TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ט'רד חוקי שחר
Pages (3): [1] 2 3 »
ט'רד חוקי שחר
טוב זה ט'רד מיוחד בשביל שחר
הגעתי למסקנה ששחר הוא המלך פה ומה שהוא אומר זה מה שקובע
אז לכן החלטתי לפתוח ט'רד שבו תרשמו את כל חוקי שחר שאם מישהו לא יציית להם אז הוא יורחק מהפורום
אז יאללה תזרמו.
ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי..
ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה טרד לפתוח איתו תשבוע
אני אני ראשון!!
(שחר הכל מאהבה
נקבה! אם ברצונך להכנס לרשימת הפלאפון שלי אנא ודאי כי כל הפריטים הבאים מצויים אצלך:
+גובה: 1.70
גוף: פצצות מינוס ומעלה
ישבן: טוב פלוס
פנים: יפות (לא חובה)ד
חבר: אין (לא חובה)ד
שכל: יש (לא חובה)ד
חחח ואני ימשיך
בשביל שתהיה ראשי לפנות לשחר אתה חייב לתת:
כבוד
אתה חייב להשתחוות לשחר ולצעור: "שחר אתה המלך"
אם שחר ירצה (זה תלוי במצב רוח שלו) אז גם איזה טובה קטנה אם אתם מבינים למה אני מתכוון
אה ואם אתה גבר אז תן את הכתובת שלך ונראה אותך
גבר
חחחחחחחח
דבר אחד בטוח...
שחר לא יאהב תטרד הזה..
בכל מקרה משלא יהיה
אל תחפרו פה

| quote: |
| Originally posted by Glenn-Holmes דבר אחד בטוח... שחר לא יאהב תטרד הזה.. בכל מקרה משלא יהיה אל תחפרו פה |

