TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN יפה איך היה? |
| Originally posted by Hell_Copter היה בנזונה!!!! איזה צחוקים רצו שם חבל על הזמן כל מי שלא בא הפסד שלו... ויכול לדבר למיקרופון שלי!!!!! אני ממש נהניתי ויהיה נחמד לעשות את זה עוד פעם |
| Originally posted by MoSH_MaN שבוע הבא? |
כוס עמק!!!!!!!!!!
הייתי מת לבוא
מה אתם חושבים שזה אשמתי שאני בן 14 אין לי רשיון ואין לי איך לבוא?!!?!?
קמתי ב10 היום חולה!!, ורציתי לבוא חיכיתי לטלפון משגיא
(Vortex)
ואז ראיתי ש
Hyper
כתב שאין הסעה בגלל שאיתמר לא בא
איך התבעסתי!!!!!!!!
נו אז ספרו
איך היה?
תשאל את אריאל אם הוא בהכרה בכלל אחרי מה שעשו לו 
| Originally posted by Narcotic Mind תשאל את אריאל אם הוא בהכרה בכלל אחרי מה שעשו לו |
| Originally posted by DjChook אחי אתה רשמת את זה מה זה לא יפה כאילו כזה "אני לא רואה את עצמי בא לפגישה איתכם" בכל מקרה, אז כמה מקומות יש בגבעתיים ותזכירו לי מי זה רון ?! |
טוב אני חושב שהגיע הזמן לנעול את הטרד הזה , להוריד אותו מהסטיקי
ולתת לו ליפול לאט לאט לעמוד השני..
בכל מקרה, אני חושב שאת התמונות / סיכום הפגישה (אריאל + עירוי) שמישהו יכתוב את זה יפה, חחח
וזהו בעיקרון
אההה ותתכוננו
ISRAELI TRANCE ADDICT'S MEETING NUMBER II IS GONNA TAKE PLACE IN THE FOLLOWING WEEKS ON CHOOK'S GARDEN
חחח
נראה לי לפחות, בגלל שלא יצא לי ליסוע, בכיתי לאמא אז היא אמרה שאני אוכל לארח אותכם בחצר
JUST BEHAVE. LOL
| Originally posted by HyPeRSoNiC תפרט בבקשה |
| Originally posted by Tarantula איזה מוזרים אתם... כמעט כולם גרים במרכז... ועוד יש לכם בעיה להתארגן? זאת לא ארץ כזאת גדולה... איך אלה שבקנדה עם המרחקים הענקיים שיש להם שם מתארגנים כל הזמן?.. |
| Originally posted by DjChook ISRAELI TRANCE ADDICT'S MEETING NUMBER II IS GONNA TAKE PLACE IN THE FOLLOWING WEEKS ON CHOOK'S GARDEN JUST BEHAVE. LOL |
| Originally posted by nimrod levi נראה לי בשביל אריאל זה פגישה שלישית כבר... |
רעיון טוב...
סיכום הפגישה פלוס כל התמונות והכל יבואו בהמשך
עד אז ניתן לט'רד הזה לשקוע כמו שצ'וק אמר...
| Originally posted by DjChook טוב אני חושב שהגיע הזמן לנעול את הטרד הזה , להוריד אותו מהסטיקי ולתת לו ליפול לאט לאט לעמוד השני.. |

תם ונשלם
היה כזההההההההההההה מצחיק
כשמורן זרק לאריאל את העירוי על הריצפה
ועושה לו
"אתה רואה מה זה קיבוע"
חחחחחחחחחחחחחחחחח
מתתתתתתיייי
ראסמי היה גדול
צריך לעשות את זה שוב בקרוב 
אריאל הזה אחד הצחיקים
כשהוא שם
trance & acid
איך הוא עושה לכם
צח ואריק צח ואריק צח ואריק
זה הרג אותי
מורן, אתה יוצא על בסיס של שבוע כן שבוע לא ?
ואיך זה עם שאר החברה ?
