TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בגרויות !
Pages (12): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 »
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN טוב תזכורת: יום שישי בגרות בלשון ציון הגשה 95 זיינתי אוכתם קיבלתי 84 במגן איזה מורה גברת ירד לי 9 נקודות בהבנה! ועוד 7 נקודות של פשוט שטויות שאני לא יתן להם לקרות שוב פעם! |
עזוב אין כוח לבגרות
אין כוח ללמוד
אני לא צריך אבל אתה יודע....סעמק
לא שאני ילמד הרבה
אולי 4 שעות עד יום שישי
| Originally posted by MoSH_MaN עזוב אין כוח לבגרות אין כוח ללמוד אני לא צריך אבל אתה יודע....סעמק לא שאני ילמד הרבה אולי 4 שעות עד יום שישי |
מה זה אנקורי ?
לא למדתי בכלל והלך לי טוב לאללה
היה כזה קל
| Originally posted by Narcotic Mind מה זה אנקורי ? לא למדתי בכלל והלך לי טוב לאללה היה כזה קל |
מוש קודם כל אני אם אותה מורה כמו של אורן
וגם אני שנה שעברה מגן 84 הגשה 95
והבגרות הייתה בסדר גמור
אני מחכה לערב לבדוק עם אנקורי את התשובות
| Originally posted by oren_naor גבר אתה לא יודע מה זה אנקורי? בושה לך.... הם מסכמים נראה לי בכל מקצוע שיש עליו בגרות... והם מסכמים ממש טוב יש גם בי"ס כזה אם לא ידעת... |
איך הייתה הבגרות היום בתנ"כ?
| Originally posted by Narcotic Mind צ'וקקקקקקקקקקקקק מזה הציונים האלה ?!?! |
| Originally posted by DjChook אהה חשבת שיש לכם פה עסק עם אדיוט ? זה שאני דפוק לא אומר שאני חכם היחיד פה שעובר אותי נראה לי זה רועי (חרשן) סתם סתם בעיקרון שנה שעברה היה לי סופי בהסטוריה 90 בלשון 88 ובמחשבים 98 והשנה .... אלוהים גדול |
| Originally posted by oren_naor הלוואי 4 שעות... אין אני פשוט לא מבין את זה.... כאילו אני מרגיש שאני יודע טוב אני עושה מבחן ויש לי מלא טעויות... יש לי היום שיעור פרטי מחר שעתיים ונראה לי חוץ מזה אני לא לומד... אולי ביום של המבחן בבוקר לקרוא שוב ת'חומר וזהו דיי חאלססס כמה אפשר ללמוד, אני כבר מת להיפטר מזה... |
| Originally posted by DjChook זה שאני דפוק לא אומר שאני חכם בעיקרון שנה שעברה היה לי סופי בהסטוריה 90 בלשון 88 ובמחשבים 98 |

| Originally posted by Narcotic Mind סתם... אבל תגיד מה אתה אחד התותחים בכתה או משהו כזה ? |
| Originally posted by DjChook חחחח אורן תסביר לו על הכיתה שלי יא דפוק אני מוציא את הציונים הכי נמוכים.. כולם בכיתה שלי עומדים על 100 אתה לא מבין באיזה כיתה אני נמצא הם מקבלים 98 ומתווכחים |
חחח זה רק עידן
| Originally posted by DjChook חחח זה רק עידן |
| Originally posted by oren_naor ומה ארנולד עשה בשבועות.... |
| Originally posted by DjChook הגלוח ראש הזה תאמין לי הקטע הוא שהוא חשב שהוא מגניב |
פתאום אני מרגיש רע עם ממוצע 85-90 בבגרויות 
| Originally posted by Narcotic Mind פתאום אני מרגיש רע עם ממוצע 85-90 בבגרויות |
| Originally posted by MoSH_MaN לך תזדיין! מה רע!??!?! חננה |
וואוו אין לי כח לבגרות הזאת מחר!!!!
אני ממש זבל בזה, עשיתי עכשיו מבחן לבדוק מה אני יודע בערך
יש לי מלא טעויות
אוףףף
יש למישהו מושג באיזה שעה זה מחר?
| Originally posted by MoSH_MaN לך תזדיין! מה רע!??!?! חננה |
חחח לשון זה המקצוע בין הקלים שלא צריך ללמוד בכלל
ובכל זאת יש לי מורה כלה
| Originally posted by DjChook אהה חשבת שיש לכם פה עסק עם אדיוט ? זה שאני דפוק לא אומר שאני חכם היחיד פה שעובר אותי נראה לי זה רועי (חרשן) סתם סתם בעיקרון שנה שעברה היה לי סופי בהסטוריה 90 בלשון 88 ובמחשבים 98 והשנה .... אלוהים גדול |