| Originally posted by Meltdown ענק!!!!!!!!!!!!!!!!! |

| Originally posted by YoraY חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טרד לפתוח איתו תשבוע אני אני ראשון!! (שחר הכל מאהבה ![]() נקבה! אם ברצונך להכנס לרשימת הפלאפון שלי אנא ודאי כי כל הפריטים הבאים מצויים אצלך: גיל: 13-30 +גובה: 1.70 גוף: פצצות מינוס ומעלה ישבן: טוב פלוס פנים: יפות (לא חובה)ד חבר: אין (לא חובה)ד שכל: יש (לא חובה)ד |
| Originally posted by Shahar למה לא אני יודע שאנשים כמו מוש גם במציאות יעשו מה שאני יגיד להם מוש קח חוק ברזל שאתה מוצץ לי תתחיל לאט לאט אחר כך תגביר תקצב ותפתח תפה שאני יגמור לך בתוכו בהתחלה קצת כאפות עם הבולבול על הפנים כדי שתהנה (אפשר לנסות את זה גם על בחורות וגם על גברים שהם בחורות כמו מי שצוין למעלה) ![]() שמע בשביל אנשים כמוך אני עכשיו חותם על חוק חדש לסנן אשכנזים מהפורום הזה יגאל אתה יכול להשאר יש לך ראש טוב אייל אנשים כמוך להעיף להעיף כמה שיותר מהר שלא יחשבו שכולם פה כאלה היום דברתי עם המפקד שלי על חוק כזה בגף שלנו ![]() הפסולת לפח אל תשכח! |
| Originally posted by YoraY חחחחחחחחחחחחחחחח @%!@!___________%)!@)(!@%!&)%^!)@%!@(*%%!@%*)!@)%%!@*%!% יעעעעעעעללללללההההההההההההההההה......... סווולחההההה!@$$$$$$$$$$$$$$$!@$!@%!@%!%!@%)!@(%!)@@@@@@@@@@@@@%%%%%%%%%%%@! |
מה עם חזה? גדול קטן?!
פרט חשוב ביותר!!!!!!!!!!1111111111
| Originally posted by Shahar שמע בשביל אנשים כמוך אני עכשיו חותם על חוק חדש לסנן אשכנזים מהפורום הזה |
| Originally posted by epsilon1 Other way around ושחר אם לא הבנת, שחורים החוצה |
אבאלה עלק לסנן אשכנזים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה נאצי אלוהים... :>
שחר שחור? שאני אבין..
ואני חצי חצי אני מבקש...
הכי כבוד..... גם מזה וגם מזה...
אוי שחר יא צעיר מת
תאמין לי שאני בחיים לא טחנתי בצבא כמוך
ולמי אכפת אם הייתי אצלך
אני לא ואני עוד לא יהיה
ובזמן שאתה תהיה בצבא אני יהיה לי עם ג'וני גדול בתאילנד
| Originally posted by omergunr מה עם חזה? גדול קטן?! פרט חשוב ביותר!!!!!!!!!!1111111111 |
| Originally posted by epsilon1 Other way around ושחר אם לא הבנת, שחורים החוצה |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) שחר פה באמת הגזמת.. "לסנן אשכנזים מהפורום הזה".. תתאפס. |
| Originally posted by YoraY אבאלה עלק לסנן אשכנזים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה נאצי אלוהים... :> שחר שחור? שאני אבין.. ואני חצי חצי אני מבקש... הכי כבוד..... גם מזה וגם מזה... |
| Originally posted by m0sh אוי שחר יא צעיר מת תאמין לי שאני בחיים לא טחנתי בצבא כמוך ולמי אכפת אם הייתי אצלך אני לא ואני עוד לא יהיה ובזמן שאתה תהיה בצבא אני יהיה לי עם ג'וני גדול בתאילנד |
"שמע יש לי צבע יותר יפה מכל הלבנים הבוזבוזים האלה שנראים כמו קניידלח אייך שלא קוראים לזה פחחחח"
אני אשכנזי ואני שחום כמוך..
SO WHAT?
| Originally posted by Dj Alex (ISR) "שמע יש לי צבע יותר יפה מכל הלבנים הבוזבוזים האלה שנראים כמו קניידלח אייך שלא קוראים לזה פחחחח" אני אשכנזי ואני שחום כמוך.. SO WHAT? |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) "שמע יש לי צבע יותר יפה מכל הלבנים הבוזבוזים האלה שנראים כמו קניידלח אייך שלא קוראים לזה פחחחח" אני אשכנזי ואני שחום כמוך.. SO WHAT? |
| Originally posted by Shahar תביא תמונה שלך נדבר.. אם אתה שחום וואלה יפה אין על גוון כזה |
מביא ביד...טוב סבבה מה אני יגיד לך
אם אתה אומר אז זה בטח נכון
גזען מגעיל שכמותך
אתה יודע שעל דברים כאלה אפשר להעיף אותך מפה
חבל שסוומפאר לא קורא עברית
| Originally posted by Dj Alex (ISR) Click HERE וזה לא שיזוף. |
| Originally posted by m0sh מביא ביד...טוב סבבה מה אני יגיד לך אם אתה אומר אז זה בטח נכון גזען מגעיל שכמותך אתה יודע שעל דברים כאלה אפשר להעיף אותך מפה חבל שסוומפאר לא קורא עברית |
שחר תראה איך אתה מתנהג אתה מבייש את כולנו
אתה גורם לי לרצות לירוק מרוב שאתה מגעיל אותי
תראה איך אתה מדבר יא ילד מגעיל
תצא מהסרט שלך כבר של אשכנזים
אני לעומתך רוצה להתקדם בחיים ולא להיות טיפש עיוור כמוך
לא יוצלח שכמותך.
| Originally posted by m0sh שחר תראה איך אתה מתנהג אתה מבייש את כולנו אתה גורם לי לרצות לירוק מרוב שאתה מגעיל אותי תראה איך אתה מדבר יא ילד מגעיל תצא מהסרט שלך כבר של אשכנזים אני לעומתך רוצה להתקדם בחיים ולא להיות טיפש עיוור כמוך לא יוצלח שכמותך. |
אני פשוט בהלם כמה ששחר טיפש
אני נדהם לגלות שה**** הזה מתחיל לשתף פה פעולה עם אנשים שמסתלבטים עליו
שמע שחר, תתחיל להבין את הרמזים של האנשים פה, ותעוף מהפורום, יא גזען
אם אתה לא רואה אף אשכנזי ממטר, אז אתה תתחיל לראות משני מטר.
אהההה ועוד משהו, תפסיק להיות מושפע מסרטים כחולים.
ילד בשלבי גיל ההתבגרות.
ביזיון שיש דבר כזה בפורום
אני נגעל, ואני מאמין שיש פה עוד כמה אנשים שנגעלים