TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אני נוסע לאילת יום רביעי...
Pages (3): [1] 2 3 »
אני נוסע לאילת יום רביעי...
אני עוזב אותכם מהימים רביעי עד ראשון או שני לא יודע כל כך....
עכשיו אני חייב למצוא מסיבה ללכת אליה, מי שמכיר שירשום....

אני כל כך רוצה לנסוע לאילת
אבל אין לי כל כך הרבה כסף
הכי זול שם זה איזה 250 שקל ללילה ומה זה אין עלי סכום כזה עכשיו
=[
מה קרה לכם, לוקחים אוהל + שק שינה + ציפה נגד יתושים ושאר מזיקים ומתמקמים על החוף
או שכבר אסור אני לא יודע..... הקיצר למי שנוסע שיהנה שם למרות שיהיה חם בטירוף
| quote: |
| Originally posted by mos2002 מה קרה לכם, לוקחים אוהל + שק שינה + ציפה נגד יתושים ושאר מזיקים ומתמקמים על החוף או שכבר אסור אני לא יודע..... הקיצר למי שנוסע שיהנה שם למרות שיהיה חם בטירוף |
וואי סבבה לך אחי
לא לפני הרבה זמן הייתי שם וכיף בטירוף
מללללללללללא כוסיות על הבריכה ובחוף
קודם כל גבר תהנה!!!!
וכמו שכבר אמרתי לך... לך לרד לובסטר שזה צמוד לקניון
שם יש מסיבות פתוחות ולפעמים זה נחמד שם
אתה לא בגיל לכל הדיסקוטקים שם
נסה להכנס לאיזה פאב כמו מאנקיס או יאכט פאב... ולפעמים יש מסיבות על חופים באיזור הטיילת
שהייתי בחופש הגדול באילת שילמתי ל 4 לילות טיפה מעל 100 ללילה
איך הגעת ל250 אני לא יודע... והייתי בריביירה שזה נחשב מלון על רמה
אני יהיה בדן
| Originally posted by Dj Moriano אני יהיה בדן |
| Originally posted by DjChook אווווווו דן זה המלון הכי טוב שיש באילת ואין עוררין |
| Originally posted by Hell_Copter שהייתי בחופש הגדול באילת שילמתי ל 4 לילות טיפה מעל 100 ללילה איך הגעת ל250 אני לא יודע... והייתי בריביירה שזה נחשב מלון על רמה |
| Originally posted by yahel222 ריביירה....ממש רמה מה אתה חטווי סתם חרטה - מלון לילדים יש סיבה למה רק נוער הולך לשם |
| Originally posted by yahel222 מוריאנו תהנה אחיי אם מי אתה נוסע???? לך לגרין ביץ' זה 100 מטר מהקניון |
אמרתי לך כבר
אף אחד לא ירצה את התמונה של יוסי אבוקסיס
כולם אם כבר רוצים את התמונה של הזה שאומר
מי רוצה תמונה, תמונה עם נחש, תמונה במקום, לא אוכל לא נושך
מי שמכיר אותו מבין
| Originally posted by Hell_Copter אמרתי לך כבר אף אחד לא ירצה את התמונה של יוסי אבוקסיס כולם אם כבר רוצים את התמונה של הזה שאומר מי רוצה תמונה, תמונה עם נחש, תמונה במקום, לא אוכל לא נושך מי שמכיר אותו מבין |
מי שהיה באילת בטיילת חייב להכיר אותו
פשוט אף אחד לא מחובר עכשיו
| Originally posted by Dj Moriano תודה ואני נוסע עם אחות אבא וחבר (חבר טוב לא בן של חברים של ההורים) טוב עכשיו שמעו לכל אוהדי הפעול ת"א אם יש פה.... אז אני יהיה עם יוסי אבוקסיס במלון ולא סתם יהיה איתו במלון אני ממש יהיה איתו כי חבר טוב של אבא שלי שאירגן את כל זה יש לו אחות והיא נשואה ליוסי אבוקסיס אז גם הוא מצטרך.... אני מוכר תמונה חתומה ב12 ש"ח |
תגיד דותן...
אתה מכיר את הזה עם הנחש נכון??
| Originally posted by Hell_Copter תגיד דותן... אתה מכיר את הזה עם הנחש נכון?? |
| Originally posted by yahel222 מממ אתה מתכוון לכושי ??? זתומרת למסעדה הזאת בדרך של כושי רימון |
| Originally posted by DjChook כושי - 101 המקום הכי מגניב בערבה (כאילו שיש משהו אחר) |
| Originally posted by DjChook הוא מתכוון לאחד בטיילת כושי - 101 המקום הכי מגניב בערבה (כאילו שיש משהו אחר) |
| Originally posted by yahel222 אז לא מכיר...... וכושי זה כולה מקום עוצרים שם שעה לאכול וזהו.....אפשר לחשוב הכי כיף באילת אבל לקפוץ מהגשרררררררר ואיי איך בא לי |
שהייתי פעם ראשונה באילת עם חברים קפצתי מהגשר כמה פעמים
פעם שנייה כבר לא הרגשתי שזה כיף.. אז פשוט לא קפצתי
הרגשתי שזה כזה קטע מאפן שכבר עשיתי... ואין לי מה להוכיח לעצמי אז סתם חבל על הזמן
אני לא מאמין שאתם לא מכירים את האיש של הנחש
מי רוצה תמונה, תמונה עם נחש, תמונה במקום
יש לו מבטא רוסי עצבני... והוא חוזר על המילים האלה כמו תקליט שבור
אני וחברים שלי התנחלנו לידו ונקרענו מצחוק כל פעם שהוא אמר את זה
חחחחחח 
| Originally posted by MaGeFa הכי כייף באילת זה לזיין אבל כשיש זמן גם לקפוץ מהגשר |