TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מה המצב חברה [=...)
Pages (2): [1] 2 »
מה המצב חברה [=...)
אני אילן חבר של מורן אני גר ברמלה ואני כבר כמה שנים עוקב אחרי תעשיית הקלאב טראנס העולמית שאני חולה עליה...
אני מכיר תאתר הזה כבר שנים אבל עד היום לא השתמשתי מעולם באי מייל...
טוב לא נורא העיקר שעכשיו אני פה אחרי שמורן הדריך אותי בכל השלבים של ההרשמה לפורום...

ברוך הבא לפורום אחי
אני מקווה שתהנה פה
אני רועי, אחד המודים פה ביחד עם יובל ומורן
אם יש לך טענות, מענות, בקשות או שאר ירקות אל תהסס לפנות 
ברוך הבא לפורום
אני מוש
יאללה עפתי
ממצב אחי?
אני אורן.....
אם יש לך בעיות אז תפנה לבן דוד שלי
chook
:-))))))
אילן אחי ברוך השם הצטרפת ...
חבר'ה קבלו אותו יפה 
היינו ביחד בטירונות עוד שהייתי צעיר פעור לפני שנה ...
והיינו נראה לי בין היחידים שאהבנו לאללה טראנס ודיברנו
שם על זה הרבה ...
האמת מאז לא ראיתי אותו (ואללה אילן יא חמור מתישהוא צריכים לעשות אני,אתה,רפפורט) אבל אנחנו מדברים פעם ב- על טראקים וכאלה

יאללה אני מחכה שמישהוא ישיר את ההמנון
![]()
| quote: |
| Originally posted by NaOren אם יש לך בעיות אז תפנה לבן דוד שלי chook :-)))))) |

| Originally posted by DjChook ואלה בדוק שתעשה פה חיים, וכבוד הוא לך להיות חבר של בנאדם סרוט כמו מורן TA TA TA TA W00000T |
לא יודע רועי ומוש הפסיקו לפקסס לי אז אין לי מוזיקה חדשה... 
ותודה מורן 
| Originally posted by DjChook לא יודע רועי ומוש הפסיקו לפקסס לי אז אין לי מוזיקה חדשה... ![]() |
)
ברוך הבא גבר...
| Originally posted by luckystrike הקהל מתבקש לשבת לאחר שירת ההמנון !!! ואילן , חן אחד היותר גברים בפורום הזה ! CHOOK I LOVE U ! ואני שוקל - אולי נשנה את ההמנון ? אני שומע כל כך הרבה את EPSILON 9 - LIFEFORMATION (CLASSIFIED PROJECT REMIX) יו פשוט עננננק זה יותר בסגנון TE , TE TE TE , TE TE TE , TE TE TE , TE TE TE , TE TE TE TE TE TE אהההההההההההה עוד עוד עוד TE , TE TE TE , TE TE TE , TE TE TE , TE TE TE , TE TE TE TE TE TE אהההה גמרתי ... איזה טראק כל היום אני שר אותו לעצמי הוא פשוט לא נמאס כמו TA TA TA TA TA TA TA TA TA TA אני עדיין שומע אותו מדי פעם... ... ולסיום : WOOOOOOOOOOT |
| Originally posted by DjChook לא יודע רועי ומוש הפסיקו לפקסס לי אז אין לי מוזיקה חדשה... ![]() ותודה מורן |
| Originally posted by Rising רועי ומוש...לבירור אצלי.. מאיפה אתם מפקססים לו בדיוק.. לא רק שאני אבין |
| Originally posted by Rising ברוך הבא גבר... אהה גם אתה אוהב תטרק הזה? תעיף מבט, אם בא לך.. |
| Originally posted by luckystrike ואללה אחי THANKS |
| Originally posted by DjChook לא יודע רועי ומוש הפסיקו לפקסס לי אז אין לי מוזיקה חדשה... ![]() ותודה מורן |
| Originally posted by Rising רועי ומוש...לבירור אצלי.. מאיפה אתם מפקססים לו בדיוק.. לא רק שאני אבין |
ני פי טי
| Originally posted by Hell_Copter תגיד לי אתה אחי... אני פה קצת בתוך החרא אתה יודע בניגוד לשור... |
טוב שעוד פעם לא העברנו נושא 
לא משנה
קיצר - רועי אני עכשיו מקשיב ויש בזה משהוא
TE NE TE TE TE , TE NE TE TE
משהוא כזה
לא הבנתי את ההמשך שלך אבל ...
ואורן לא ידעתי שאתה כותב באתר הזה

מגניב אחי
תביא עוד דברים בכיף
וואלה אני שמח על קבלת הפנים שעשיתם לי
באמת סחטיין
תצטרכו לסלוח לי אני בחודשים האחרונים בקושי הייתי בעניינים בעולם הטראנס אז רוב הטראקים יראו לי חדשים
ונראה לי שעם הזמן אני פשוט יקלוט שאתם פשוט מהירים מדי בשבילי
מקווה להדביק תקצב
ורק דבר אחרון...
איזה פשע בדיוק יש בכפר שמריהו.?
???
| Originally posted by KosmiK-G8 ורק דבר אחרון... איזה פשע בדיוק יש בכפר שמריהו.? ??? |
| Originally posted by Rising הוא אמר שלאחרונה הפסקתם לפקסס לו.. מאז שהשרת נפל.. תתקן אותי אם אני טועה.. אני לא מחפש אותך אחי גם אם באמת זה קרה אני לא יעשה כלום רק שלא יהיו ביננו שקרים כאלה אתה מבין |
| Originally posted by Hell_Copter אני הפסקתי לפקסס לו ממזמן הרבה לפני מה שקרה... וכן אחי לפעמים פקססתי לו משם... אבל לא תמיד עובדה שאני אפילו עכשיו עומד על הרגליים... למרות שאני צולע אם אתה יודע למה אני מתכוון |
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי זה הדימיון של מוש ! יש לו 4 בתים בכפר שמריהו והוא והאחיות שלו משחקים בשוטרים וגנבים (יו כמה הייתי רוצה לשחק בזה עם האחיות שלך מוש !) אז מוש מדמיין שיש פשע ככה איפה שהוא גר !!! מוש אתה ט-ח-ו-ן !!!!!! |
| Originally posted by luckystrike אורן לא ידעתי שאתה כותב באתר הזה ![]() מגניב אחי תביא עוד דברים בכיף |
| Originally posted by Hell_Copter אני הפסקתי לפקסס לו ממזמן הרבה לפני מה שקרה... וכן אחי לפעמים פקססתי לו משם... אבל לא תמיד עובדה שאני אפילו עכשיו עומד על הרגליים... למרות שאני צולע אם אתה יודע למה אני מתכוון |
| Originally posted by Hell_Copter טוב נו זה כבר הפך למסורת... צח אתה שמן |