Become a part of the TranceAddict community! Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
tranceaddict Forums > DJing / Production / Promotion > Production Studio > Pictures of your Home studio
Pages (291): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 »   Last Thread   Next Thread
Author
Thread    Post A Reply
DJDIRTY
Supreme tranceaddict



Registered: Nov 2003
Location: West maybe east coast next
Satan (eek!) My Sudio

My Setup!

In case you can't see the pic for some reason her's the link:

Last edited by DJDIRTY on Mar-12-2014 at 03:00

Old Post Mar-07-2004 06:05  Canada
Click Here to See the Profile for DJDIRTY Click here to Send DJDIRTY a Private Message Visit DJDIRTY's homepage! Add DJDIRTY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
SgtFoo
Ableton & ProTools addict



Registered: Dec 2001
Location: Richmond Hill, Ontario, Canada, eh?! When: 28 Days Later ........ Why: the rage made me
Re: My Sudio

quote:
Originally posted by DJDIRTY
My Setup!

In case you can't see the pic for some reason her's the link:
http://community.webshots.com/album/123490808aiFZse?674




SETUP 1 (my studio)

Intel p4 2.66 Ghz 2 gigs of ram, 2x120gig 7200rpm HD IBM deskstar drives. Asus MOBO. 2x19 inch monitors. External 120gig USB drive.

Acces Virus C
Yamaha Cs6x + PLG150AN board
Mackie Control Surface
RME multiface sound card
BBE 262 sonic maximizer
Alesis M1 active monitors
Sony MDR 7509 headphones

Running Cubase sx 2.01 + softsynths and other effects and plugins.

SETUP 2 (my fiances' setup)

Intel p4 2.66 Ghz 1.5 gig ram, 2x120 gig 7200rpm HD, Asus MOBO. 1x19 inch monitor.

M-Audio Radium 49 key controller
M-Audio Delta 66 audio card
Samson C-Control
Sony MDR 7506 headphones
Cubase SX 2.01 running fiew vst's and some plugins.


are you using cubase to mix with that mackie controller? or something else?


___________________

'-.SgtFoo.-'
My SoundCloud<|>ArenDeJong.com<|>Vital Radio

Old Post Mar-07-2004 06:13  Canada
Click Here to See the Profile for SgtFoo Click here to Send SgtFoo a Private Message Visit SgtFoo's homepage! Add SgtFoo to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJDIRTY
Supreme tranceaddict



Registered: Nov 2003
Location: West maybe east coast next

Yes I am using Mackie Control to control Cubase mixer. I got tired of using the mouse all the time. I use to have a hardware mixer before, but with only two synths I no longer need it. But I alvays liked the feel of the sliders and a real mixing desk, and this is as close as you can get I guess.. I am really happy with it as well. It saves me a lot of time.

Old Post Mar-07-2004 06:25  Canada
Click Here to See the Profile for DJDIRTY Click here to Send DJDIRTY a Private Message Visit DJDIRTY's homepage! Add DJDIRTY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vert
TrancEaddict



Registered: Jul 2003
Location:

quote:
Originally posted by DJDIRTY
Yes I am using Mackie Control to control Cubase mixer. I got tired of using the mouse all the time. I use to have a hardware mixer before, but with only two synths I no longer need it. But I alvays liked the feel of the sliders and a real mixing desk, and this is as close as you can get I guess.. I am really happy with it as well. It saves me a lot of time.

I want one of those.. expensive though..

es


___________________

Don't take me too seriously.

Old Post Mar-07-2004 06:34 
Click Here to See the Profile for Vert Click Here to Email Vert Click here to Send Vert a Private Message Add Vert to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
RiCo
500+ HP Supra club member



Registered: Feb 2004
Location: Somewhere

quote:
Originally posted by DJDIRTY
Yes I am using Mackie Control to control Cubase mixer. I got tired of using the mouse all the time. I use to have a hardware mixer before, but with only two synths I no longer need it. But I alvays liked the feel of the sliders and a real mixing desk, and this is as close as you can get I guess.. I am really happy with it as well. It saves me a lot of time.


Nice setup you got there, brother, very organized.

I have a Mackie mixer but I don't need it because I downsized my studio...it's a 1402-VLZ PRO. How do you like the Mackie Control? I've been thinking about getting one because yes, Cubase SX mixer is a pain in the butt with the mouse I'm not buying it unless it's really worth cluttering my small room with it, hehe.

