TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אתם יודעים מה אני שונא
Pages (4): [1] 2 3 4 »
אתם יודעים מה אני שונא
את הבנות האלה בדיסקוטק שמתגרות
שבאות ככה מתקרבות מתחיל קצת לגעת והופפפפפפפפפפפ היא מתרחקת
ואז עוד פעם
עוד שניה שמתי לה איזה מסובבת לפנים
איזה מרגיזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
לא ככה? 
כן..רואים שהיית בתל-יצחק..
הבנות שם מלאות בפוזה!
כאלה בנות נקראות:
בנות לא זורמות
תוסיפו את זה למילון שלכם..

| quote: |
| Originally posted by Trance man כן..רואים שהיית בתל-יצחק.. ![]() הבנות שם מלאות בפוזה! כאלה בנות נקראות: בנות לא זורמות תוסיפו את זה למילון שלכם.. |
יו יו תשתוק
היית מת
מה אתה מזיין תשכל אנחנו תמיד במסיבות של 18-20 וכל הבנות שם מרימות תאף לשמיים.
כשהייתי באננס למשל הבנות שם היו כאלה צפוניות פי יא אללה.
| Originally posted by itamarsan אבל תלך למסיבות של18 פלוס ואז תבין שזה אחרת לגמרי שם הבנות מתחילות איתך ולא אתה איתם מניסיוןן |
בחו"ל זה משהוא אחר לגמרי - כולם שם מתחרמנים
אחד על השני כמו מטורפים ...
באיה נאפאה - ראינו מישהיא מוצצת למישהוא באמצע הדיסקוטק
...
תאכלס גם פה זה לא כזה גרוע - הקטע הוא כמה צריך להתעקש
וממה שאני חושב שזה קורה ככה שהיא מתרחקת ואתה משחק אותה יענו
מתרחק גם היא עושה סימני-חזרה תוך דקה שתיים
זה סתם משחקים של בנות מפגרות ...
נשים - שק של נחשים ...
תוסיפו את זה למילון שלכם
| Originally posted by luckystrike בחו"ל זה משהוא אחר לגמרי - כולם שם מתחרמנים אחד על השני כמו מטורפים ... באיה נאפאה - ראינו מישהיא מוצצת למישהוא באמצע הדיסקוטק ... |
| Originally posted by Trance man במועדון ה"פלויד" הייתה קבוצה של 3 בנות שעברו כמו נרגילה בחבר'ה שלנו |
| Originally posted by DjChook חחח אהבתי טרד של סרוטים ת'אמת אני לא ניתקלתי בתופעה אבל אף פעם לא הייתי לא בחממה, לא בתל יצחק ולא במסיבות של 18 פלוס חפיף בקרוב |
בארץ לא
אבל עוד כמה חודשים ביוון...

חחח חופשי יש לי מלאא ידידות שנגיד אם יוצאות למסיבות ביחד כל אחת תופסת מישו וזה רוקדות גורמות לו להיות חרמן מתתת יענתו כאבי בייצים חבל על הזמן ואז שהוא בא לגעת בהן או לנשק אותן ישר הן הולכות וזה הכי מצחיק בארץ לראות תפנים של האלה בבאסה חבל על הזמןן
דוגרי אני מזהה תבנות האלה שאם אתה מתחיל איתם וזה ובה לשים ידיים וכזה ובהתחלה כזה עושות פזות ישר להעיף אותןן
!!!:]]
זה מדבר אליי אח שלי 
שונא כאלה בנות...!!!
ות'אמת שאני הייתי בתל יצחק חיילים הבנות שם לא היו עם האף בשמיים...שתיים אפילו התחילו איתי שאחת מהם שהייתה כוסית של החיים כזה מתחילה אחרי שניה לנשק אותי ואז החברות שלה תפסו אותה ולקחו אותה משם
אז אני עושה להם מה אתן עושות!?
אז הן אמרו לי חבר שלה שם ליד הבר
הכי צחוקים בארץ 
אבל ת'כלס... די מעצבן כל הקטע הזה!!
גם בדום חיילים היו בנות שעשו לי את זה... מעצבן בגדולות!!
חחח הכי ליגה לעשות סנדויץ
קח חבר תחזיקו כזה ידיים ותעטפו מישהי בלי לשאול בלי לחשבן בלי כלום כוס אמא שלה ושל דודה שלה
| Originally posted by DjNumShum חחח הכי ליגה לעשות סנדויץ קח חבר תחזיקו כזה ידיים ותעטפו מישהי בלי לשאול בלי לחשבן בלי כלום כוס אמא שלה ושל דודה שלה |
| Originally posted by DjNumShum חחח הכי ליגה לעשות סנדויץ קח חבר תחזיקו כזה ידיים ותעטפו מישהי בלי לשאול בלי לחשבן בלי כלום כוס אמא שלה ושל דודה שלה |
רועי אתה בטוח שזאת לא הסמיטריילר מה
TLV?
לא יודע היית שיכור אולי אתה לא זוכר
בכל מקרה אלעד מה שאמרת
פעם איזה אחת עשתה לי את זה
יא אללה השק ביצים שלי נהיה בגודל של כדורגל אלוהים לא יכולתי ללכת יומיים אני לא צוחק
הייתי צריך לשים על זה טונות של קרח....
כשאני יתקל בתופעה..תהיו בטוחים שאני יחזור אליכם עם תשובה 
בינתיים יש לי קצת זמן להגיע לגיל 18...
כי עד אז...
כל הבנות...( טוב, לא נכליל...רוב הבנות)
במילה אחת - בעעעעעעעעעעעעעעעעעע
יש משפט חזק שאומר
"אין בת שלא נותנת, יש בן שלא לוקח"
שאני אומר תמשפט הזה אני מתכוון שאם תשקיע קצת יש מצב שתקבל תמורה אתה יכול לקבל הרבה רק אם תדע באיזה דרך להשיג את זה
נ.ב
הוא לא כ"כ נכון כי באמת יש בנות שלא נותנות
:]
אז אני לא מכליל
| Originally posted by Sniper יש משפט חזק שאומר "אין בת שלא נותנת, יש בן שלא לוקח" שאני אומר תמשפט הזה אני מתכוון שאם תשקיע קצת יש מצב שתקבל תמורה אתה יכול לקבל הרבה רק אם תדע באיזה דרך להשיג את זה נ.ב הוא לא כ"כ נכון כי באמת יש בנות שלא נותנות :] אז אני לא מכליל |
| Originally posted by Tarantula אני דווקא בנוגע לזה כן הייתי מכלילה... |
| Originally posted by luckystrike NOPE ... |
| Originally posted by Scorchio רועי אתה בטוח שזאת לא הסמיטריילר מה TLV? לא יודע היית שיכור אולי אתה לא זוכר |

| Originally posted by Scorchio פעם איזה אחת עשתה לי את זה יא אללה השק ביצים שלי נהיה בגודל של כדורגל אלוהים לא יכולתי ללכת יומיים אני לא צוחק הייתי צריך לשים על זה טונות של קרח.... |
| Originally posted by Tarantula אאווויששש, שתוק אתה גם כן, יא מתעלם שכמוך |
מי אלו?

| Originally posted by guetag לא מכיר סתם " קלאבריים" שרואים אותם בכל תמונה בלילה |