TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תחרות מיקסים
Pages (12): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 »
| quote: |
| Originally posted by Gil Shwarts נכון. ושוב, זה דורש מיומנות אחושילינג והכרה כמעט מושלמת של כל טראק וטראק. |
| Originally posted by Dj-2TaLL וגם אם לא... זה ממש כיף!!!!!!!! (נשמע) |
למה הורד הסטיקי
לא שאכפת לי כ"כ
הורדתי את זה מסטיקי כי אתם סתם סוטים מהנושא כל הזמן והתחרות הזאת לא הולכת לשום מקום
| Originally posted by DJ-Energy הורדתי את זה מסטיקי כי אתם סתם סוטים מהנושא כל הזמן והתחרות הזאת לא הולכת לשום מקום |
חבל, זה יכל להיות יחצנ"ות טובה לפורום שלנו.
| Originally posted by Gil Shwarts חבל,זה יכל להיות יחצנ"ות טובה לפורום שלנו. |
| Originally posted by Gil Shwarts חבל, זה יכל להיות יחצנ"ות טובה לפורום שלנו. |
אף חד לא
אנשים!
והזוכה הוא.........
מה שהתכוונתי הוא שאם התחרות הזאת באמת הייתה מתקדמת לאנשהו
יותר ויותר אנשים היו מגיעים לכאן
כי ת'כלס, אנשים לא מגיעים לכאן כי הם חושבים שמשעמם פה!
| Originally posted by Gil Shwarts מה שהתכוונתי הוא שאם התחרות הזאת באמת הייתה מתקדמת לאנשהו יותר ויותר אנשים היו מגיעים לכאן כי ת'כלס, אנשים לא מגיעים לכאן כי הם חושבים שמשעמם פה! |
| Originally posted by Dj Moriano הקטע שאנשים לא יודעים על התחרות.... אני מתכוון בפורומים אחרים |
| Originally posted by Hell_Copter יש עכשיו תחרות של מיקסים די דומה בפורום של המוסיקה.... ומוש שלנו דאג להגיד כבר שאנחנו עושים תחרות כזאת |
| Originally posted by Dj Moriano כן ראיתי אבל אנחנו צריכים להגיד לאנשים לבוא ולהכנס לתחרות... |
לא כל כך הבנתי את החוקים שלו....
לפי מה שהבנתי זה ככה
כל אחד ממקסס... ואז בוחרים 4 אנשים
כל אחד עושה סט של 20 דקות ומחברים את כל הסטים
יעני אם אתה השני... אתה צריך להתאים את הטראק הראשון שלך לטראק האחרון של הראשון וכך הלאה.... וככה יוצא סט של 80 דקות של 4 די ג'יים
| Originally posted by Hell_Copter לפי מה שהבנתי זה ככה כל אחד ממקסס... ואז בוחרים 4 אנשים כל אחד עושה סט של 20 דקות ומחברים את כל הסטים יעני אם אתה השני... אתה צריך להתאים את הטראק הראשון שלך לטראק האחרון של הראשון וכך הלאה.... וככה יוצא סט של 80 דקות של 4 די ג'יים |
| Originally posted by Dj Moriano אבל איך אתה יודע אם אתה הראשון או השני? |
*bump*
חחחח זה הטרד שממנו הכרתי תפורום :]
איפה גיל שוורץ נעלם?
בואו נארגן תחרות חדשה
עם כל התוכניות רדיו היום לא צריך תחרויות פשוט מתחברים לרדיו
לדעתי התקופה של פעם הייתה יותר טובה..
ואיייי הימים שאריק היה בן 18
כמה זמן עבר מאז פיי..
באילטה לפני שנה הוא היה לפני שיחרור
איך הזמן טסס
בויאקה!@$
איזה טרד ענקי נפתח פה איזה זובי שאין לי זמן לעבור על הכל בכל אופן בהצלחה לכולם! 
| Originally posted by YoraY בויאקה!@$ איזה טרד ענקי נפתח פה איזה זובי שאין לי זמן לעבור על הכל בכל אופן בהצלחה לכולם! |
הוא טיפה לא בעניינים הוא לא הבנין שזה טרד ישן