TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מי רוצה לבא לעודד היום?
Pages (6): [1] 2 3 4 5 6 »
מי רוצה לבא לעודד היום?
הא
לא בטוח אני יכול ...
תרים טלפון נקבע מתי לקפוץ לאס"א ..

אסא?
דיייי
גם אני רוצה!
אווף! המלווה הזה........ 
פגישה אצל האדון דרורי#@$#@$@#$#$#$!#@$@%@# מתי????? יאללה איפה צח מנגל שיעשה לנו על האש...........הבנתי שיום שני יש משהו
לא צריך לעשות מנגל יש אסא חחחחח
יותר חסכוני
חחחח

| quote: |
| Originally posted by warpedd_ לא צריך לעשות מנגל יש אסא חחחחח יותר חסכוני חחחח |
| Originally posted by TinkerbeL דווקא לא תלוי כמה אנשים!!! אנשים תעשו את זה שבוע הבא |
| Originally posted by luckystrike המוכרת כבר מכירה אותנו ובחמישה שקלים היא נותנת לנו חצי מהחנות ... קבבים , מרקים , צ'יפס , חומוס , שתייה וכו' וכו' ... |
אם למישו בא לאסוף אותי אז אני בכיף מגיע
למה אין לי אוטו...:\\
ולצערי אין ביטוח על האוטו של אבא\אח והאח השני
סעממקקק
למה מכרתי תאוטו למה?!@$
מממממממממממ..... אסא.
אני מת לבוא!!!!
אם יש מצב שתאספו אותי ואת טלי - אז אנחנו בטוח נבוא......
יאללה איתמר! אתה בא לאסוף אותנו עם האוטו????
![]()
| Originally posted by HyPeRSoNiC יאללה איתמר! אתה בא לאסוף אותנו עם האוטו???? |
| Originally posted by TinkerbeL חחחח כן אורן....... ניראה לי שעדיף שאתה תבוא לאסוף עם האוטו |
| Originally posted by HyPeRSoNiC למה? הוא לא נוהג טוב?? נסעת איתו פעם?????? |
| Originally posted by TinkerbeL אורן, מתוק אל תשחק אותה! אתה יודע טוב מאוד (אפילו יותר טוב ממני) למה |
ואללה אני יבוא!
אוכללללללל

מתי הולכים?
| Originally posted by itamarsan אההההההה כככה מרחליםם מאחורי הגב של מישהו נכוןןןן?????? סבבבה טליייי אתה אוספת נקודות רעות לזכותךך ואורן אני צריך שתתקשר עליי דחוך הביתההההה!!!!! עכשיוו |
| Originally posted by TinkerbeL נקודות רעה לזכותי? מה זה מועדון לקוחות? מה יקרה לי אחרי 7 נקודות? אני מקבלת קולה חינם? פשוט אתה אף פעם לא הסעת אותנו אז זה חסר סיכוי שתסיע ויש יותר סיכוי שאורן יסיע כי הוא נהג שודים וגם ככה גונב לאבא שלו את האוטו כל שני וחמישי |
| Originally posted by itamarsan חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם את אומרת סבבה לךךך |
טוב שמתייעצים איתי לפני גם 
א. באסא לא יקמבנו אותנו עד כדי כך אם נבוא להם עשרה איש (הייתי עם עוד שלושה עשר איש אתמול ולא היה צ'יפס חופשי)
ב. הלילה אני בכלל במעברות
יום שני חבר'ה, תכינו את עצמכם
| Originally posted by oDrori יום שני חבר'ה, תכינו את עצמכם |
קצת יותר מתאים לי באמת
טוב חזרנו ליום שני !
אני בביית בערב ...
WOOOOPY 
פסססססח פסח פסח פסח פסח פסח פסח פסח פסח
איזה כיייייף
| Originally posted by luckystrike טוב חזרנו ליום שני ! אני בביית בערב ... WOOOOPY ![]() פסססססח פסח פסח פסח פסח פסח פסח פסח פסח איזה כיייייף |
| Originally posted by itamarsan סבבבבבבבה גם אני תאמת בבית אורן תעדכן אותי עם אתה רוצה לנסוע נארגן משהווו |
| Originally posted by itamarsan סבבבבבבבה גם אני תאמת בבית אורן תעדכן אותי עם אתה רוצה לנסוע נארגן משהווו |