TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 [101] 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
וואו מזמן לא רשמתי פה...
אני הולך היום לחממה יש מצב לראות שמה מישהו?

| quote: |
| Originally posted by princess cc ז הגענו... מוקדם אין לי מושג מה גרם לנו לצאת מהבית כ"כ מוקדם, כאמור, הגענו ב-24:30 אני מתה להשתין והמועדון סגור! עד 1:00 ! לא עזרו כל תחנוניי לשומר, אפילו ניסיתי לשחד אותו שייתן לי להכנס לשרותים אבל כלום! הוא בשלו... אז התאפקתי.. יש לכם מושג כמה זה קשה?????? הגיעה השעה 1:00 נכנסנו, פגשנו את גיל שלנו בכניסה, נכנסתי ישר לשירותים ידה, ידה, ידה... חחחחחחח מה נסגר איתי? איזה דיבורי סרק אחוש! קיצר הייתה מסיבה מעפנה! היה יאקקקקקקקקקק לא נהניתי בכלל! טוחנר היה כזה רדום! רציתי לישון, מי שעלה אחריו נתן קצת קצב אבל הייתה מוסיקה כזו גרועה! בלי קשר! בלי טעם! בלי כלוםםםםםםםםםםםםםם! וכל הערב סוסו מקטר על זה ששכנעתי אותו לבוא ושפעם הבאה הוא לא יקשיב לי יותר (עלקקקקקקקקקקקקקקקק( וכ"ו וכ"ו וכ"ו... חחתכנו ב-4:00 מוקדם לאללה (שבוע שעבר אגב יצאנו בשבע בבוקר מהמסיבה) לא נהנינו בשיט! אפילו לא טיפה! תתביישו לכם~! עלק תלכי לווקס חמישי, יותר טוב משישי, עלק ליין הדגל, עלק מסיבה! גועל נפש! אפילו יותר גרועה מהמסיבה של פלאש שהייתה אז בסו! ואז הגענו למסקנה המתבקשת: אנחנו לא מתחברים להאוס נקודה!לא ניו יורק האוס, דיפ פאקינג האוס וכל ההאוסים למינהם! אז שבוע הבא אני חוזרת למסיבות של נקסט, אומנם עם זנב מקופל אבל חוזרת! שלא ייתנצלו, שלא ייפצו... לא רוצה כלום! העיקר שתהיה מסיבת טראנס! |

השעה 7:31 בבוקר... ואני חזרתי כולי מאושר ומפורק אחרי המסיבה בווקס!!!
כן כן גברותיי ורבותיי הייתי בווקס והיה פשוט מטורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כמובן מי שלא אוהב פרוג/ טק /פאנקי /ניו יורק / גרוב האוס לא היה נהנה שם...
מסיבה הטובה ביותר שהייתי בה אחרי המסיבה עם ארמין בפארק...
זז לישון עכשיו כשאקום תקבלו ריוויו מלא... 
נ''ב: ד''א פגשתי את ירון (פיוז'ן) עם כל החברים שלו...הוא גם היה שמה... סיימנו ביחד את המסיבה...
היה אדיר...
היה נעים לראות אותך ירון לעומת מצבך הלא כל כך שפוי הייתי אומר
...
| נראה לי סתם באת בגישה אנטי על המוזיקה הזאת.. |
| המוזיקה בווקס בימי חמישי היא מצוינת.. |
| קשה לי להאמין שטוחנר היה רדום..הבן אדם יודע להפציץ במוזיקה חזקה. גם אם זה לא טראנס, יש במוזיקה שלו יותר אנרגיה..הרבה ביטים לפנים |
| ואגב, יש לי במקרה את הסט של שמואל פלאש מהסו.... וזה סט גדול!! איזה מוזיקה טובה! אני לא יודע על מה את מדברת.. |
| את צריכה להפתח יותר !!! |
| כן כן גברותיי ורבותיי הייתי בווקס והיה פשוט מטורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
אז ככה... שתדעו לכם היה הרבה התלבטויות לפני המסיבה בווקס שהייתי בה ביום שישי הזה גם מבחינת הכיוון של הליין וגם מבחינת אפשרות להיכנס אם בכלל... אבל שיחה אחת לצלם של אקזיט שבא קבוע לאותו ליין פתרה את כל ההתלבטויות...
