TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שוליית המכשף 3 SIMON !
Pages (3): [1] 2 3 »
שוליית המכשף 3 SIMON !
טוב אל תגידו שיש לזה ט'רד למה המנגנון של החיפוש
זמנית לא עובד ועד שאני יימצא את זה ייקח שנה...
קיצר - שוליית המכשף - מישהוא מכיר ?
שיחקתי בזה לפני שלוש שנים כבר זה בין המשחקי מחשב היחידים
נראה לי שממש אהבתי ושיחקתי המון ...
היה לי את מספר אחת ואת ההמשך
וחיכיתי שנים לשלישי !!!
רק שלשום ראיתי שהוא יצא כוס אמק !!!
והפעם תחת חבר'ה אחת וגם לא נראה לי שעם תרגום לעברית
הבני זונות
בנוסף אני חושב שהם דילגו על כמה המשכים - זאת אומרת שנראה
לי שזה לא באמת ההמשך של שתיים אלא שזה סיימון אחר
יותר מתקדם ופשוט את מה שבאמצע לא הביאו לארץ ...
קיצר זה קווסט קורע מצחוק ! עם תרגום לעברית גם אגב ...
בקשה אני מתחנן אם מישהוא יכול להביא עוד פרטים
או להגיד לי איך אני יכול להשיג

THANKS
וואי אחי
אני חולה על סיימון, חחחחחח
גמרתי את אחד ואת שתיים , חוץ מזה
אשכרה יוצא שלוששש??????
לא ידעתי
חשבתי שגמרו עם הסדרה!@$
כמו שעשו ללארי, כוס אמא שלהם
| quote: |
| Originally posted by nesher וואי אחי אני חולה על סיימון, חחחחחח גמרתי את אחד ואת שתיים , חוץ מזה אשכרה יוצא שלוששש?????? לא ידעתי חשבתי שגמרו עם הסדרה!@$ כמו שעשו ללארי, כוס אמא שלהם |
אחרי שתיים חיכיתי מלא זמן לשלוש... אבל נראה לי ירד לי מזה כבר
...
לא יודע אני לא זוכר את עצמי משחק בזה
הדבר היחיד שאני מחכה לו ממש ממש עכשיו זה
C&C - Generals !
יווווו איזה קטלני זה הולך להיות
| Originally posted by nesher חשבתי שגמרו עם הסדרה!@$ כמו שעשו ללארי, כוס אמא שלהם |
| Originally posted by oDrori אחרי שתיים חיכיתי מלא זמן לשלוש... אבל נראה לי ירד לי מזה כבר ... |
בואנה אתר עננננק !!!
מישהוא שימצא לי את המשחק הזה אני ישלם לו !!!
נראה ממש טוב !
זה בשלושה מימדים וזה עבר אחוש שיפור - כנסו לראות
I REST MY CASE
Monday 22nd May, 2000
NEW SIMON 3D WEBSITE LAUNCHED :
After a dark period in the wilderness, the Simon 3D website has been relaunched with a whole new look and loads of extra content.
זה יצא לרשת ב19 לאפריל
http://www.nforce.nl/site/nfoview.php?id=9218
אבללל יש לך מזל ויש את זה ב
www.sharereactor.com
רק צריך סבלנות להוריד את זה...
כנס לאייסיקיו אני יסביר לך על אידונקי/אימול
| Originally posted by Hell_Copter לארי 7 המשחק הכי מצחיק בעולם!!!! do-me more חחחחחחחחח ענק!!! |
אני, מורן ונשר...
aka
מכשפות הגראייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייא
ייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאי
יאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאיי
אייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייא
ייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאי
יאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאיי
אייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייא
ייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאייאיי
איי
אבל רק שתדעו שאם זה משחק מצויר אז אין על הפנתק הורוד - משימה בינלאומית!!!!
עדיין לא פיצחתי את הסוף!! 
| Originally posted by Q-PiXeL זה יצא לרשת ב19 לאפריל http://www.nforce.nl/site/nfoview.php?id=9218 אבללל יש לך מזל ויש את זה ב www.sharereactor.com רק צריך סבלנות להוריד את זה... כנס לאייסיקיו אני יסביר לך על אידונקי/אימול |
| Originally posted by luckystrike ??? לא הבנתי אותך אחי |
| Originally posted by NyKoN חחח אתה לא יודע מה זה אידונקי!??!!? סיימון משחק עננננננננק!! שיחקתי ב1 ו2 עננננננק הקווסט הראשון שאי פעם שיחקתי בו אח"כ עברתי למונקי איילנד שזה גם ממש טוב |
אוי זכרונות
הם כבר הלכו לסיים את 3
ואז הם החליטו שהם צריכים לעשות את זה
3D
כי זה יצליח יותר או משהוכזה
אוי זכרונות........