Last edited by RiCo on Mar-07-2004 at 08:03

Old Post Mar-07-2004 07:56  Puerto Rico
Click Here to See the Profile for RiCo Click here to Send RiCo a Private Message Add RiCo to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
alanzo
The Equalizer Womanizer



Registered: Sep 2003
Location: Boston, MA

the pic isn't working

I'm going to have to past an updated pic of "the dorm studio" once I get my dual monitors in


___________________
YouTube || SoundCloud || Patch Bank Store

Patches for your:
Access Virus TI,
Alesis A6 Andromeda,
DSI Prophet '08 / Tetra / Mopho / Mopho X4,
Nord Lead 3,
Nord Lead 2X / 2 / Discovery VSTi,
Roland JP8000 / JP8080

Old Post Mar-08-2004 02:18  United States
Click Here to See the Profile for alanzo Click here to Send alanzo a Private Message Visit alanzo's homepage! Add alanzo to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
josh
Formation Up Rights



Registered: Aug 2003
Location: Singapore

DJDIRTY

U got a nicesetup there! Kool!
But I was wondering how to really connect the Mixer to ur comp by using HUI method. I was thinking of using this method. Care for a little tutorial.

Anyway, this is my humble set up.

Running with
PC Pen IV 2.43Ghz. 512 DDR Ram.
JoMox Airbase 99 Drum Machine
Yamaha Syth CS6x
Roland JP8000
KRK V4
M Audio 2x2 Midisport
M Audio Delta 6/6 SoundCard
Crate CMX62 Mixer
Sennheiser HD 280 Pro Headphone







___________________
Lets !!!

Production Site
-=:::Currently in the stage of new tune:::=-

Old Post Mar-08-2004 04:45  Singapore
Click Here to See the Profile for josh Click here to Send josh a Private Message Visit josh's homepage! Add josh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vert
TrancEaddict



Registered: Jul 2003
Location:

quote:
Originally posted by josh


Do you live in prison? Whatever it is, it looks cool..

es


___________________

Don't take me too seriously.

Old Post Mar-08-2004 07:24 
Click Here to See the Profile for Vert Click Here to Email Vert Click here to Send Vert a Private Message Add Vert to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
josh
Formation Up Rights



Registered: Aug 2003
Location: Singapore

quote:
Originally posted by Vert
Do you live in prison? Whatever it is, it looks cool..

es


Hehe. Thanks!
By the way ..nah. It isnt a jail or whatsoever. Just that I lived in Singapore and we had a flat call HDB (Housing Board Development)
which all the household members lived. Its total of 16 floors and I lived near the corridor and those grill are window. Hehe. Afraid of other steal my stuff easily so I had to shut the window up at night hehe It also my bedroom haha. Crampy place indeed


___________________
Lets !!!

Production Site
-=:::Currently in the stage of new tune:::=-

Old Post Mar-08-2004 09:47  Singapore
Click Here to See the Profile for josh Click here to Send josh a Private Message Visit josh's homepage! Add josh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
NinjaBot 5000
tranceaddict



Registered: Feb 2004
Location: dallas, tx
Re: Re: Re: Re: ninjabot's studio

quote:
Originally posted by Vert
Have you used cubase ? I don't want to turn this into a cubase vs protools debate, but you can buy a new digi 001 with protools le 6 for less than a new copy of cubase sx, so I was wondering how that works out for you.

Thanks,

es


hi vert,
i havent used cubase sx yet!

i havent had any major issues with my current setup of pt6 digi001 and ableton live; and i dont feel limited by them.

however, if i do get more into midi based recording, another daw would be a nice addition =]

Old Post Mar-09-2004 17:38  United States
Click Here to See the Profile for NinjaBot 5000 Click here to Send NinjaBot 5000 a Private Message Add NinjaBot 5000 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Soundream
Supreme tranceaddict



Registered: Jul 2002
Location: Lisbon, PORTUGAL




___________________
signature removed due to indecent pictures <- lol @ the mods

Old Post Mar-09-2004 22:05  Portugal
Click Here to See the Profile for Soundream Click here to Send Soundream a Private Message Visit Soundream's homepage! Add Soundream to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
alanzo
The Equalizer Womanizer



Registered: Sep 2003
Location: Boston, MA

haha.. nice "powershot" of your midi controller

I wish that chick would spin at my local club


___________________
YouTube || SoundCloud || Patch Bank Store

Patches for your:
Access Virus TI,
Alesis A6 Andromeda,
DSI Prophet '08 / Tetra / Mopho / Mopho X4,
Nord Lead 3,
Nord Lead 2X / 2 / Discovery VSTi,
Roland JP8000 / JP8080

Old Post Mar-10-2004 18:31  United States
Click Here to See the Profile for alanzo Click here to Send alanzo a Private Message Visit alanzo's homepage! Add alanzo to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

tranceaddict Forums > DJing / Production / Promotion > Production Studio > Pictures of your Home studio
Post New Thread    Post A Reply

Pages (291): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 »  
Last Thread   Next Thread
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 14:41.

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not edit your posts
HTML code is ON
vB code is ON
[IMG] code is ON
 
Search this Thread:

 
Contact Us - return to tranceaddict

Powered by: Trance Music & vBulletin Forums
Copyright ©2000-2014

Privacy Statement
Geo Visitors Map

Icon