TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הפורום שלנו והסצנה בארץ
Pages (2): [1] 2 »
הפורום שלנו והסצנה בארץ
בחרו אחת מהאפשרויות הנ"ל.
תודה לאלוהים שיש אינטרנט בארץ, בלעדיו היה ממש מת!
אפילו האומנים, התוכניות, הפרסום והמעריצים דרך האינטרנט לא עוזרים לסצנה בארץ.
טורכיה וקפריסין התחילו להפציץ עם הופעות יפות של מיטב התקליטנים הארופאים, לא להאמין שיש עולם אחר רק שעה טיסה מכאן.
עזוב אותך, באמת היית רוצה שכולם ישמעו את מה שאתה שומע?
באינטרנט יש ים של מבחר, טונות של ערוצי מוזיקה ותוכניות... אתה יכול לבחור מה שאתה רוצה!
אם אתה מדבר על סצנת הטראנס בארץ,היא מתה
אם אתה מדבר על ההאוס והטקנו,הוא פורח כמו שלא פרח הרבה זמן
אם אתה מגדיר האוס וטכנו כמו התוכניות של מ.י.י.ק. או קארל קוקס אז אני בדרך כלל לא אוהב את זה. אני באמת לא יודע מה הולך בתחום הזה...
?טקנו בארץ
!אין מותק
!מינימל זה לא טקנו
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| quote: |
| Originally posted by uzi אם אתה מגדיר האוס וטכנו כמו התוכניות של מ.י.י.ק. או קארל קוקס אז אני בדרך כלל לא אוהב את זה. אני באמת לא יודע מה הולך בתחום הזה... |
מ.י.י.ק. עושה תוכנית חודשית ב
DI.FM
ובה הוא מנגן מבחר של טכנו\טק\אלקטרו\פרוג, טראנס אין שם!
רוב החומרים שמייק עשה במהלך השנים הם מהסגנונות האלה ולאו דווקא בסיגנון הטראנס האדיר שלו.
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON ?טקנו בארץ !אין מותק !מינימל זה לא טקנו |
לא ניתן למצוא כלום חוץ ממינימל וקצת טקנו-האוס אבל ממש קצת
ואם אתה מינימליסטי אתה לא יכול בכלל לומר על עצמך כאחד שאוב טקנו
מפני שאין לזה קשר לטקנו ושכל המנימליסטים ימצצו את הזין
הם בחיים לא יהיו אוהבי טקנו או בכלל שומעי טקנו ושימשיכו לחלום המעפנים האלו
זה כמו לבוא ולומר על חובבי מוסיקת הדאנס והטראנס המעפן הווקאלי של טיאסטו
שזה טראנס פחחחחח... ושהם טראנסאדיקטים בדיחה
צריך להשמיד את כל הזמרות האלו שהורסים לנו את הטראנס
מוות לווקאל השירה השכונה מוות קשה
חובבי הפופ חזרו לבתים לא אצלנו במועדונים
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON לא ניתן למצוא כלום חוץ ממינימל וקצת טקנו-האוס אבל ממש קצת ואם אתה מינימליסטי אתה לא יכול בכלל לומר על עצמך כאחד שאוב טקנו מפני שאין לזה קשר לטקנו ושכל המנימליסטים ימצצו את הזין הם בחיים לא יהיו אוהבי טקנו או בכלל שומעי טקנו ושימשיכו לחלום המעפנים האלו זה כמו לבוא ולומר על חובבי מוסיקת הדאנס והטראנס המעפן הווקאלי של טיאסטו שזה טראנס פחחחחח... ושהם טראנסאדיקטים בדיחה צריך להשמיד את כל הזמרות האלו שהורסים לנו את הטראנס מוות לווקאל השירה השכונה מוות קשה חובבי הפופ חזרו לבתים לא אצלנו במועדונים |
סהר נתן סט פגז ביותר ביחד עם גיא יהודה לפני כמה חודשים במורנינג-מייהם
יודע לנגן דברים ממש טובים הבחור אבל הבעייה שהוא בקושי מנגן זאת לצערי
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON סהר נתן סט פגז ביותר ביחד עם גיא יהודה לפני כמה חודשים במורנינג-מייהם יודע לנגן דברים ממש טובים הבחור אבל הבעייה שהוא בקושי מנגן זאת לצערי |
| Originally posted by cluBBer איפה ההפקות באילת? איפה ארמין בפארק? איפה הדיג'יים החזקים מחול? |
נראה לי שלפי ההצבעה המצב בארץ יותר זוועה משחשבתי.
יותר מזה, אני יודע שהמצב במועדונים בארץ לאחרונה התייבש מאוד.
אם אתם חושבים שבפורומים אחרים ובארצות אחרות המצב יותר תוסס אז אתם חולמים.
