TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אפילו עוד קצת פוליטיקה ... טוב נו הבחירות מתקרבות מה אתם רוצים ...
Pages (2): [1] 2 »
אפילו עוד קצת פוליטיקה ... טוב נו הבחירות מתקרבות מה אתם רוצים ...
| quote: |
| Originally posted by Shahar שינוי רולז! |
לא הבנתי מה הקטע של הטרד?
פשוט שינוי נושא מהט'רד ההוא
ורציתי שאנשים באמת יגידו מה הם חושבים ויסתכלו למה מעניין אותי
מה חושבים על זה - זה דיי מביא אותי להתלבטות מחדש ...
לעומת את השאלה שלי היא כזאת
אני לא מבין מה הקטע של הפוסט ?
שלך אני מתכוון
בונאה איזה שיטת בחירות מפגרת.....
תחשוב שאתה יכול להצביע רק למפלגה.. או ראש ממשלה
ככה שכל מי שמצביע ליכוד זה בעצם שרון...
והם לא תיהיה אחדות
ולא יקחו את שינוי ככה שמה שנוצר בעצם שאתה סתם מצביע שינוי....
עבודה לא יהיו חזקים ולכן מצנע לא יזכה
אבל עדיין אני שינוי
ילא מורן לך תצביע
אני עדיין לא יכול
זה לא כאילו אני בעד עבודה
אני פשוט אומר שאיך שזה נראה שוב שינוי תיהיה באופוזיסציה ושוב יהיה אותו חרא
נו מה רע לך, אתה מתלבט בין שינוי ועבודה נכון?,
וברור לך בכל מקרה שהליכוד בסוף כנראה ינצח
אז מצנע לא ירצה להצטרף לממשלה, כאילו הוא הבטיח כבר ואז במקומו יצטרפו
שינוי
טומי לפיד יהיה שר המשפטים, ויבטל את חוק טל
שינוי תצטרף, כי גם הרבה יותר חזקה משס
אז זה שוב תהיה ממשלה מספיק רחבה בשביל שרון
ליכוד +איחדו לאומי + שינוי +עלה ירוק
כמו שמוש אמר באיזה מקום:
מערך = לא שווה ש"ח 
אחי
זה ימין מדי
למה שלא יוסיפו את חירות גם ?
| Originally posted by DjChook אחי זה ימין מדי למה שלא יוסיפו את חירות גם ? |
די די
זה כזה זיון שכל , זה ממש לא טוב שהוא עשה את זה
הוא חושב שהוא ייקח חזרה את כל הקולות של שינוי ויהיה ראש ממשלה
אבל זה לא יילך
הוא לא מבין את זה
זה לא עובד ככה
מצנע לא הולך להיות ראש ממשלה והוא כן ייכנס לממשלת אחדות
ואם לא
לפי הסקרים ממשלה ימנית היא צרה מאוד ויש בה הרבה ניגודים
לפי הסקר האחרון
61 חברים בדיוק
זה אומר שאם מפלגה אחת מתעצבנת
לא משנה איזה
אין ממשלה
אין מצב שלא תהיה אחדות לאומית
נקווה שהיא תהיה שינוי, כי זה מה שהעם רוצה
.
70 אחוז
| Originally posted by MoSH_MaN בונאה איזה שיטת בחירות מפגרת..... תחשוב שאתה יכול להצביע רק למפלגה.. או ראש ממשלה ככה שכל מי שמצביע ליכוד זה בעצם שרון... והם לא תיהיה אחדות ולא יקחו את שינוי ככה שמה שנוצר בעצם שאתה סתם מצביע שינוי.... עבודה לא יהיו חזקים ולכן מצנע לא יזכה אבל עדיין אני שינוי ילא מורן לך תצביע אני עדיין לא יכול זה לא כאילו אני בעד עבודה אני פשוט אומר שאיך שזה נראה שוב שינוי תיהיה באופוזיסציה ושוב יהיה אותו חרא |
| Originally posted by Flotser נו מה רע לך, אתה מתלבט בין שינוי ועבודה נכון?, וברור לך בכל מקרה שהליכוד בסוף כנראה ינצח אז מצנע לא ירצה להצטרף לממשלה, כאילו הוא הבטיח כבר ואז במקומו יצטרפו שינוי טומי לפיד יהיה שר המשפטים, ויבטל את חוק טל שינוי תצטרף, כי גם הרבה יותר חזקה משס אז זה שוב תהיה ממשלה מספיק רחבה בשביל שרון ליכוד +איחדו לאומי + שינוי +עלה ירוק כמו שמוש אמר באיזה מקום: מערך = לא שווה ש"ח |
| Originally posted by nesher לפי הסקרים ממשלה ימנית היא צרה מאוד ויש בה הרבה ניגודים לפי הסקר האחרון 61 חברים בדיוק זה אומר שאם מפלגה אחת מתעצבנת לא משנה איזה אין ממשלה |

המדינה בקנטים , הלוואי ויקרה משהו הרבה יותר חריף ממה שיש עכשיו
שדרך אגב, כבר מספיק בשביל שראש ממשלה יתפטר, אם הוא היה מוסרי
כמו רבין שהתפטר, על חשבון של 4000 דולר בשוויץ של אשתו
מבינים תהבדל
4000 דולר
לעומת 5000000?
