TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- richard urand יגיע מתי שהו לארץ. ???
Pages (2): [1] 2 »
richard urand יגיע מתי שהו לארץ. ???
אני מת על הבחור הזה.
הוא מדהים,אין לי מילים לתאר את החידושים שהוא עושה.
הייתי שמח לדעת אם אנחנו נראה /נשמע אותו בקיץ הזה בארץ ??
הייתי מת לשמוע אותו בלייב לשעה וחצי.
רק לראות את הבחור הזה מנגן שווה !!!
ממליץ לכל אחד מכם לעבור על הטראקים שלו
הוא הדור הבא 
i beg to differ... leon bolier
הוא הדור הבא...
John O'Callghan!
| quote: |
| Originally posted by Shahar John O'Callghan! |
מה נהיה איתכם?
ATB? Durant? John O'Callghan?
מילא תגידו ש-גרת' אמארי\דייויד ווסט הוא הדור הבא...
דוראנט לא עשה משהו מדהים מלבד הרמיקס לסאנהאמפ שהיה טראק גדול מלכתכילה וג'ון היה מצויין בהתחלת הקריירה ומאז הפך למשעמם ולאחד ממובילי הפופ-טראנס.
| Originally posted by Viber מה נהיה איתכם? מילא תגידו ש-גרת' אמארי\דייויד ווסט הוא הדור הבא... |
| Originally posted by Vortex_SA שני אלה? הם בכלל gays... |
תביאו לפחות מישהו, אני אבוא +2!!!
אף אחד לא יבוא לארץ...
לא כשבארץ פורום טראנס נראה ככה - כמעט ללא כותבים
לא כשבארץ לאנשים אין אפילו מושג כנראה שיוצר טוב הוא לא בהכרח די ג'יי טוב או אפילו די ג'יי סביר (ורק בשביל הרק3ורד ריצארד דוראנד לדעתי הוא יוצר בינוני במקרה הטוב ולו רק בגלל שהוא הצליח להרוס קלאסיקה אחר קלאסיקה ובראשן של וואי אאוט ווסט)
לא כשבארץ אנשים מוכנים לבוא למסיבת טראנס רק אם יש די ג'יי מחו"ל - תנו לי לספר לכם משהו...אף אחד לא מטומטם מספיק כדי להנחית לכם פה את הדי ג'יי הפרטי שלכם בדרך להפסיד כמה אלפי שקלים כשבדרך הוא עוד ישמע תלונות על מחיר גבוה.
פשוט תצאו מהסרט לשמוע מישהו שהוא לא שם גדול מאוד בארץ ישראל בתחום הטראנס
ומי אשם בזה?
אתם ידידי...כל אחד ואחד מכם
| Originally posted by benji904 Just leave him, he is in a perpetual state of mind claiming what's good and what's not, with his narrow-minded, pseudo-elitist taste... |
| Originally posted by Vortex_SA שני אלה? הם בכלל gays... |
| Originally posted by benji904 Just leave him, he is in a perpetual state of mind claiming what's good and what's not, with his narrow-minded, pseudo-elitist taste... Durand, O'Callaghan and Bolier all definately have producer skills and original inputs...I personally prefer JOC & Durand; Emery and David West lately tend to disappoint me, but their productorial merit speaks for itself... |
| Originally posted by Glenn-Holmes i disagree - i think viber wrote to the point his own thoughts about the subject - anyone can have opinions and i don't see any elitism in his massage - he didn't say their music is awful just mentioned they are not such a promising producers. |
| Originally posted by Viber חחח אילן חבל שהרסת לי את אחד הפוסטים שאני יותר גאה בהם בזמן האחרון, מה גם שהייתי נחמד מספיק לכתוב לבחור בשפה שלו בחזרה. .אבל תודה שהגנת עליי למרות שפעלתי כבר מתוך עצבים נטו נגדו |
| Originally posted by Glenn-Holmes אני מכיר את בנג'י אישית והוא בחור טוב ביסודו. אין ספק שהוא הבין את התגובה שלך בצורה מאוד לא נכונה...אם התגובה שלך אליטיסטית אז כל הטופיק הזה מיסודו הוא אליטיסטי זו דעתי |
| Originally posted by Viber אני חושב שהוא צריך ללכת להשתלמות בפורמים של המיוזיק דיסקאשן בשביל להבין את המונח "אליטיסטי", הם יאכלו אותו חי שם. |
| Originally posted by Glenn-Holmes כן אהה... יש לי תחושה שאם יעשו סטטיסטיקות של מושעים מהפורומים החלוקה היא שווה בין המיוזיק דיסקאשן לחלק של הפוליטיקה |
| Originally posted by Viber אני חושב שהוא צריך ללכת להשתלמות בפורמים של המיוזיק דיסקאשן בשביל להבין את המונח "אליטיסטי", הם יאכלו אותו חי שם. |
; in the end, fora are just people's bias ventilation and that's it...concerning you and those others I would recommend a heavy, healthy dosis of profound optimism and music pluralism, a laidback, enjoying attitude and especially some good partying in various countries (of course, if you can) too avoid or cure the local disillusion...
