TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סוף סוף עשיתי עגיל בגבה!! למי עוד פה יש פירסינגים?
Pages (2): [1] 2 »
סוף סוף עשיתי עגיל בגבה!! למי עוד פה יש פירסינגים?
עשיתי לפני שעה ככה עגיל בגבה
סוף סוף הרשו לי ההורים שלי
בכל מקרה נעשה מזה דיון על פירסינגים למי עוד יש פה
עגילים?!
תחדש אח שלי..
לי אין עגילים..
לפני איזה שנתיים היה לי באוזן למעלה כזה.. לא בתנוך
ולפני איזה שנה ככה.. בערך
הלכתי לעשות עם עוד שני חברים עגיל בגבה
ובגלל שהייתי קטן בגיל לא נתנו לי לעשות .. המקום לא הרשה לי יענו
למה היה לי שבועיים ל-15 ועשו חוק חדש שאתה צריך לעשות מ15 ומעלה רק
אז שתי חברים שלי עשו ואני לא
התבאסתי אמרתי אני עוד שבועיים יעשה אבל בסוף לא עשיתי למה כשחשבתי על זה זה סתם דבילי וזה אופנה חולפת
ביום יומיים הראשונים מתייחסים לזה ואומרים זה יפה והכל ואחרי זה אף אחד לא מתייחס לזה
אז זה פשוט לא שווה את זה לדעתי..
אבל תחדש
תתחדש....
כבר אמרתי פה 809765 פעמים שבגבה זה הכי הורס לבנים לדעתי...
לי אין פירסינג למרות שאני רוצה אבל אני מודעת לזה שאני פחדנית אז הכל קישקושים

פירסניד בגבה משאיר צלקת וגם אם אתה עם זה הרבה זמן אז זה גורם לגבה להיראות נפולה, וזה קקי.
אני נראה לי עושה בחופש בלשון.

