TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- Po Polsku Ktosz?
Pages (155): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 »
quote: |
Originally posted by Outsider no dobra, pochwal sie juz co dostales... i przyznaj sie, czekales na to pytanie, co? |
Originally posted by maxstradamus w sumie to czekalem az wszyscy sie pochwalicie i ja was wtedy zrownam z ziemia mowiac co ja dostalem hehe a tak naprawde to nic az takiego nie dostalem ![]() ![]() |
Originally posted by stren to ode mnie w prezencie dostaniesz zadanie: popraw nasz sig, bo w napisie Poland jest "d" zjebane, brakuje chyba jednego piksela, takie gowno ale irytuje jak sie patrzy na to |
Hehe bez kitu racja z ta literka!!! Tez bym sam do tego nie doszedl, bo jakos zbytnio nie zwracalem na to wczesniej uwagi...
Originally posted by maxstradamus lol jakbys nie powiedzial to bym nie zauwazyl...teraz mnie tez to wkurwia |
dla mnie wyglada dobrze
done, perfect
No i teraz jest pieknie! I morda sie cieszy!!!
cycus
Prezes pewnej firmy zrobil zebranie pracownikow i mowi:
Moi drodzy! zeby bylo jasne... sobota i niedziela to sa dni weekendowe. w poniedzialek odpoczywamy po weekendzie. we wtorek przygotowujemy sie do pracy. W srode pracujemy, w czwartek odpoczywamy po pracy, a w piatek przygotowujemy sie do weekendu. Czy sa jakies pytania?
Z sali podnosi sie jakas reka i pada pytanie:
Panie prezesie, a dlugo bedziemy tak zapierdalali.....?
- Jak zrobić sałatkę z buraków?
- Wrzucić granat na zebranie Samoobrony
Poszedł ksiądz na targ kupić coś do jedzenia bo miał mieć w parafii wizytację biskupa i biskup miał zostać na kolację. Podszedł do gościa z rybami i mówi:
- O jaka piękna, duża ryba!
Sprzedawca na to:
- Pięknego skurwiela złapałem - co?
Ksiądz się obruszył:
- Panie, ja wszystko rozumiem - piękna duża ryba, ale żeby zaraz przy księdzu takie epitety - wstyd!
Sprzedawca wyjaśnia:
- Ale proszę księdza - skurwiel to jest nazwa tej ryby, tak samo jak płotka, okoń czy pstrąg.
- Aaa no to w porządku. Poproszę tego skurwiela. Przygotuję go na kolację z biskupem.
Przychodzi ksiądz na parafię pokazuje rybę siotrze zakonnej.
Zakonnica:
- O jaka piękna duża ryba.
A ksiądz na to:
- Ładnego skurwiela kupiłem co?
Zakonnica:
- Ale co ksiądz - takie słownictwo?
A ksiądz wyjaśnia, że to ta ryba się nazywa skurwiel - tak jak inne płoć czy szczupak.
- Aaaa - to rozumiem.
Ksiądz polecił zakonnicy żeby ta przygotowała skurwiela na kolację z biskupem. Stoi zakonnica w kuchni, skrobie rybę a tu wchodzi kucharka.
- O jaka piękna duża ryba - mówi kucharka.
Siostra na to:
- Piękny skurwiel - prawda?
Ależ co siostra? Nie poznaję! - obrusza się kucharka
A siostra, że to ta ryba się nazywa skurwiel - tak jak inne się nazywają karp czy lin. Siostra kazała przygotować skurwiela na kolację z biskupem. Wieczorem przyjeżda Biskup - siada przy stole z księdzem i zakonnicą. Kucharka wnosi główne danie - rybę.
Ksiądz biskup:
- Jaka piękna duża ryba!
Na to proboszcz:
To Ja tego skurwiela znalazłem i kupiłem.
Odzywa się zakonnica:
- A Ja tego skurwiela skrobałam.
Na to włącza się kucharka:
- A Ja tego skurwiela usmażyłam i przyrządziłam.
