TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- די מיותר לא?
Pages (2): [1] 2 »
די מיותר לא?
הייתי זורק
PM
למישהו אבל לא ברור לי מי מהמודים סטיקק את הטרד של התקווה ולמה... שום דבר אישי גואטג אבל זה פשוט נראה לי מיותר
מסכים איתך לגמרי
גם ככה יש יותר מדי סטיקים
אני לא חושב שזה מיותר
הגיע הזמן שיכירו בזה שאנחנו פה ואנחנו ישראלים
אם אתה לא גאה בזה אל תיכנס לט'רד
מה ???????
| quote: |
| Originally posted by NyKoN אני לא חושב שזה מיותר הגיע הזמן שיכירו בזה שאנחנו פה ואנחנו ישראלים אם אתה לא גאה בזה אל תיכנס לט'רד |
Re: מה ???????
| Originally posted by divx-master לפי דעתי ממשש שטיפשי לשים את זה סטיקי סטיקי צריך לעשות טרדים שמדברים עליהם הרבה כמו ההמלצות של השירים זה טרדד שתמיד מתחדש ובקווהה אני מששש לא חושב שמשהו ישתנה שם |
אני שמתי את זה כסטיקי
לא רואה סיבה שזה לא יהיה
אפילו אם זה לא טרד שמדברים בוא
לי אישית זה נראה ראוי, אם אתם לא רוצים את זה פשוט תתעלמו
אני לא מבין מה מיותר פה?????
זה ההמנון שלנו !!!!!!
| Originally posted by NyKoN אני לא חושב שזה מיותר הגיע הזמן שיכירו בזה שאנחנו פה ואנחנו ישראלים אם אתה לא גאה בזה אל תיכנס לט'רד |
THE ADMIN HAS SPOKEN
| Originally posted by NyKoN THE ADMIN HAS SPOKEN |
| Originally posted by YuVaL אני שמתי את זה כסטיקי לא רואה סיבה שזה לא יהיה אפילו אם זה לא טרד שמדברים בוא לי אישית זה נראה ראוי, אם אתם לא רוצים את זה פשוט תתעלמו |
מיותר מאוד
סתם תופס מקום
לא ממש מעניין אף אחד, יענו מה? אתם לא יודעים תהמנון ?
אז בשביל מי זה ? בשביל הבן אדם וחצי שנכנסים מחול לפה ? זה יותר פדיחות מהראות משהו
לא ראיתי בפורומים אחרים דבר כזה וגם אם היה שם זה גם היה מטומטם
זה פורום טראנס לא פורום םטליטי למה שאני אכנס לפה והראה את ההמנון שלנו תקוע לי מול העניים ?
דווקא לא נראה לי כזה מיותר
הרי זה ההמנון שלנו, הוא לא מפריע לאף אחד..
אז מה שאין את זה בשום פורום אחר, אז אנחנו נהיה מיוחדים, כמו שרק ישראלים יודעים

| Originally posted by guetag התרגום לאנגלית זה התרגום האמיתי לא אני המצאתי |
ההמנון הכי מטומטם זה ההמנון ההולנדי
בלהההההההההההההההההההההה
מה זה ההמנון ההולנדי ?
פשוט שכחתי על מה רציתי להגיב עוד
חחח
| Originally posted by Narcotic Mind מיותר מאוד סתם תופס מקום לא ממש מעניין אף אחד, יענו מה? אתם לא יודעים תהמנון ? אז בשביל מי זה ? בשביל הבן אדם וחצי שנכנסים מחול לפה ? זה יותר פדיחות מהראות משהו לא ראיתי בפורומים אחרים דבר כזה וגם אם היה שם זה גם היה מטומטם זה פורום טראנס לא פורום םטליטי למה שאני אכנס לפה והראה את ההמנון שלנו תקוע לי מול העניים ? |
| Originally posted by NaOren אין לך טיפת כבוד אה .... לא מבין אנשים כמוך |
| Originally posted by Narcotic Mind מה הקשר ? וחוץ מזה אם תקרא את ההודעות תראה שאנשים מביעים דעה לא מתבכיינים |
זה מאוד מצחיק שאתה חושב שאתה מבין ואני לא
אם היית יודע לכבד דעה אז אולי הייתי מתייחס למה שאתה אומר
אבל בגלל שאתה בטוח שמה שאתה חושב זה נכון ומובן מעליו אז אין סיבה להתייחס
עשיתם סקר והרוב הצביעו לא...
זה דבר מאוד מיותר ולא נחוץ וזה יורד
תראו איזה מדינה דמוקרטית אנחנו פה יא אללה !

| Originally posted by guetag אח שלי אני זה באמת דבר קטן אבל בכל זאת... אתה לא יכול להגיד שהרוב הצביע לא כי סגרת את הט'רד מוקדם מדי ולא כולם הספיקו להצביע |
| Originally posted by guetag אח שלי אני זה באמת דבר קטן אבל בכל זאת... אתה לא יכול להגיד שהרוב הצביע לא כי סגרת את הט'רד מוקדם מדי ולא כולם הספיקו להצביע |
טוב אני מבין שעכשיו שויתרת אין אפילו טעם לט'רד הזה....
לא משנה שסגרתי את הפול יענו מוקדם מדי למה זה לא ש 3 הצביעו נגד 1 והיה 75%... הצביעו 9 נגד
ועם כל הכבוד לנו אנחנו פה בפורום לא 200 איש ולפי התגובות בט'ר הזה היית רואה שהרעיון שלך לא היה עולה יפה אם סופרים אחד אחד...
זה לא משהו אישי שיש לנו נגד ההמנון או משהו כזה פשוט זה לא דבר שצריך פה דחוף...