ד''א זוי ל הייתה סתם מסיבה של הליין כמו כל יום שישי אלא אירוע מושקע לכבוד יומולדת הצלם של הווקס עם התארחות של די ג'י מחול יותר נכון
DJ MDEHI מצרפת בשם...
אז ככה מגיעים למקום בסביבות חצות - הצלם שהיה אמור להשיג לנו את ההנחות עדיין לא הגיע אנחנו כמובן מנצלים את הזמן לתדלוק קטן בחוץ... 
השעה 1 ו10...סוף סוף מגיע חברינו טוב מחכים בחוץ בדיוק כמה דקות ונכנסים בלי שום בעיה שזה כבר נתן חיזוק למצב רוח...
ואז אחרי עוד דקה בערך מצויידים בוי אי פי נכנסים ללובי של המועדון...
בכלל חשוב לציין נכנסנו ממש מהר ולא בזבזנו זמן בסלקציה ככה שזה חסך הרבה זמן...
בכניסה מקבלים שוברים לדרינק ראשון חינם בצורה של דולרים מזוייפים יחד עם משרוקיות שזה היה מאוד נחמד ולא צפוי...
מצטלמים פה ושם ואז נכנסים למועדון עצמו לצלילי הניו יורק האוס של די ג'י ויק...
האווירה פשוט מטריפה כמובן פה הומופוביים שביננו לא יסכימו איתי אבל על הזין שלי אני מודה שהיה פשוט משגע לראות את כל האנשים השמחים רוקדים ומשתגעים לצלילי המוזיקה לא משנה מה הם...
ד''א מי שתוהה אז כמעט ולא היה בנות - מן הסתם - אבל בסוו של דבר כן היו..כל זה כמובן בעקבות השינוי קטן שחל לא מזמן בליין שהפך להיות גיי פרנדלי ולא גייז אונלי כמו שזה היה מלכתחילה...
ככה שנותן זכות להיכנס לכל אחד ואחד...
אפילו הספקנו להתחיל עם 2 בנות - כוסיות מטורפות - יותרנכון חבר שלי שלא בזבז זמן אני פשוט הייתי מרוכז יותר במוזיקה ובהכרות ראשונה עם המועדון שכל כך הרבה שמעתי עליו...
להגיד את האמת קיוויתי למשהו הרבה יותר ממה שראיתי כלומר כמובן ללא ספק אחד המועדונים המושקעים ביותר פשוט דיברו עליו כל כך הרבה שכבר לא ידעתי למה לצפות... התאורה ומערכת ההגברה ללא ספק חזקים ביותר... חשבו להדגיש את האפקטים של התאורה מאחורי העמדה של הדיג'י שזה פשוט מטורף לראות את זה - מי שהיה יבין אותי...
הקיצר... 
די ג'י מפציץ עם ניו יורק האוס - בתור אחד שלא כל כך מכיר מכור על הז'אנר הכרתי רק חלק מהטראקים שהוא שם...
ד''א שכחתי לציין המועדון היה פשוט מפוצץ בהתחלה לא יכולנו לזוז... אחרי כמה זמן אנשים התחיל ללכת לשבת על הספות וכאלה שזה די עזר לי לנצל את המקום הפנוי ולהתענג על המוזיקה...
שעה 2:40 בערך... אני וחבר שלי כבר הספקנו להתחמם מהסט של די ג'י ויק MDEHIומוכנים לדבר הבא... והנה מגיע די ג'י
אני רושם את השם שלו באנגלית כי אין לי מושג איך מאייתים את זה...
אז בפרטים שלהמסיבה בלילה היה כתוב שיגנן מפרנץ' האוס גרובי ועד פאנקי טכנו...
