TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אונס בטיאלוי..
Pages (2): [1] 2 »
אונס בטיאלוי..
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2948608,00.html
מה אתם אומרים?
לדעתי זה קצת משונה שהבחורה טוענת שהיא נכנסה איתו לשירותים והוא רצה סקס והיא סירבה אז הוא עשה את זה בכח..
כאילו מה, היא חשבה שהם ישחקו דוקים בשירותים? 
שימו לב לתגובה 19 שם:
בתור אחד שכבר בילה פעם או פעמיים בשירותי הTLV
,אני חייב להגיד שלבחורה ששותה אלכוהול ולא שולטת ביצריה המיניים ואחר כך מתחרטת,אין שום זכות ללכת ולקרוא לזה אונס רק מפני שהיא יודעת שהיא התנהגה בצורה זולה ומן הסתם הגבר שרק לפני רגע היה בתוכה מסתכל עליה בזלזול וכמובן שלא ימשיך שום קשר איתה...האשמה כולה עליכן !!!
תתארו לכם מה היה קורה לו כל גבר שהיה שותה היה מאבד עשתונות ונותן ליצריו לשלוט בו???הוא הרי ישר יעצר וישלם(כמו שצריך להיות,אגב)...אבל אתן....גם חוטאות,וגם מאשימות????
נשים מודרניות שכמותכן,בבקשה תחזרו לשפיות ותתנהגו כ-עלמות,ואנחנו בעקבותכן נתנהג כ-אבירים...
יש משהו במה שהוא רשם לא? 
תאכלס מועדון זה מקום טוב לפשע בכללי
היה לפני איזה שנתיים שלוש רצח במיסה של שיראזי
אם אני זוכר נכון ירו לאיזה אחד בראש ואף אחד לא שמע את זה בכלל
Re: אונס בטיאלוי..
| quote: |
| Originally posted by Sm0keMachine http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2948608,00.html שימו לב לתגובה 19 שם: בתור אחד שכבר בילה פעם או פעמיים בשירותי הTLV ,אני חייב להגיד שלבחורה ששותה אלכוהול ולא שולטת ביצריה המיניים ואחר כך מתחרטת,אין שום זכות ללכת ולקרוא לזה אונס רק מפני שהיא יודעת שהיא התנהגה בצורה זולה ומן הסתם הגבר שרק לפני רגע היה בתוכה מסתכל עליה בזלזול וכמובן שלא ימשיך שום קשר איתה...האשמה כולה עליכן !!! תתארו לכם מה היה קורה לו כל גבר שהיה שותה היה מאבד עשתונות ונותן ליצריו לשלוט בו???הוא הרי ישר יעצר וישלם(כמו שצריך להיות,אגב)...אבל אתן....גם חוטאות,וגם מאשימות???? נשים מודרניות שכמותכן,בבקשה תחזרו לשפיות ותתנהגו כ-עלמות,ואנחנו בעקבותכן נתנהג כ-אבירים... יש משהו במה שהוא רשם לא? |
צודקת בהחלט
אבל באונס צריך אחד בשביל טנגו
על השניה הוא רוקד טנגו
Re: Re: אונס בטיאלוי..
| Originally posted by LA© All I have to say is.... "It takes two to tango" (לא מכירה את הביטוי בעברית) |
שהיום דיברו על זה בחדשות אז אמרו שכנראה שהילדה שיתפה בהתחלה פעולה עם הבחור ז"א הסכימה ורק לאחר מכן לא רצתה
זה מה שאני שונא בחוקים הדפוקים האלה עם כל הקטע שבנות רוצות שיוויון וכל זה עדיין יש חוקים שמפלים את הבנים אפילו במקרים של מילה כנגד מילה
לא, שמעו..
אונס זה דבר יותר רציני מסתם סקס בלי הסכמה..
זה כולל הפעלת כח..אלימות והכל..
אבל בכל זאת אם הבחורה נכנסה איתו לשירותים בהסכמה אז אני לא מבין מה היא ציפתה שיקרה..
| Originally posted by yaman צודקת בהחלט אבל באונס צריך אחד בשביל טנגו על השניה הוא רוקד טנגו |
| ???מה קרה? את לא ישראלית כאילו או מה |
אונס זה יחסי מין ללא הסכמה\כפיה
יענו אם היא רצתה ואמר כן אז הוא ייצא זכאי
אם זה תחת השפעת אלכוהול אז הוא אכל אותה
גם ככה ראיתי שלבן זונה יש עברות מין
איך תמיד נשים יוצאות תמימות בקטע הזה...