ועוד זה היה של אשתו
בקיצור
אני מקווה שימצאו עוד דברים על שרון ועמרי כי בטוח יש פוללללל כאלה
ואז הוא יתפטר
ואולי לא יבחרו ליכוד
מה שכן
אני מקווה שביבי לא יעלה במקומו, אני מעדיף שרון מביבי
לא מסוגל להסתכל על הבן-אדם
אני שומע אותו בטלויזיה אני מקיא
| Originally posted by nesher המדינה בקנטים , הלוואי ויקרה משהו הרבה יותר חריף ממה שיש עכשיו שדרך אגב, כבר מספיק בשביל שראש ממשלה יתפטר, אם הוא היה מוסרי כמו רבין שהתפטר, על חשבון של 4000 דולר בשוויץ של אשתו מבינים תהבדל 4000 דולר לעומת 5000000? ועוד זה היה של אשתו בקיצור אני מקווה שימצאו עוד דברים על שרון ועמרי כי בטוח יש פוללללל כאלה ואז הוא יתפטר ואולי לא יבחרו ליכוד מה שכן אני מקווה שביבי לא יעלה במקומו, אני מעדיף שרון מביבי לא מסוגל להסתכל על הבן-אדם אני שומע אותו בטלויזיה אני מקיא |
Hey Lucky, heres advice from some1 who just had his first elections: Do not listen to anyone, do not read anything but vote for the party which stands for YOU and for you ONLY.
Before our elections, (sure they arent asss fundamental and world-changing as yours but still important) I would also look at the polls and listen to the heads of the parties which eventually led me to vote for a party I couldnt identify with, just in order to prevent something else (tactical vote). As it turn out today: 1. the polls were utterly wrong 2.every lied 3. at the end of the day theres one thing to keep in mind: every1 wants power, theres no such thing as morale in politics.
So forget all the radio shows, newspapers and tv-discussions and throw in the paper with the party you considered voting for in the first place. 
| Originally posted by TranceGiant Hey Lucky, heres advice from some1 who just had his first elections: Do not listen to anyone, do not read anything but vote for the party which stands for YOU and for you ONLY. Before our elections, (sure they arent asss fundamental and world-changing as yours but still important) I would also look at the polls and listen to the heads of the parties which eventually led me to vote for a party I couldnt identify with, just in order to prevent something else (tactical vote). As it turn out today: 1. the polls were utterly wrong 2.every lied 3. at the end of the day theres one thing to keep in mind: every1 wants power, theres no such thing as morale in politics. So forget all the radio shows, newspapers and tv-discussions and throw in the paper with the party you considered voting for in the first place. |
מורן ראסמי גם אני מאמין בנינג'ות של ישראל אחרת
אבל הם פתטיים כאלה
נשב שתי קדנציות
נבוא לעבוד ולא לעבודה
הם צעירים מדי, צריכים להמשיך לפתוח חברות סטארט אפ וכאלה
| Originally posted by DjChook מורן ראסמי גם אני מאמין בנינג'ות של ישראל אחרת אבל הם פתטיים כאלה נשב שתי קדנציות נבוא לעבוד ולא לעבודה הם צעירים מדי, צריכים להמשיך לפתוח חברות סטארט אפ וכאלה |

נכון, !!
גם אני מזה מסכים עם הרעיונות של ישראל אחרת,
אבל באמת אין סיכוי שיבחרו,
, אז די באסה בשבילהם שהקדימו את הבחירות. כי הם התחילו עם הפירסומים שלהם עוד לפני פירוק הממשלה, בטח תיכננו להגיע ליותר אחזוים בעם .
אנשים מה אתם אומרים? עלה ירוק יעברו את אחוז החסימה?
