TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 109 110 111 »
Re: מה המצב חברה אני מחפש תשיר הזה
| quote: |
| Originally posted by eyali22 מה קורה אני מחפש את השיר הזה שהפזמון שלו הולך ככה: i feel so free....the summer love lives on.....summer love lives on |
| Originally posted by YoraY טוב ככה... זה שיר ישראלי, חרוש ברדיו הווקאליסטית שרה בסבבבה שלה עם סילסולים לא רעים בכלל והפיזמון! בהודית כזאת........ משו ממכר תעזרו..:> |
חבר'ה, מבקש את עזרתכם בבקשה
אתמול ישבתי בפאב עם חבר'ה ובין בורן סליפי של אנדרוורלד ובין קלוקס של קולדפליי, ניגנו בפאב קטע מסויים שמאד תפס אותי
זמר וזמרת ישראלית שרים שיר בעברית והסאונד עצמו נשמע בין הפרוגרסיב האוס עם אלמנטים של פסיי טראנס, יש למישהו מושג מה זה? 0
הזמר היה נשמע כמו יובל בנאי, תודה
אני מחפש את הטראקליסט או את הסט של טיאסטו כשהיה בניצנים בראש השנה 2003 ,
אחד הסטים הטובים שלו
מישהו מכיר??
Chab’s - Closer To Me (Alon Halperin mix)
מישהו מכיר אתזה יכול לתת פרטים אוליי??
היי חברה מה המצב
מחפש את השירים האלו :
1.גירסה חדשה ל-
groove coverage - poisin
שהולכת עכשיו במעדונים
2. שיר של מוזיקה שחורה שהולך בסגנון של
nina sky - move your body
Re: Re: מה המצב חברה אני מחפש תשיר הזה
| Originally posted by Hell_Copter זה אמור להיות musikk - sommer lovin' לדעתי אתה מדבר על הפרוייקט של עידן רייכל - מילים יפות מאלה |
מחפש שיר האוס חדש
שלום לכולם..
אני צריך עזרה בזיהוי של האוס חדש
הוא נשמע ככה בערך
end of the day i missing you...to make it true
ובפזמון יש
la la la la
תודה לכל מי שיעזור
| Originally posted by YO-I חבר'ה, מחפש עזרה בשם של יוצר מטורקיה מה שמצחיק הוא שפעם כתבתי על ריליס שלו ואני לא זוכר את שמו הוא יוצר פרוגרסיב האוס ולא, זה לא יונוס או מאבי יש לו שם כמו אמרצ'אן קשיר או משהו כזה, הוא עושה פרוגרסיב מלודי אני צריך את השם המלא באנגלית תודה |
Re: מחפש שיר האוס חדש
| Originally posted by nirhaim שלום לכולם.. אני צריך עזרה בזיהוי של האוס חדש הוא נשמע ככה בערך end of the day i missing you...to make it true ובפזמון יש la la la la תודה לכל מי שיעזור |
יש שיר שכל הזמן חורשים ברדיו
הפזמון שלו הולך ככה
dont cry dont cry take me to the....
מישו יודע מה השם??
| Originally posted by YO-I חבר'ה, מחפש עזרה בשם של יוצר מטורקיה מה שמצחיק הוא שפעם כתבתי על ריליס שלו ואני לא זוכר את שמו הוא יוצר פרוגרסיב האוס ולא, זה לא יונוס או מאבי יש לו שם כמו אמרצ'אן קשיר או משהו כזה, הוא עושה פרוגרסיב מלודי אני צריך את השם המלא באנגלית תודה |
=)
מחפש שיר בסגנון של סטיב אנג'לו, סגנון שממש נכנס חזק לרדיו ולמסיבות בישראל ואני ממש שמח שזה קורה, קיצר אני שומע את זה מלא פעמים ב99 אסקייפ ואני כבר לדעת איך קוראים לזה, הווקאל שאני זוכר
i wait for you,
בשיר הזמר מושך את זה, כיאלו
i waaaaaait for you
תנסו לשיר את זה ותבינו, תודה מראש
http://www.we-todd-did-racing.com/w...DEzZGZkMzF5NTQx
אפליפט לאף...
סומך עליכם
| Originally posted by YoraY http://www.we-todd-did-racing.com/w...DEzZGZkMzF5NTQx אפליפט לאף... סומך עליכם |
| Originally posted by YoraY http://www.we-todd-did-racing.com/w...DEzZGZkMzF5NTQx אפליפט לאף... סומך עליכם |
יש שיר שכל הזמן חורשים ברדיו
הפזמון שלו הולך ככה
dont cry dont cry take me to the....
מישו יודע מה השם??
| Originally posted by Glenn-Holmes מה סומך עלינו עולה לי תמונה כשאני פותח |
| Originally posted by Shahar יש שיר שכל הזמן חורשים ברדיו הפזמון שלו הולך ככה dont cry dont cry take me to the.... מישו יודע מה השם?? |
| Originally posted by Shahar יש שיר שכל הזמן חורשים ברדיו הפזמון שלו הולך ככה dont cry dont cry take me to the.... מישו יודע מה השם?? |
שיר דאנס ראפ כזה...שהולך בערך ככה:
"around and touch
around and touchhhhh
bla bla bla"
נראה לי איזה שתי כוסיות שרות את זה
יש שיר שאני מחפש
מוזיקה שחורה
this is how we משו.. oh ohhhhhhh oh ohhhhhh
are you people משו oh ohhhhhhh oh ohhhh..
מישו יודע מה השם??
| Originally posted by DJ-Kreing^^ שיר דאנס ראפ כזה...שהולך בערך ככה: "around and touch around and touchhhhh bla bla bla" נראה לי איזה שתי כוסיות שרות את זה |
| Originally posted by Shahar יש שיר שאני מחפש מוזיקה שחורה this is how we משו.. oh ohhhhhhh oh ohhhhhh are you people משו oh ohhhhhhh oh ohhhh.. מישו יודע מה השם?? גם אני מחפש תבנזונה הזה!!!! |
| Originally posted by Sniper 50 Cent Feat The Game - This Is How We Do Uniting Nations - Out of Touch תהנו:] |
| Originally posted by Shahar השיר שאני חפשתי זה blazin' squad - here 4 one ובקשר ל out of touch צדקת..חפשתי אותו מלא זמן זה קטע סופנייייי!!!!! תודההה |
| Originally posted by Sniper שמחתי לעזור:P |