Ksiądz biskup uśmiechnął sie, wyjął z torby litr wódki i mówi:
- k...a, widzę, że tu sami swoi!
ale sie objadłem omg
z tym księdzem jest dobre
Ehhh z tym ksiedzen to znane, ja znam inne :
W parafii pojawia sie nowy, poczatkujacy ksiadz i na poczatek proboszcz przydziela go do konfesjonalu, zbey sie troche oswoil ze wszystkim itp. Ten nie wiedfzaj jeszcze dobrze co i jak ma tam robic spisal sobie wczesniej na kartce pokuty za grzechy, zeby wiedziec co ludziom zadac...No i siedzi tak w tym konfesjonale, przychodzi babcia i mowi:
-Prosze ksiedza, zgrzeszylam! Nie ugotowalam mezowi obiadu na czas!
Ksiadz patrzy w swoja karteczke, szuka i widzi: nie ugotowany obiad=10 zdrowasiek. Jak bylo zapisane tak powiedzial.
Nastepnie przychodzi dziadek i mowi:
-Prosze ksiedza, zgrzeszylem! Nie porobalem drewna na opal, przez co ludzie w domu zamarzaja!
Ksiadz znowu przyglada sie swojej rozpisce i widzi: nie porabane drewno=20 zdrowasiek i tak tez dziadkowi powiedzial.
W koncu przychodzi blondyna i mowi:
-Prosze ksiedza, zgrzeszylam! Zrobilam mezowi kolezanki loda!
Ten tak nerwowo szuka po kartce a tu nie ma takiej pozycji jak zrobienie loda...Goraczkowo zastanawia sie co ma robic. W pewnym momencie zauwaza przechodzacego obok ministranta, wychyla sie z konfesjonalu i pyta:
-Ty ministrant! Co ksiadz daje za zrobienie loda?
-Mi? Snickersa.
Originally posted by Projekt4.o Jak by kogos to interesowalo kto bedzie grac w Polsce zaniedlugo 28.01.2005 - Kanty (Jaworzno) Last Friday - Sven Wittekind [DE] 12.02.2005 - Lokomotywa (Warszawa) Ben Sims - Walentynki |
Originally posted by StereoPrincess wes to napisz w tym event forum dwie osobne thready. |
No dokladnie...
Napisz to tam i po polsku, pojdziemy i moze jakas dyskusje nawet z tego sie zrobi...niektorym przyda sie podbic numer postow. Trzeba tak zaczac robic bo tak to nigdy nic nie wskuramy...
ooo to może ja jeszcze zrobie na temat:
05.02.2005 - John 00 Fleming - Klub Zentrum w Bydgoszczy
wlasnie chcialem tez to napisac ..ja na pewno bede
,chociaz tow czasie sesji
Originally posted by marcooz ooo to może ja jeszcze zrobie na temat: 05.02.2005 - John 00 Fleming - Klub Zentrum w Bydgoszczy ![]() |
Widze ze nasz temat upada, a wiec pytanko, do tych co w Polsce sa, albo sie orientuje co to jest za Soundtropolis, tak sie chyba pisze, kto ma na tym grac bo weszlem/wszedlem/obadalem ich strone i line-up coming soon pisze, a juz to ma byc bo w kwietniu a wiec az tak duzo czasu do tego nie ma, wie ktos to ma na tym grac.
I wlasnie Liebing ma chyba grac w Piramidzie w Chorzowie, tylko nie wiem kiedy dokladnie
Originally posted by Projekt4.o Widze ze nasz temat upada, a wiec pytanko, do tych co w Polsce sa, albo sie orientuje co to jest za Soundtropolis, tak sie chyba pisze, kto ma na tym grac bo weszlem/wszedlem/obadalem ich strone i line-up coming soon pisze, a juz to ma byc bo w kwietniu a wiec az tak duzo czasu do tego nie ma, wie ktos to ma na tym grac. I wlasnie Liebing ma chyba grac w Piramidzie w Chorzowie, tylko nie wiem kiedy dokladnie |
Originally posted by delurium Wtf? what is this shit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Po Polsku Ktosz?
Originally posted by Spyder Tylko chczialam zeby sobaczycz.. kto co powie.. ![]() ![]() |
Re: Re: Po Polsku Ktosz?
Originally posted by dallastar huh?? ![]() ![]() ![]() |
Jest tu ktos z warszawy i idzie dzisiaj do klatki na ozgura ?? Bo samemu mi sie za chuj nie chce isc. Jak bylby ktos chetny napiszcie na gg. 3909933
Originally posted by Oktan Jest tu ktos z warszawy i idzie dzisiaj do klatki na ozgura ?? Bo samemu mi sie za chuj nie chce isc. Jak bylby ktos chetny napiszcie na gg. 3909933 |