| Originally posted by benji904 What the hell would I care about your or other forum members' criteriums for elitist, 'good music' or other issues as such.. ; in the end, fora are just people's bias ventilation and that's it...concerning you and those others I would recommend a heavy, healthy dosis of profound optimism and music pluralism, a laidback, enjoying attitude and especially some good partying in various countries (of course, if you can) too avoid or cure the local disillusion... My messages don't contain any personal attacks, just some hope for some people's emerging pluralism (see Ilan e.g.)... |
| Originally posted by Viber Now listening to Pulser - Things You Say. great track, what are you listening to? Have a good one. |
| Originally posted by benji904 Currently to Carl & Joni - Forsaken from "Markus Schulz - Amsterdam '08"...Have a good night, and a Happy Pesach in advance.. Btw, respect on your comment regarding sociological value of the fora: I always tend to have the same feelings regarding the mechanism and functioning of FaceBook... |
| Originally posted by Viber yea, you remind me to check out Markus's new album. Happy Pesach to you too. |
| Originally posted by benji904 Yeah, very praiseworthy; I assume you are also already (or not...) acquainted with Orkidea's fantastic album and MIRCO DE GOVIA'S SECOND, UPCOMING ARTIST ALBUM!!! |
)
"אף אחד לא יגיע לפה "
מה נחכה פה עד שארמין ירד מהבמה ואז אף אחד כבר בכלל לא יבוא.
טיאסטו כנראה לא מעוניין להכניס את ישראל ל
elements of life tour
ארמין בא פעמיים בשנה וזהו.
מישהו פה בקיא כמה עולה להזמין טקליטן מהדרג השני כמו
קוסמיק גייט שאוסף אחרון שלהם מקפיץ לי תבית ?
טוב אם ריצ'רד דוראנד מגיע לפה הוא כבר לא יגיע לשום מקום אחרכך כי אני אישית "ייטפל" בו. שונא את חתיכת הדפקט הזה שחושב שאם שני לופים הוא המציא את הגלגל.
ואל תגידו לי מפיק טוב בלה בלה בלה הוא בכלל לא יכול להיקרע ככה. וגם די ג'י הוא לא.
לגבי אוקלוהן לא בשבילי מצד שני אם גארס אמרי יגיע אני בהחלט יהיה הראשון לשים אפילו 100 שקל בשבילו..
לגבי טייסטו הוא אמור להגיע לאומן 17 תל-אביב בספטמבר, אלעד עמדי אמור להיות מופקד על החימום..
ארמין באמת שלא מעניין לי את הטוסיק..
לגבי הפקות והבאת דיג'יים כאלה ואחרים..
לא מסוסך מדי תתאספו 20 איש. תשימו כל אחד 500 שקל ותארגנו לעצמכם מסיבה של החיים..
יחסית לסיפוק שתקבלו בהחלט השקעה שווה
וסתם בכלליות, יום חמישי יוריס וורן באומן.. תבואו