TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 [104] 105 106 107 108 109 110 111 »
| quote: |
| Originally posted by Shahar ובקשר ל out of touch צדקת..חפשתי אותו מלא זמן זה קטע סופנייייי!!!!! תודההה |
| Originally posted by Viber האורגינאל משנות ה80 שם בכיס את הצ"יז הזה |
| Originally posted by Shahar מה השם |
=)
אנשים מישהו שלח לי קטע של טראק פאנקי האוס בין האיכותיים ששממעתי לאחרונה, הווקאל הוא אוריינטי, יש גם דארבוקות
צירפתי את הקטע של הטראק בבקשה תעזרו לי למצוא את השם
Yousendit Link -> download here
| Originally posted by Viber Hall and Oats - Out Of touch שמעתי את זה לראשונה בוייס סיטי ואפשר לקרוא לזה שיר איכותי בניגוד לקאבר הזול הזה,גבר שר את השיר כמו שצריך. |
היה איזה טראק אפליפטינג השנה
שהיה בו את המנגינה שכל הזמן חוזרת על עצמה בסרט הסמוראי האחרון
יש הצעות?
| Originally posted by YoraY edit שמעתי טוב ש70 אחוז מהצלילים מהמקור לא עברו לטראק בההווה.. ועדיין אני והרבה אחרים חושבים שהגירסה הנוכחית ממש יפה ואיכותית ומסחרית ושווה! |
| Originally posted by Viber דיי בחייך,זה כמו להגיד שהרמיקס של טיאסטו לאדייאגו הוא טוב כמו האדאייגו המקורי (ואני לא מדבר על וויליאם אורביט) יקולל הקאבר הזה! |
| Originally posted by sh33p היה איזה טראק אפליפטינג השנה שהיה בו את המנגינה שכל הזמן חוזרת על עצמה בסרט הסמוראי האחרון יש הצעות? |
| Originally posted by Glenn-Holmes לא ראיתי תסר אני זוכר קטע שאמרו עליו שיש בו תמלודיה מהסרט....אבל בטח יהיה לי קשה להזכר... |
| Originally posted by KrazyDJs nickelson - yin משו כזה...אם אתה מתכוון לזה.. |
מה המצב
שומעים אני צריך טראקים עם המילה
FLOW
איפהשהו בתור וואקל.......
מי שיש לו הצעות - קדימה שפוך
| Originally posted by sh33p תודה אני אבדוק |
מה המצב חברה אני מחפש תשיר הזה
אני מחפש האוס שהולך ככה יש מוזיקה ואז היא אומרת
you said that you will take me to a movie....but you didn't ....so fuck you
בחייאת חברה תמצאו לי
מי שמוצא גדול
נשמע כמו פרודיה שדידי הררי או יורם ואזאנא עשו
איך קוראים לטראק בפרסומת החדשה של הוט לסרטים הישראלים שהם עומדים לשדר??
זה אפליפטינג טראנס עם טאצ' הודי כזה...
מישו יודע??
Re: מה המצב חברה אני מחפש תשיר הזה
| Originally posted by eyali22 אני מחפש האוס שהולך ככה יש מוזיקה ואז היא אומרת you said that you will take me to a movie....but you didn't ....so fuck you בחייאת חברה תמצאו לי מי שמוצא גדול |
מחפש את השיר הזה
הוא הולך ככה
dace....baybe ....dance do you want to dace....please take your chance .... ha ha haaaa
בחייאת תמצאו לי חיייב אותו
Re: מחפש את השיר הזה
| Originally posted by eyali22 הוא הולך ככה dace....baybe ....dance do you want to dace....please take your chance .... ha ha haaaa בחייאת תמצאו לי חיייב אותו |
מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.
שמעתי איזשהו האוס חמוד בחגיגות ליגת האלופות של ליברפול בעונה שעברה
(לא שהייתי שם )
וקיצר השבוע שמעתי אותו שוב והוא היה בסוף התוכנית
Y10
וואי בלילה
אין לי מושג איך קוראים לתוכנית, זה עם הילה נחשון ומיכאל הנגבי.
אם מישהו מכיר, מוזמן לכתוב פה את השם!
תודה
| Originally posted by §chop¥ מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. שמעתי איזשהו האוס חמוד בחגיגות ליגת האלופות של ליברפול בעונה שעברה (לא שהייתי שם ) וקיצר השבוע שמעתי אותו שוב והוא היה בסוף התוכנית Y10 וואי בלילה אין לי מושג איך קוראים לתוכנית, זה עם הילה נחשון ומיכאל הנגבי. אם מישהו מכיר, מוזמן לכתוב פה את השם! תודה |
| Originally posted by ronsh קצת יותר רמזים ..בבקשה |
חברים שיר שלא מזמן שמעתי אותו מתנגן פה באיזה מקום אחרי ה
ASOT
של ארמין ב
FRESHFM נראה לי
לא ממש עוזר אבל זה מן דאנס כזה עם אישה שכל הזמן חוזרת על
all over me, all over meee...
טנקס
משהו מפציץ יש לי דקה ממנו זה חלק מהסט של רוברט גיטלמן באיזה רדיו אבל מי שיודע מי השם המדויק של הטראק שיגיד .
[[ LINK REMOVED ]]
תודה
| Originally posted by Spitz חברים שיר שלא מזמן שמעתי אותו מתנגן פה באיזה מקום אחרי ה ASOT של ארמין ב FRESHFM נראה לי לא ממש עוזר אבל זה מן דאנס כזה עם אישה שכל הזמן חוזרת על all over me, all over meee... טנקס |