הולנד, גרמניה, אנגליה ופולין, שנחשבות עמוסות, כבר דיי נרגעו.
בדקתי מספיק אתרים שהיו מוכרים כרטיסים ורשימת הארועים שלהם התרוקנה פלאים!!!
בשאר מדינות מרוחקות התחיל המצב מאוד להדרדר.
כבר לא פעם ולא פעמיים שמעתי על הופעות בחו"ל שאומנים מוכרים לא קבלו תשלום כמו שצריך.
הקהל הצטמצם וגם הסצנה.
יש כמה פסטיבלים או ארועי ענק במהלך השנה ברחבי ארופה, אך הם מאוד בודדים ומעטים.
אני בטוח שלוח ההופעות של הצמרת העולמית עדיין עמוס אבל חוץ מה"שלושים הגדולים" המצב מגעיל.
| Originally posted by uzi נראה לי שלפי ההצבעה המצב בארץ יותר זוועה משחשבתי. יותר מזה, אני יודע שהמצב במועדונים בארץ לאחרונה התייבש מאוד. אם אתם חושבים שבפורומים אחרים ובארצות אחרות המצב יותר תוסס אז אתם חולמים. הולנד, גרמניה, אנגליה ופולין, שנחשבות עמוסות, כבר דיי נרגעו. בדקתי מספיק אתרים שהיו מוכרים כרטיסים ורשימת הארועים שלהם התרוקנה פלאים!!! בשאר מדינות מרוחקות התחיל המצב מאוד להדרדר. כבר לא פעם ולא פעמיים שמעתי על הופעות בחו"ל שאומנים מוכרים לא קבלו תשלום כמו שצריך. הקהל הצטמצם וגם הסצנה. יש כמה פסטיבלים או ארועי ענק במהלך השנה ברחבי ארופה, אך הם מאוד בודדים ומעטים. אני בטוח שלוח ההופעות של הצמרת העולמית עדיין עמוס אבל חוץ מה"שלושים הגדולים" המצב מגעיל. |
בנג'י היקר,
אני כבר ציינתי שהולנד, גרמניה, אנגליה ופולין, הם בין הבודדות שנשארו "בעיניינים".
| Originally posted by uzi בנג'י היקר, אני כבר ציינתי שהולנד, גרמניה, אנגליה ופולין, הם בין הבודדות שנשארו "בעיניינים". |
ראשית, אני לאו דווקא מדבר על אירופה.
על החדשות הרעות בסצנות אחרות בעולם, אתה לא שומע. אני יודע מ"אנשים" שהיו בחו"ל בשביל לעבוד!
מסיבות טראנס? חוץ מהמסיבות של 99 פעמיים-שלוש בשנה, איפה יש עוד?
אם ארמין כל כך הולך פה חזק, שאלפי אנשים באים לראות אותו, אז איך לא מביאים אומנים נוספים?
איזה עצלנות ואיזה נעלים?
ה"אשמה" מתחלקת בין כ-ו-ל-ם, גם הקהל וגם ההפקות והמועדונים.
אילן, ה"איכות" של הארועים האלו כל כך נוראית...
אם לא אכפת לך מהבריאות והנוחות שלך, אז בטח שתהנה מכל דבר.
חבל מאוד שהתעשיה נראת ככה, ביננו גם כשמפיקים ארוע התעשיה מלוכלכת.
בחייך, הקהל לא חייב לאכול חצץ ועוד לפרגן באהבה.
בואו נעשה מסיבה אבל לא נספר לאנשים מה יתנגן
נגיד להם מסיבת היפ הופ,עופר ניסים ואינפקטד
ואז הם יקבלו הפתעה

חחחחחחחחח...
אחר כך תתמודד עם כל הטמבלים שעוד רוצים את הכסף חזרה.
לך תסביר להם שאפילו על מסטיק לא מקבלים כסף חזרה! 
עזוב פשוט תגיד להם שזה הדיסק החדש של אינפקטד דפקטד והראל סקעעזי והם יאהבו את זה בכל מקרה , לא קרה לך ששמעת טראק ומישהו לא קשור בא לך "תגיד זה של אינפקטד?" ואז אמרת לא זה של **** ואז אמרו לך "אהה , לא משהו..."
שומעים את השם לא את המוזיקה
תחפשו את אילן לעופר ניסים עם פאה והכל ושיתקלט עם כל הריקודים המטומטמים ותיראה איך האנשים יתחילו לזרום.
חחחחחחחחחח!
רעיון נחמד, רק אילן צריך להזהר שלא יפול לו איזה דיסק או תקליט.
הוא עוד יצטרך להתכופף להרים אותם...
משפט מאוד חמוד שראיתי עכשיו במיזיק דיסקאשן:
| Originally posted by HaeD People don't love music nowdays, so the DJ don't matter, it's all about boose and drugs. In fact, it's better for the club if the DJ dont care |