כאילו שחסר נשים שמכל דבר קטן עושות אונס ואז תובעות את הבנאדם כדי לקבל ממנו כסף
| Originally posted by DJ Alex E. איך תמיד נשים יוצאות תמימות בקטע הזה... כאילו שחסר נשים שמכל דבר קטן עושות אונס ואז תובעות את הבנאדם כדי לקבל ממנו כסף |
תאכלס בנות מנצלות את כל העניין של האונס
מזכיר לי דילמה שהייתה לי לפני כמה זמן
אני בן 20
ויש בת 17 שאני מכיר שרוצה . . .
חבר שלי אמר שכל מי שבי"ב אפשר לזיין אותה- זה חוק
עוד חבר שלי אמר שכל מי שמגיעה עם הרגליים לריצפה בזמן שהיא יושבת על האסלה מותר לזיין אותה
מצד שני אם היא מתעצבנת עליך אחרי זה או משהו הלך עליך 
לא קראתי את התגובות אבל בקשר להודעה הראשונה של
smokemachine
היא נכנסה לשירותים כדי לעשן איתו
לא כדי לזדיין
היא צריכה לקבל עונש על זה שהיא עישנה, אבל לא מגיע לה להאנס.....
ובקשר למקרי אונס
יש מקרים (לא זה ספציפית) שבחורה מזדיינת מרצון ואחר כך הבחור מפרסם את זה וזה לא טוב לה והיא מתלוננת במשטרה על אונס.. והיא לא תוכל להגיד שהוא הכניס אותה בכח לשם ואנס, כי יש עדים.. אז יש בנות שאומרות שהן באו לשירותים במטרה אחרת...
בכל מקרה
מי שלא רוצה להאנס לא צריכה ללכת לשירותים עם מישו שלא סומכת עליו
| Originally posted by Shahar היא נכנסה לשירותים כדי לעשן איתו לא כדי לזדיין היא צריכה לקבל עונש על זה שהיא עישנה, אבל לא מגיע לה להאנס..... |
| Originally posted by eXeTik נכנסה לשירותים לעשן?! מה זה השטויות האלה! אפשר לחשוב אסור לעשן במועדון, פינות עישון וזהו... שאני רק אבין, היא נכנסה לשירותים של ה-ב-נ-י-ם כדי לעשן איתו כי הם הרי לא יכלו לעשן בשום מקום אחר במועדון...?! |
| Originally posted by yaman לא הבנת... כי פשוט יש מאפרות בשירותים של הבנים וזה יותר נוח |
| Originally posted by eXeTik היית בשירותים של הבנות כדי להגיד לי שאין שם מאפרות? O_o |
| Originally posted by yaman לא..... זה היה בצחוק |
| Originally posted by eXeTik אתה באמת מצפה שאני אקלוט אותך ב 5 בבוקר?! |
| Originally posted by yaman סליחה..... |
Re: Re: אונס בטיאלוי..
| Originally posted by LA© All I have to say is.... "It takes two to tango" (לא מכירה את הביטוי בעברית) |
| Originally posted by eXeTik נ.ב- מה השם של trancegiant? |
אני קראתי את זה במעריב ביום ראשון שעבר
בכל אופן...
מאוד הטריד אותי משפט שהיה שם שבעל המועדון אמר
זה היה משהו כזה
"מותר לבנות להכנס לשירותים של הבנים אבל לבנים אסור להכנס לשירותים של הבנות. רוב הזוגות נכנסים לשירותים ביחד כדי לעשות סקס ולעשן סמים"
אז מה?! הם מצפים שלא יקרה כלום?
אני לא מבין למה המאבטח שיש בכניסה לשירותים לא יותר ערני... אבל אין מה לעשות כנראה... 
| Originally posted by Hell_Copter אני קראתי את זה במעריב ביום ראשון שעבר בכל אופן... מאוד הטריד אותי משפט שהיה שם שבעל המועדון אמר זה היה משהו כזה "מותר לבנות להכנס לשירותים של הבנים אבל לבנים אסור להכנס לשירותים של הבנות. רוב הזוגות נכנסים לשירותים ביחד כדי לעשות סקס ולעשן סמים" אז מה?! הם מצפים שלא יקרה כלום? אני לא מבין למה המאבטח שיש בכניסה לשירותים לא יותר ערני... אבל אין מה לעשות כנראה... |
| Originally posted by yaman מה כבר המאבטח יעשה לדעתך? |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK מה שהוא עושה יום יום לאנשים בעלי חזות שחורה או סתם אנשים שהוא רוצה להציק להם בכניסה, מה שנקרא סלקציה |