אז קודם כל זה לא מרטה דבר שני הם לא פירטו מספיק כי בן אדם פשוט ניגן את כל הסגנונות ההאוס שאני מכיר...
אפשר אפילו לתאר את הסט שלו בתור דיאגרמה הבאה:
tech/tribal house >>> deep house
>>> progressive house!!!
>>> groove + funky house (רק איזה 2 טראקים שהוא שם באמצע הסט כדי לתת לאנשים קצת להירגע אחרי ההפגזה מטורפת) >>> tech house >>> "french" house (כפי שאני הבנתי הכוונה הייתה לסוג מסויים של מעין ניו יורק האוס אבל עם אלמנטים של פרוג וגרוב בבת אחת עם ווקאלים מטורפים חבל שלא זהיתי היה 2 קטעים פשוט גרמו לי לבכי שמה כל כך יפים - משהו חמוד לאללה בקיצר...) >>> tech house
השיא של המסיבה לדעתי הגיע בטראק שרוב החובבי הפרוג האוס חייבים להכיר שנקרא:
COCA & VILA - LA NOCHE (FULL GUITAR MIX) !!!!!!!!!!!!!
כל זה יחד עם העובדה שאני שומע את הטראק הזה בזמן האחרון יותר ויותר ולא יכול להפסיק... פשוט אחד הטראקים המרגשים ביורת...
בסביבות 5:30 מסתיים הסט ואני כולי מבסוט ומאושר ניגש לעמדה של הדי ג'י ולוחץ לו ת'יד... אין כמו חיוך של די ג'י שמבין שמישהו באמת אכפת לו מהמוזיקה שהוא שם ונהנה ממעשיו... היה מצחיק קצת לראות את האנשים שראו אותי עושה את זה ובאו לעשות את אותו דבר אבל שיהיה לבריאות... 
עכשיו בהתחלה חשבנו זהו כי גם המועדון נהיה פתאום ריק לגמרי... כולנו היינו מפורקים...אבל שמענו מוזיקה ולא ידענו מאיפה זה בא.... ואז אמרנו נלך נראה מה זה...
ואז אנחנו מגיעים לחצר ומה נראה? מסיבה חבלז... מעין אפטר כזה לאור הבוקר... הסתבר שדי ג'י אוסי ודי ג'י הצרפתצי הזה ניגנו
BACK 2 BACK
שזה היה די נחמד מכמה בחינות אחת מהן זה הבדל המשמעתי בין הניו יורק של אוסי והטרייבל וטק האוס משובחים של האמדיהי הצרפתי...
ופה כמובן פגשתי את הבחור והאגדה מר פיוז'ן שהיה במצב "לא כל כך" שפוי
יותר נכון שפוך והזוי לגמרי - אחרי השיחה איתו הבנתי שבחור שתה יותר מדי באותו ערב... 
סה''כ מסיבה בת זונה...
ככה שממש לא הפריע הקטע שזה ליין של גייז...
ITS ALL ABOUT MUSIC הרי בסופו של דבר!!! 
טלטול נשמה איזה מגילות אתה רושם
שתהיה לי בריא
| Originally posted by taltul ככה שממש לא הפריע הקטע שזה ליין של גייז... |
| Originally posted by Eitan E אתה רומז לנו משהו? |
אהלןןןןןןןן
חבל שהייתי בחמישי במקום שישי! אוףףףףףףףףףף
באמת ליין מטורף ביותר!
סטיבי יודעת שבטח לא שמת לב אבל... ראסמי איזה כוסונים ההומואים האלה אה?
והמוסיקה בשישי הרבה יותר טובה מחמישי...
