TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- צו ראשון...
Pages (2): [1] 2 »
צו ראשון...
מחר בבוקר יש לי צו ראשון
אני שיא המתרגש!!!
סתם רציתי לידע אתכם...
אפשר לסגור את הטרד
שיהיה לך בהצלחה
גם לי יהיה עוד מעט
אין לי זין לזה
יום מסריח
פיסכו אמא שלהם
אני אבל לא נראה לי יעשה מחר את המבחנים...
כי אני חולה אז אני מעדיף לבוא יום אחר שאני יהיה בריא
יש זמן...
בהצלחה אחי
תגיד, מה הם עושים עם הקטע בריאות?
אז אתה רק הולך לבדיקת ביציןם?
לבריאות אחשלי תבלה
אני יום שני בבוקר מתגייס
אה ותשקיעו בבחינות כי זה חשוב לאללה
וגם בראיון אישי תראו מוטיבציה
אלא אם אתם לא רוצים להגיע למקום טוב
אורן אם אתה לא ב 100 אחוז מוכן
אל תסכים לפסיכוטכני
ואם אתה , כמו שאני מכיר אותך בתקופה האחרונה, קצת ב
DOWN
אז גם תוותר על הראיון אישי
למה אם תבוא אליהם עם חוסר מוטיבציה לשוחח
או
OVER
מוטיביציה "להרוג ערבים" - אתה מסוגל
אז זה יכול לדפוק אותך
אוי צו ראשון... איזה יום מבוזבז
אתה עושה אימות נתונים שסתם דפוק...
אז בודקים לך את הביצים... ואז מבחנים קלים שמשעממים את התחת
ובמקרה שלי ראיון אישי ביום אחר
אני לא ישכח איך הרופא בא אליי ותפס לי בביצים כל כך חזק ומהר ש10 דקות אחר כך עדיין רציתי לבכות...
אחר כך הרופאה כזה מיששה לי חצי שעה את הביצים וכזה אמרה לי ישר ... פרופיל 97
וגיליתי גם שהקב"א שלי היא 56 והדפ"ר שלי 90
מה שאומר שיש לי פרופיל מושלם!! כמו מלך
קודם כל בהצלחה!!!!!!!!!! בצוו הראשון
ודבר שני... שלא תדעו איזה רופא סוטה היה לי,זאת אומרת יש עדיין(כנראה)לבנות...
איזה מבטים הוא דופק לבנות חבל על הזמן...ומנסה לגעת בכל מקום אפשרי,
והבדיקה אצלו אורכת איזה 15 דקות בזמן שאצל השניה זה איזה 5 דקות..
איזה פחד זה, הטרדה מינית פשוט...

| quote: |
| Originally posted by Tarantula קודם כל בהצלחה!!!!!!!!!! בצוו הראשון ![]() ודבר שני... שלא תדעו איזה רופא סוטה היה לי,זאת אומרת יש עדיין(כנראה)לבנות... איזה מבטים הוא דופק לבנות חבל על הזמן...ומנסה לגעת בכל מקום אפשרי, והבדיקה אצלו אורכת איזה 15 דקות בזמן שאצל השניה זה איזה 5 דקות.. איזה פחד זה, הטרדה מינית פשוט... |
| Originally posted by oDrori קבלי את זה כמחמאה אלונה |
| Originally posted by Tarantula איזה מבטים הוא דופק לבנות חבל על הזמן...ומנסה לגעת בכל מקום אפשרי, והבדיקה אצלו אורכת איזה 15 דקות בזמן שאצל השניה זה איזה 5 דקות.. איזה פחד זה, הטרדה מינית פשוט... |
אני לא מבין למה הבדיקות ביצים צריכות להיות כאלה ארוכות בשביל הצבא...
WTF
מה הם כבר מסיקים ולמה זה צריך לקחת כ"כ הרבה זמן? וחוץ מזה שנבדקים לבית חולים פה ושם...
| Originally posted by Hell_Copter וכשהרופא שולח מהר יד לביצים ומביא לך פיצוץ שם וזהו בזמן שהרופאה חצי שעה ממששת לך אותם וחצי שעה מעבירה יד על כל סנטימטר אפשרי שם זה לא הטרדה מינית? או שגם אני צריך לקחת את זה כמחמאה?? |
אלונה זה ידוע.......
אנשים נלחמים ואחרי יום קשה
אין בנות
אז....
| Originally posted by MoSH_MaN אלונה זה ידוע....... אנשים נלחמים ואחרי יום קשה אין בנות אז.... |
| Originally posted by MoSH_MaN אלונה זה ידוע....... אנשים נלחמים ואחרי יום קשה אין בנות אז.... |
| Originally posted by Tarantula אל תגיד את זה אפילו, מחשבות כאלה מפחידות אותי... שלא תדע על מה חשבתי עכשיו... |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כלה את!!! וחרמנית כמובן |
| Originally posted by oDrori אני לא מבין למה הבדיקות ביצים צריכות להיות כאלה ארוכות בשביל הצבא... WTF מה הם כבר מסיקים ולמה זה צריך לקחת כ"כ הרבה זמן? וחוץ מזה שנבדקים לבית חולים פה ושם... |
ץגיד לי למה כל ט'רד יש לכם שיחה פרטית?
יפה רועי 
אני דפר 80,
קבא הורידו לי ל 54 כי לא ידעתי מה זה מילה נרדפת להסלמה, וגם כי אני מעדיף לא לשרת קרבי
ופרופיל אין לי בינתיים, ולא זה לא בגלל שאני קטן או משהו
פשוט המון ועדות רפואיות 
| Originally posted by DjChook יפה רועי ![]() אני דפר 80, קבא הורידו לי ל 54 כי לא ידעתי מה זה מילה נרדפת להסלמה, וגם כי אני מעדיף לא לשרת קרבי ופרופיל אין לי בינתיים, ולא זה לא בגלל שאני קטן או משהו פשוט המון ועדות רפואיות |
| Originally posted by itamarsan טוב אני אחייי יודע בודעות שיש לי קבא 56 כי קיבלתי מיונים לצוות אוויר בתחילת פבואררר יאואואואואואו איזה מפחידדדד |
| Originally posted by Hell_Copter בולשיט אתה לא חייב קב"א 56 בשביל צוות אוויר נראה לי 54 מספיק חוץ מזה צוות אוויר זה לא אומר טייס אז אל תתרגש יותר מדי גם אם אתה בקורס טיס ומסיים אותו לא בטוח שתהיה טייס... אם לא ידעת |