| Originally posted by luckystrike זיין !!! סטיקי לעד ! סתם ![]() פשוט אין מה לסגור את זה כי בינתיים במילא אין תמונות ועד שיהיו עוד כמה ימים ואני יעלה אותם בו נשאיר את זה פתוח כדי שגם אני וגם השאר שהיו יוכלו לכתוב איך היה וחוויות חחח ![]() קיצר חבר'ה חזר לי האינטרנט !!!!!!!! WOOOOOOT פירמטתי את המחשב והתקנתי XP ... עכשיו הכל אמור לפעול נורמלי אני יתחיל להתקין את כל התוכנות מחדש עוד מעט ... איזה בעסה ! אה ופגשתי היום את דותן !!! YAHEL מהפורום ! הייתי בבסיס שלו וניסיתי לקמבן אותו שחבר שלי מהקורס מפקדים ימשוך אותו לכיתה שלו ... נראה אם הוא יצליח ... טוב ועכשיו לפגישה ! קבענו להיפגש בשלוש וחצי אבל בסוף העסק התארך עם כל ההסעות והכל ואני כמו משרת טוב נסעתי עד לקצה אחד של כפר סבא ומשם עד לקצה השני של אזור השרון - לגעש כדי לקחת את דרורי ! רועי בא איתי והיה הנהג המלווה ![]() קיצר בסופו של דבר כולם היו פה ב 4 ורבע בערך ... היה צחוקים פתחנו כמה ראשים של נרגילה - צח הביא טבק תפוזים מעפן ולי היו עוד כמה טעמים ... אריאל הביא את הציוד 2 CDJ100 וטכניקס עם מיקסר של פיוניר ... אריאל וצח רבו כמובן על הציוד ואני כל הזמן עיצבנתי את אריאל והפרעתי לו במיקסוס ! מי שהיה שוב זה : אני , רועי , אריאל , עודד (דרורי) , אריק , רון (נרקוטיק) , נימרוד , וצח ! היינו 8 אם אני לא טועה שזה ייצוג דיי מעפן ! ידעתי שבסוף כולם יתנקנקו ולא יבואו אבל בכל זאת היה סבבה ! כיפאק היי (?!??) לאריאל שהצליח להחליף שבתות כדיי לבוא וגם לאריק שהצליח להגיע ... אני כבר מת לפתח את התמונות למרות שנראה לי שהם יצאו מטושטשות אחושרמוטה בגלל שהמצלמה הזאת כבר יותר מבוגרת ממני בגיל ... יאללה תשאירו תגובות ... מקווה לתמונות בקרוב ! ותארגנו את הפגישה הבאה ! |

| Originally posted by luckystrike זיין !!! סטיקי לעד ! סתם ![]() פשוט אין מה לסגור את זה כי בינתיים במילא אין תמונות ועד שיהיו עוד כמה ימים ואני יעלה אותם בו נשאיר את זה פתוח כדי שגם אני וגם השאר שהיו יוכלו לכתוב איך היה וחוויות חחח ![]() קיצר חבר'ה חזר לי האינטרנט !!!!!!!! WOOOOOOT פירמטתי את המחשב והתקנתי XP ... עכשיו הכל אמור לפעול נורמלי אני יתחיל להתקין את כל התוכנות מחדש עוד מעט ... איזה בעסה ! אה ופגשתי היום את דותן !!! YAHEL מהפורום ! הייתי בבסיס שלו וניסיתי לקמבן אותו שחבר שלי מהקורס מפקדים ימשוך אותו לכיתה שלו ... נראה אם הוא יצליח ... טוב ועכשיו לפגישה ! קבענו להיפגש בשלוש וחצי אבל בסוף העסק התארך עם כל ההסעות והכל ואני כמו משרת טוב נסעתי עד לקצה אחד של כפר סבא ומשם עד לקצה השני של אזור השרון - לגעש כדי לקחת את דרורי ! רועי בא איתי והיה הנהג המלווה ![]() קיצר בסופו של דבר כולם היו פה ב 4 ורבע בערך ... היה צחוקים פתחנו כמה ראשים של נרגילה - צח הביא טבק תפוזים מעפן ולי היו עוד כמה טעמים ... אריאל הביא את הציוד 2 CDJ100 וטכניקס עם מיקסר של פיוניר ... אריאל וצח רבו כמובן על הציוד ואני כל הזמן עיצבנתי את אריאל והפרעתי לו במיקסוס ! מי שהיה שוב זה : אני , רועי , אריאל , עודד (דרורי) , אריק , רון (נרקוטיק) , נימרוד , וצח ! היינו 8 אם אני לא טועה שזה ייצוג דיי מעפן ! ידעתי שבסוף כולם יתנקנקו ולא יבואו אבל בכל זאת היה סבבה ! כיפאק היי (?!??) לאריאל שהצליח להחליף שבתות כדיי לבוא וגם לאריק שהצליח להגיע ... אני כבר מת לפתח את התמונות למרות שנראה לי שהם יצאו מטושטשות אחושרמוטה בגלל שהמצלמה הזאת כבר יותר מבוגרת ממני בגיל ... יאללה תשאירו תגובות ... מקווה לתמונות בקרוב ! ותארגנו את הפגישה הבאה ! |
נראה לי פעם הבאה נעשה אצלי או משהו למה יש לי מרתף ענק עם טלוויזיה 43 אינץ' ופול מקום אז יאללה
| Originally posted by Scorchio נראה לי פעם הבאה נעשה אצלי או משהו למה יש לי מרתף ענק עם טלוויזיה 43 אינץ' ופול מקום אז יאללה |
| Originally posted by Scorchio נראה לי פעם הבאה נעשה אצלי או משהו למה יש לי מרתף ענק עם טלוויזיה 43 אינץ' ופול מקום אז יאללה |
| Originally posted by MoSH_MaN טוב יאללה צח שישי אני בא אליך ושאר האנשים מרעננה בואו |
חחח כבר קבעת לו תאריך?
טוב סידרתי את הפנצ'ר ישש!!! חחחח
אני חייב ליראות אותכם בקיצור
ניראה לי אתם קרועים!!!
צח אני באמת צריך לבוא אליך
מממ ניתפוס איזה יום
ואני יבוא אוקי??
או שבעצם ככל הניראה אני סוגר מסיבה עוד שבועיים!!!
בינתיים לא רוצה סתם לדבר וליזרוק מילים באוויר