שיחקתי קצת 3 ולא היה לי כוח יותר
מההההההההההההההההההה
THE DAY OF THE TENITICLE
זה המשחק הקווסט הכי טוב שיוצר איי פעם
ככ גאוני !!!
אחכ שיחקתי קצת גבריאל נייט נראה לי שתיים, זה היה איזה 6 דיסקים
גם כן משחק מטורף
הייתי צריך חבר בטלפון שיעשה לי
WALKTHROUGH
בכל זאת הייתי ילד קטן 
ובעיקרון באמת קווסטים מתו ממזמן, ממש ממזמן
גם אסטרטגיה בזמן האחרון לא מתפתח לשום מקום, הכל עכשיו זה שוטרים וזה קצת מבאס כי הרוב חוזר על עצמו
המשחק האחרון שאני יכול להגיד שהוא איזה שינוי היה מאפיה, שזה פשוט שילוב של כל דבר שקיים 
חחח חן יא חמוד
| Originally posted by DjChook המשחק האחרון שאני יכול להגיד שהוא איזה שינוי היה מאפיה, שזה פשוט שילוב של כל דבר שקיים |
הממ תן לי שמות של שתי קווסטים שזכו לפרסום בשנה האחרונה אחי ?
גם עוד משהו שפעם בסגנון זה שבזמן האחרון המון גיימרים עברו לקונסולות,
ואין קווסטים בקונסולות
לפחות לא מצליחים
אף פעם לא שיחקתי בסימון אבל אני זוכר שלמישהו שאני מכיר יש תמישחק על דיסק כאילו את 3 אני יברר וידבר איתך מורן
ד"א תחבר כבר לאי סי קיו!!!!! מממ
וחן אני גם כמוך אני מחכה לג'נרלסססססס
כמולא יודע מה!!!!!! שווקקקקק
תאמת שאני מעדיף תמישחקי אסטרטגיהה בזמן אמתת
המסובכים האלהה
וגם אני אוהב תסיגנון של קומנדואוס דספרדוס
אם יש קווסט שישחקתי בו הרבה ואף פעם לא הצלחתי לסיים אותו זה
ZORK
אני מת להמשיך לשחק בזה אבל אנילא מוצא אתזה כאילו תדיסק
איזה קריז
| Originally posted by DjChook מההההההההההההההההההה THE DAY OF THE TENITICLE זה המשחק הקווסט הכי טוב שיוצר איי פעם ככ גאוני !!! |
| Originally posted by DjChook גם עוד משהו שפעם בסגנון זה שבזמן האחרון המון גיימרים עברו לקונסולות, ואין קווסטים בקונסולות לפחות לא מצליחים |
דיברנו על הקטע הזה של קוואסטים והמוות שלהם באיזה טר'ד , אני בטוח בזה
בכל מקרה, זה לפי דעתי הז'אנר הכי יפה, וחבל שהם מתו
הם מתו בגלל ההתפתחות הטכנולוגית , והעובדה שמשקיעים היום יותר בגרפיקה מאשר בעלילה, מישהו אמר פה באמת שהרסו את זה עם ה
3D
צודק, חוץ מהדוגמא של מאנקי , יש את הדוגמא היותר טובה בהרבה
של הקוואסט הכי טוב ומצליח אי פעם , Leisure Suit Larry
1 2 3 5 6 7
איזה משחקים חיותתתתתת
ב8, הבן-אדם ניסה לעשות תלת מימד, יצא כל-כך מגעיל ,
Sierra
פיטרו אותו
אני ראיתי את הפריוויו, באמת גועל נפש, אבל חבל שככה נגמרה הסדרה
דרך-אגב, אתם יודעים שאין 4, כבר היה משחק כזה, הכל היה מוכן , ואז (הייתה שריפה (זאת השמועה
והרסה כל זכר למשחק הזה, אז דילגו עליו ועשו את 5