קיצר אם אני פעם חוזרת לווקס זה רק לשישי!
| Originally posted by princess cc אהלןןןןןןןן חבל שהייתי בחמישי במקום שישי! אוףףףףףףףףףף באמת ליין מטורף ביותר! סטיבי יודעת שבטח לא שמת לב אבל... ראסמי איזה כוסונים ההומואים האלה אה? והמוסיקה בשישי הרבה יותר טובה מחמישי... קיצר אם אני פעם חוזרת לווקס זה רק לשישי! |

טלטול אתה נוסע למסיבה באומן של
pvd?
| Originally posted by Eitan E טלטול אתה נוסע למסיבה באומן של pvd? |
קצת מצחיק לשמוע שדווקא בשבוע שלא הלכתי לווקס כולם היו
אף פעם לא ראיתי את ירון שם וגם לא את טלטול
הסתבר לי אחר כך שהפסדתי אחלה מסיבה
ואגב זה היה יומולדת לסלקטור ולא לצלם
| Originally posted by Dr.SuS קצת מצחיק לשמוע שדווקא בשבוע שלא הלכתי לווקס כולם היו אף פעם לא ראיתי את ירון שם וגם לא את טלטול הסתבר לי אחר כך שהפסדתי אחלה מסיבה ואגב זה היה יומולדת לסלקטור ולא לצלם |
אם אתם מבינים למה אני מתכוון...
מישהו יודע במקרה מאיזה גילאים זה ה-
Heineken Vibes
??
אם לא יהיה בעיות בסלקציה,
אז אני היום בחממה
| Originally posted by MaMaMiA מישהו יודע במקרה מאיזה גילאים זה ה- Heineken Vibes ?? |
הייתי אתמול בחממה...
קודם כל בתור התחלה לא היה כזה מרגש...
אבל מה שבאמת ביאס לי את המסיבה זה כמה דברים
הייתי חייב להביא אוטו בסוף למרות שהייתי מת מעייפות ולא כל כך במצב לנהוג
באמצע המסיבה שני חברים שלי שהיו כל כך שיכורים שלא ידעו לדבר עברית אפילו החליטו ללכת מכות בינהם
ומה שיצא מזה שאני הייתי צריך להסיע אחד מהם הביתה בגלל שהוא אכל פיצוצים בפנים... לא לפני שהייתי שעה בחוץ לברר מה קרה ולנסות לשכנע את השוטרים ששם שהם חברים והם פשוט שיכורים לגמרי!!
קיצר ב-3 ככה יצאתי מהמסיבה הביתה ועל הדרך אספתי גם את אריק שהיה בשוק טוטאלי ונעל את האוטו שלו כשהמפתח בפנים... שהאוטו עוד מונע... אריק אתה עדיין בשוק לפי דעתי

קיצר נסעתי הביתה והורדתי את אריק בבית שיביא את המפתח הרזרבי
הורדתי את חבר שלי בבית ואספתי את אריק... ואז נסענו חזרה לחממה
מיותר לציין שחוץ מזה שלא היה בזין שלי לנהוג גם זה גמר לי את כל המיכל דלק... אבל אריק יצא גבר גבר ושם לי כסף לדלק 
חזרתי למסיבה בערך ב-4... והיה בסדר... לא משהו מפוצץ... ואז ב-5 ככה נשבר לי הזין אז ישבתי קצת עד שהחלטתי שאין לי כוח יותר ואני חותך משם
קיצר... היה די נפילה... בעיקר לעומת יום חמישי שלמרות שהיה שם מסיבת גייז אשכרה בגלל הסוף מסלול של הרבה אנשים שם... עדיין היה יותר נחמד
אני אתמול הייתי פעם ראשונה בחממה וגם חייב לציין שזה לא כזה להיט
כאילו עשו מהמקום הרבה יותר ממה שהוא
תכלס אני מעדיף את הלכת...
אני הייתי בלכת אתמול פעם שניה ברציפות והאמת שבשתי הפעמים התאכזבתי
כל תקופת הקיץ שמעתי רק דברים טובים על הרוצ והאמת אנלא מבין על מה..
המקום עצמו בסדר נחמד כמו כל מקום שרוני טיפוסי. השתייה זולה וזה סבבה
המוסיקה על הפרצוף הדיגיי שם יותר גרוע אפלו מגסי (כן כן זה אפשרי) והבנות...?