האמת היא אני חושב להצביע להם..אני יודע שהם תכלס לא יכולים כל כך להשפיע..אבל אני רוצה "לזעזע" את הדתיים וכל השמרנים בכנסת..
| Originally posted by Trance man אנשים מה אתם אומרים? עלה ירוק יעברו את אחוז החסימה? האמת היא אני חושב להצביע להם..אני יודע שהם תכלס לא יכולים כל כך להשפיע..אבל אני רוצה "לזעזע" את הדתיים וכל השמרנים בכנסת.. |
חילוק דעות שלי ראשון עם מורן
אבל לא משנה
בנוגע לסמים , ניסיתי , אבל אסור יותר מדי
זה דופק תמוח חזק
וחוץ מזה
אסור שזה יהיה לגלי, לא ייצא לנו כלום מזה, רק מדינת מסוממים
כולם מדברים על הולנד, שזה בסדר והכל נחמד
מישהו פה יודע שהולנד היא יצואנית הסמים הקשים הכי גדולה באירופה?
מרכז סמים עולמי?
אף-אחד אה, תדעו עכשיו
למשטרה יש בעיה ענקית שם עם סמים קשים, וזה הכל כתוצאה מהלגליזציה של הסמים הקלים שם
ועוד נתון מדהים על הולנד
בממוצע מתחילים לעשן שם סיגריות מגיל 12 , סמים קלים מגיל 15, ו20 אחוז או משהו כזה שמעשנים סמים קלים עוברים לסמים קשים בגיל 17-18
סבבה אה?
מדינה נאורה
| Originally posted by nesher אסור שזה יהיה לגלי, לא ייצא לנו כלום מזה, רק מדינת מסוממים כולם מדברים על הולנד, שזה בסדר והכל נחמד מישהו פה יודע שהולנד היא יצואנית הסמים הקשים הכי גדולה באירופה? מרכז סמים עולמי? אף-אחד אה, תדעו עכשיו למשטרה יש בעיה ענקית שם עם סמים קשים, וזה הכל כתוצאה מהלגליזציה של הסמים הקלים שם ועוד נתון מדהים על הולנד בממוצע מתחילים לעשן שם סיגריות מגיל 12 , סמים קלים מגיל 15, ו20 אחוז או משהו כזה שמעשנים סמים קלים עוברים לסמים קשים בגיל 17-18 סבבה א מדינה נאורה |
| Originally posted by Trance man שמע אחי אני לא אומר שנהפוך ישר להיות הולנד, זה גם בלתי אפשרי עם כל הדתיים והאנשים המפגרים שישר שוללים את הסמים בגלל דעות קדומות.. אני אומר שלא יזיק עם נהיה כמו למשל אנגליה, שם אם שותר תופס אותך עם ג'וינט מקסימום לוקחים אותך ליום הסברה או משהו כזה..כאן אם שותר תופס אותך אתה נלקח לחקירה ופותחים לך תיק ובאלגנים..! |
כן...
| Originally posted by Trance man כן... |
| Originally posted by Trance man שמע אחי אני לא אומר שנהפוך ישר להיות הולנד, זה גם בלתי אפשרי עם כל הדתיים והאנשים המפגרים שישר שוללים את הסמים בגלל דעות קדומות.. אני אומר שלא יזיק אם נהיה כמו למשל אנגליה, שם אם שותר תופס אותך עם ג'וינט מקסימום לוקחים אותך ליום הסברה או משהו כזה..כאן אם שותר תופס אותך אתה נלקח לחקירה ופותחים לך תיק..! |
אוקיי קודם כל מצאנו מישהו יותר מסטול ממני
בקשר לסמים, אני גם רוצה שעלה ירוק יעברו את אחוז החסימה
לא בגלל שאני חושב שסמים צריכים להיות חוקיים, אני פשוט חושב שאנשים מבוגרים, שכבר החליטו מה הם רוצים בחיים, יכולים לעשות מה שהם פאקינג רוצים
ולדעתי, כמו אלכוהול, להגביל את זה, אפילו לגיל של 21-24, כי רק בגילאים האלה אתה באמת יודע מה אתה רוצה מעצמך ומכיר את הגוף שלך כמו שצריך
אני לא נגד סמים
אני נגד סמים בגיל הזה
ורותם יא מעפן, היום כל ילד בכיתה ו כבר מעשן על מה אתה מדבר ?!
הסתכלת על הנוער שגדל ביסודים עכשיו ? פשוט בושה