TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 [105] 106 107 108 109 110 111 »
טראק חרוש במועדונים
בסיגנון
NEW YORK
cause i know!!! you all that matters...
i know!!! youre the only one
| quote: |
| Originally posted by YoraY טראק חרוש במועדונים בסיגנון NEW YORK cause i know!!! you all that matters... i know!!! youre the only one |
| Originally posted by guetag Anna Vissi - Call Me (Friscia And The lamboy Mix) |
| Originally posted by Glenn-Holmes אז מי גנב ממי תסאונדים.... היית סגור על זה שזה עופר ניסים זה פשוט כל כך דומה לכל קטע שלו... |
| Originally posted by Glenn-Holmes אתה יוצר מוזיקה ובאמת לא שמת לב כמה שזה דומה לכל הפקה של עופר ניסים עד כה? זה לא כזה קשה למען האמת... |

| Originally posted by Glenn-Holmes אתה יוצר מוזיקה ובאמת לא שמת לב כמה שזה דומה לכל הפקה של עופר ניסים עד כה? זה לא כזה קשה למען האמת... |

יש גירסה ב99 אף אמ ל
Mylo_-_Drop_The_Pressure
עם וואקלים משיר מה70' כזה
STOPSTOSPTOPTOP THE BEAT......
STOPSTOSPTOPTOP THE BEAT......
מה זה זה? אני רוצה את זה......
| Originally posted by YoraY יש גירסה ב99 אף אמ ל Mylo_-_Drop_The_Pressure עם וואקלים משיר מה70' כזה STOPSTOSPTOPTOP THE BEAT...... STOPSTOSPTOPTOP THE BEAT...... מה זה זה? אני רוצה את זה...... |
| Originally posted by Shahar כן גם אני חשבתי ככה בגלל הסמפל הזה של הצליל הערבי ההוא והביט וכל האלמנטים מזכיר את הרמיקס שעופר ניסים עשה לעברי לידר ועוד כמה קטעים שלו |
| Originally posted by KrazyDJs Mylo vs. Miami Sound Machine - Doctor Pressure נסה את זה אחי, לא בטוח אבל שזה מה שאתה מחפש... |
אתמול באומן שמעתי גירסא יפה ל
take my breath away
יש שם קטע שיש שקט ושומעים רק תווקאל
מישו יודע איזה גירסא זאת?
מנגנים אותה הרבה במסיבות מסחרה
אני בכלל חשבתי זה
mylo vs. gloria estefan
בוטלג יפה תאמת...הווקאל שלה יושב טוב על הקצב המצוין של דרופ דה פרשר
| Originally posted by eXeTik "I feel so good/fine la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la la la..." איך קוראים לזההההההההההה??!!??!?!?!!??!?!?!?!?!?! |
| Originally posted by Glenn-Holmes אני בכלל חשבתי זה mylo vs. gloria estefan בוטלג יפה תאמת...הווקאל שלה יושב טוב על הקצב המצוין של דרופ דה פרשר |
| Originally posted by Glenn-Holmes אני בכלל חשבתי זה mylo vs. gloria estefan בוטלג יפה תאמת...הווקאל שלה יושב טוב על הקצב המצוין של דרופ דה פרשר |
אני צריך
ID
לטראק המטורףףףףףף הזה
[[ LINK REMOVED ]]
תורידו , תשמעו ותגיבו
זה היה בסט של רוברט גילטמן בפרונקוז רדיו בתאריך:
3.8.05
תודה לעוזרים
למישהו יש את הטראקליסט של
David Guetta live @ sensation white 2005
ואם לא כל הטראקליסט
אז במיוחד חשוב הטראק שמתחיל ב
46:30
פשוט מטורף !!!!!
עליות מדהימות
למישהו יש את הטראקליסט של
David Guetta live @ sensation white 2005
ואם לא כל הטראקליסט
אז במיוחד חשוב הטראק שמתחיל ב
46:30
פשוט מטורף !!!!!
עליות מדהימות
| Originally posted by yahel222 למישהו יש את הטראקליסט של David Guetta live @ sensation white 2005 ואם לא כל הטראקליסט אז במיוחד חשוב הטראק שמתחיל ב 46:30 פשוט מטורף !!!!! עליות מדהימות |
| David Guetta 01. David Guetta - The World Is Mine [FMIF Remix] [with JD Davis] 02. D.O.N.S feat Technotronic - Pump Up The Jam [Kurd Maverick Mix] 03. Roman Flugel - Gehts Notch + Gadjo - So Many Times [Accapella] 04. Praise Cats feat Andrea Love - Shined On Me 05. Who's Who - Not So Dirty [What's What] 06. Sikk - Washing Machine 07. Eurythmics - Sweet Dreams 08. Soft Cell - Tainted Love 09. David Guetta - Stay [Fuzzy Hair Remix] 10. The Drill - The Drill + Green Velvet - La La Land [Accapella] 11. Age Of Love - Age Of Love [Watch Out For Stella Club Mix] 12. Guy Berber - Stoppage Time 13. David Guetta - A Little More Love [Wally Lopez Remix] 14. Freeloaders - So Much Love To Give 15. Deep Dish - Say Hello [Steve Angello & Sebastian Ingrosso Remix] 16. U2 - Vertigo [Redanka Remix] 17. Nirvana - Smell's Like Teenspirit |
מה המצב חברה אני מחפש תשיר הזה
יש שיר עכשיו מוכר שהולך במועדונים הוא בצרפיתית ממש מוכר והוא הולך ככה:
אז'ה קרייאה קרייאה אלין .....אז'ה פלורה פלורה .....
בטוח אתם מכירים תביאו בבקשה את השם
Re: מה המצב חברה אני מחפש תשיר הזה
| Originally posted by eyali22 יש שיר עכשיו מוכר שהולך במועדונים הוא בצרפיתית ממש מוכר והוא הולך ככה: אז'ה קרייאה קרייאה אלין .....אז'ה פלורה פלורה ..... בטוח אתם מכירים תביאו בבקשה את השם |
חייב את העזרה שלכם
שמעתי עכשיו קטע טראנס יפהפה ברדיו ירושלים
זה הקטע שסגר את התוכנית אמבטיית קצב
השדרן ההומו הזה אמר את השמות של כל הקטעים במהלך התוכנית חוץ מהקטע הזה
בקיצור, ממה שהצלחתי לשמוע, יש שם אישה ששרה
There's nothing you can do
אין הרבה מילים,רוב הקטע הוא מוזיקה
שמעתי במצעד במשאית של האומן טראק בדיוק כמו
the drill
אותו מבנה אותם אלמנטים
רק מלודיה קצת שונה
חוץ מהמלודיה הכל אותו דבר