לא משהו בכלל. לא "מפוצץ בנות" כמו ששמעתי כל הקיץ והאמת שמלא מכוערות.
אבל אין מה לעשות אולי שבוע הבא יהיה יותר טוב 
ת'אמת שלא הייתי בלכת בימי שישי
הייתי 3 ימי חמישי ובכולם זה ממש טוב.. כמו שמספרים לך 
אולי זה בדיוק ההבדל. חמישי טוב, שישי לא
| Originally posted by DjNumShum כל תקופת הקיץ שמעתי רק דברים טובים על הרוצ |
| Originally posted by Hell_Copter הרוץ והלכת זה לא בדיוק אותו דבר... הרוץ זה מקום פתוח והלכת סגור... מה שאומר שהלכת הרבה יותר קטן ומן הסתם פחות טוב... אותו עקרון כמו החממה והצוף... גם אני הייתי בלכת בחמישי... מסיבת סוף טירונות שלי בחורף שעבר... והיה מאוד כיף... אבל יש מצב רק בגלל שכל החברים שלי מהפלוגה היו... |
אחחחחח אחים שלי איזה כיף היה לי אתמול
נסעתי לתל-אביב, נפגשתי עם ידידה טובה שלי בטיילת, אכלנו פיצה\
בלה בלה בלה
נסעתי לראשון לפגוש ידידה שלי מבה"ד 12
בלה בלה בלה
עכשיו מתחיל הסיפור המעניין
אני חוזר לתל-אביב עם אוטובוס, נתקע בתחנה המרכזית, כי אין יותר אוטובוסים לכפר סבא (סעמק פיספסתי את האחרון ב-3 דקות.
חושב כבר על מונית, ואז באות 2 בנות חמודות
שואל מאיפה אתן:
רעננה
לאן נוסעות:
גת רימון
סבבה אני בא.....
וככה נסעתי עם 4 בנות מרעננה
(כוסיות רציניות)
לגת רימון, מסיבה יום שלישי, מוזיקה שחורה.
נכנסתי איתן חינם (הן רקדניות של סאבלימינל או משהו)
קיצור מסיבה סבבה ביותר, אני בן 21 והבנים שם זה 23+ אבל הבנות צעירות אז הכל סבבה.
קיצר מסיבה ראשונה שלי בתל-אביב, המקום דווקא סוף הדרך, חוץ מזה שטיפה חם, אבל בערך שליש מהבנים שם זה ניגרים ענקיים 2 מטר,
חלק שחקנים בקבוצות כדורסל לפי מה שהבנתי.
רקדתי רוב הערב עם הבחורות שבאתי איתן, הן חמודות לאללה. מכירות שם כמעט את כולם.
האא וחן פגשתי איזה עופר שהיה איתך בקורס בממר"ם. הוא מבאר שבע
וגיל, הוא שכן שלך.
קיצר חזרתי עם הבנות הן הקפיצו אותי לדודים שלי בכפר סבא.
100%
ספונטניות לפנים

הכי מצחיק בדרך לגת רימון אנחנו עוצרים להחליף בגדים
(הייתי על מדים כי אין מצב שאני משלם על אוטובוסים)
אז יוצאים מהאוטו וכולם מחליפים בגדים בחוץ, בלי בושה.
הכי מצחיק בעולם.
וואו אני כבר מכניס את אתמול לסיפורים המטורפים שלי.

מישהו מגיע היום לגני התערוכה?
אנשיםםםםםםםםםםםםםם!!!! נעלמתי מפה בזמן האחרון כי אין לי כ"כ זמן
בכל אופן אני חוגג יום הולדת 20 היום במועדון החשק (הקטע לשעבר), כפר ויתקין
הכניסה היא לחוגרים ומעלה מי שמעונין להגיע שיצור איתי בקשר באי סי קיו
69300521
אני יכול לארגן הנחות ללא הפסקה:]