| quote: |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ אני נראה לי עושה בחופש בלשון. |
חחחחחחחחח כשחבר שלי עשה עגיל בלשון הוא יומיים דיבר כמו אוטיסט כל שנייה הזיל ריר ובלע את הרוק כמו ילד מפגר.
ואגב אני לא מבין מה ההתלהבות מלהתנשק עם מישהי או מישהו עם עגיל בלשון...
כאילו עשיתי את זה וחוץ מאיזה חתיכת מתכת שתקועה לי בפה לא הרגשתי שומדבר מיוחד.
וואלה תחדש אחי...
אני עושה ביום רביעי...גם אני הצלחתי לשכנע תהורים שלי...
אין לי פירסינגים אבל יש לי שני עגילים באוזן שמאל ועוד אחד באוזן ימין...
ודרך אגב... לא יצא לי עוד... אבל זה נראה לי סוף להתנשק עם מישהי עם עגיל בלשון 
| Originally posted by Scorchio חחחחחחחחח כשחבר שלי עשה עגיל בלשון הוא יומיים דיבר כמו אוטיסט כל שנייה הזיל ריר ובלע את הרוק כמו ילד מפגר. ואגב אני לא מבין מה ההתלהבות מלהתנשק עם מישהי או מישהו עם עגיל בלשון... כאילו עשיתי את זה וחוץ מאיזה חתיכת מתכת שתקועה לי בפה לא הרגשתי שומדבר מיוחד. |
| Originally posted by Scorchio חחחחחחחחח כשחבר שלי עשה עגיל בלשון הוא יומיים דיבר כמו אוטיסט כל שנייה הזיל ריר ובלע את הרוק כמו ילד מפגר. ואגב אני לא מבין מה ההתלהבות מלהתנשק עם מישהי או מישהו עם עגיל בלשון... כאילו עשיתי את זה וחוץ מאיזה חתיכת מתכת שתקועה לי בפה לא הרגשתי שומדבר מיוחד. |
| Originally posted by MoSH_MaN אתה יודע טוב מאד למה זה טוב |
אני עשיתי לפני 5 חודשים עגיל בלשון בערך
ותאמת הוא כמעט ולא התנפח לי ולא שום דבר,
אחרי שבוע בכלל לא הרגשתי אותו..
פשוט צריל לשתות המון מים קרים וזה הכול
אבא שלי הציע לי לעשות כל שבוע שאני אדבר פחות
| Originally posted by Scorchio ואגב אני לא מבין מה ההתלהבות מלהתנשק עם מישהי או מישהו עם עגיל בלשון... כאילו עשיתי את זה וחוץ מאיזה חתיכת מתכת שתקועה לי בפה לא הרגשתי שומדבר מיוחד. |
| Originally posted by nargila-man אז אולי לא עשית את זה טוב... אני התנשקתי עם מישהי שהיה לה עגיל בלשון והבת זונה ידעה מה לעשות איתו זאת הייתה נשיקה סוף הדרך! אההה ואני גם רוצה לעשות בגבה... כמה שילמת ואיפה? |
| Originally posted by LioR הישן ועלה לי 150 אבל לך כנראה יעלה 190 |
| Originally posted by LioR טוב זה היה לי סיפור עם הבנן זונה הזה!!! חבר שלי אמר כנס לשם תבחר עגיל אחד שאתה רוצה יש אפשרות לבחור מתוך 2 אחד עוה 150 טיטניום ואחד 110 אמרתי סבבה הלכתי עם אמא שלי לשם.... המניאק עושה לי טיטניום 190!! ורגיל 140!!! אז אמא שלי הייתה חכמה ושכנעה אותו לעשות ב170 את הטיטניום.... ואז "נזכרה" שיש לך רק 150 חחחחח אז שילמנו 150 והוא אמר שהיא תביא לו 20 שקל בהזדמנות (בטח!!!) בכל מקרה עשיתי את העגיל ברחובות ליד הקניון הישן ועלה לי 150 אבל לך כנראה יעלה 190 אהההה ומתחת לגיל 18 חובה אישור הורים... זה לא כזה בעיה אפשר להתקשר לחבר שיעשה כאילו הוא אבא שלך |
ממ להתנשק עם עגיל בלשון זה שיא הכיףףף
חבל על הזמן
אבל שעושים משו אחר זה דיי מפחיד
היא יכולה ליפצוע את .... לחבר שלי זה קרה:\\
| Originally posted by Sniper ממ להתנשק עם עגיל בלשון זה שיא הכיףףף חבל על הזמן אבל שעושים משו אחר זה דיי מפחיד היא יכולה ליפצוע את .... לחבר שלי זה קרה:\\ |
היה לי באוזן רגיל ובאוזן למעלה... הורדתי את שניהם בגלל אינפקציה מזדיינת......
רציתי לפני כמה זמן לעשות בפיטמה או מתחת לשפה ושכנעו אותי שלא..
אבל אולי בחופש אני ארצה שוב....
| Originally posted by Hell_Copter ודרך אגב... לא יצא לי עוד... אבל זה נראה לי סוף להתנשק עם מישהי עם עגיל בלשון |

| Originally posted by Tarantula אבל הכי קטע זה באמצע בגרות כשכולם בשקט, להתחיל להעביר את העגיל על השינים כולם מתחילים לצעוק ישר |
| Originally posted by Segev ומי שמתכנן לעשות בפיטמה אז רק שתדעו זה המקום הכי כואב לעשות בו וגם הפטמה שלך תשאר נפוחה גם אחרי שתוריד את העגיל ואז תהיה לך פיטמה אחד נפוחה ואחת לא חחחחח |
לא יודע יש לי שני חברים שעשו יחד והפטמות שלהם ממש ממש נפוחות ואז שאחד שמע על זה שזה לא יורד הוא עשה גם בשניה
ועכשיו גם השני רוצה 
ממממ.. לא ראיתי כזה דבר.... מוזר....
| Originally posted by Shahar ד"א בקשר לעגיל בלשון ידידה שלי אמרה אחד הדברים הכי מזדיינים זה לאכול ולנשוך תעגיל וזה מזיין את כל הפה.. |
| Originally posted by Segev לא יודע יש לי שני חברים שעשו יחד והפטמות שלהם ממש ממש נפוחות ואז שאחד שמע על זה שזה לא יורד הוא עשה גם בשניה ועכשיו גם השני רוצה |
| Originally posted by nargila-man לא אני כנראה יעשה בטאטו בכפר סבא עולה 160 טיטניום אם אני לא טועה ואל דאג אח שלי אני כבר מעל 18.... 18 ושלוש חודש אם אתה רוצה לדייק |