TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 [111] 112 113 114 »
איך היה הקהל? הרבה קהל?
TIESTO & Infected Mushroom
.בקרוב
בטח הפקה של הייניקן-מיוזיק
(סאנדאנס)
לפי באנר פרומו באתר לילה.
כלומר:
עוד מסיבת כסף שכונתית...
| quote: |
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON TIESTO & Infected Mushroom .בקרוב בטח הפקה של הייניקן-מיוזיק (סאנדאנס) לפי באנר פרומו באתר לילה. כלומר: עוד מסיבת כסף שכונתית... |
אני נראה לי יהיה שם רק לטיאסטו
איך לא מתאים לי להגיד את זה אהה?
ובכל זאת...הגיע הזמן שאני יראה אותו ואת האווירה בארץ כשהוא על הבמה
מי יודע אולי הוא אפילו יתן סט טוב
אני נראה לי יהיה שם רק לטיאסטו
איך לא מתאים לי להגיד את זה אהה?
ובכל זאת...הגיע הזמן שאני יראה אותו ואת האווירה בארץ כשהוא על הבמה
מי יודע אולי הוא אפילו יתן סט טוב
ואם לא אילן, אולי תיפול על לייב אקט של ארז ודובדב...ואז תצא מרווח ככה או ככה ![]()
| Originally posted by KrazyDJs ואם לא אילן, אולי תיפול על לייב אקט של ארז ודובדב...ואז תצא מרווח ככה או ככה |
שחר מה אשמתי שהוא הפך ליוצר ודיג'יי של מוסיקת פופ!
תאמין לי אהבתי אותו ויש לי הרבה סטים וטראקים מהתקופה שהוא לא היה קוקס וניגן טראנס ולא פופ.
נראה מקווה שתקופת הפופ הייתה סתם איזה משבר בחייו והוא חזר לטראנס.
אני מאמין שאני יהיה שם כמו שהייתי בתחילת השנה בחוות היען.
אבל אופטימי אני לא כלכך.
סורי!

| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON שחר מה אשמתי שהוא הפך ליוצר ודיג'יי של מוסיקת פופ! תאמין לי אהבתי אותו ויש לי הרבה סטים וטראקים מהתקופה שהוא לא היה קוקס וניגן טראנס ולא פופ. נראה מקווה שתקופת הפופ הייתה סתם איזה משבר בחייו והוא חזר לטראנס. אני מאמין שאני יהיה שם כמו שהייתי בתחילת השנה בחוות היען. אבל אופטימי אני לא כלכך. סורי! |
| Originally posted by Shahar נכון שסימון פוספורד ואינפקטד זה ביאוס אבל מה שחשוב זה המופע המרכזי |
אני מוכרח להגיד שמיכאל צודק בנקודה כלשהי....אבל גם שחר
אני לא חושב שאם אני יגיע אני ישמע את אינפקטד יותר מדי
אבל זה כי אני לא אוהב ומעולם לא אהבתי פסיי טראנס
מיכאל הנקודה ששחר מעביר היא שתכלס הוא בא בשיבל דיגוויד ועבורו סיימון פוספורד זה לא חוויה גדולה כמו שעבורך ארמין או טיאסטו זה לא חוויה גדולה...
| Originally posted by Glenn-Holmes מיכאל הנקודה ששחר מעביר היא שתכלס הוא בא בשיבל דיגוויד ועבורו סיימון פוספורד זה לא חוויה גדולה כמו שעבורך ארמין או טיאסטו זה לא חוויה גדולה... |
מי אמר סיימון פוספורד???
איפה?? מתי??
איזה ביאוס ואיזה נעליים?
סיימון פוספורד זה מושג ברומו של עולם
קיצר עדכנו תעסק, אני מגיע רק צריך תאריך
| Originally posted by DJ-Kreing^^ מי אמר סיימון פוספורד??? איפה?? מתי?? איזה ביאוס ואיזה נעליים? סיימון פוספורד זה מושג ברומו של עולם קיצר עדכנו תעסק, אני מגיע רק צריך תאריך |

| Originally posted by Flotser עבורי ארמין זה חוויה מאוד גדולה, זה שאני חציל זה דבר אחר |

סימון פוספורד בכלל לא כזה טוב
שמעתי אותו איזה חצי שעה וברחתי מפלמחים
ועוד הרבה אנשים כמוני
| Originally posted by Shahar סימון פוספורד בכלל לא כזה טוב שמעתי אותו איזה חצי שעה וברחתי מפלמחים ועוד הרבה אנשים כמוני |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ אם כבר אז תוסיף ת'מילה לדעתי בתחילת הגיבוב הזה שמע אחי, על טעם וריח אין מה להתווכח אבל במקרה הזה פשוט אין מקום לטעות סיימון פוספורד לא רק שהוא אחד המפיקי מוזיקה האייכותיים על הפלנטה הוא גם פייוניר...בן אדם שלקח את המוזיקה קדימה והפך את הסצינה האלקטרונית למה שהיא היום...או לפחות תרם משמעותית לפיתוחה ואני לא דמבר על הסצינת צ'יז האוס או יורו דאנס שלך |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ אם כבר אז תוסיף ת'מילה לדעתי בתחילת הגיבוב הזה שמע אחי, על טעם וריח אין מה להתווכח אבל במקרה הזה פשוט אין מקום לטעות סיימון פוספורד לא רק שהוא אחד המפיקי מוזיקה האייכותיים על הפלנטה הוא גם פייוניר...בן אדם שלקח את המוזיקה קדימה והפך את הסצינה האלקטרונית למה שהיא היום...או לפחות תרם משמעותית לפיתוחה ואני לא דמבר על הסצינת צ'יז האוס או יורו דאנס שלך |
| Originally posted by Glenn-Holmes אני אישית מעדיף ציז האוס ויורו דאנס כפי שאתה מכנה אותם וזה רק מראה שהשקפתך היא דלה צרה ומעוותת מפסיכודלי על כל סוגיו |

| Originally posted by Shahar מה אתה זורם איתו וקורא לזה ציז האוס ויורו דאנס שילמד קודם תשם של הסגנונות האלה |
| Originally posted by Glenn-Holmes אחי לא זרמתי איתו השתמשתי בכינויים התמוהים שלו כציניות טהורה... |
Originally posted by THE_BLUE_DRAGON |
| Originally posted by DjChook מזל טוב ויגאל / שחר, בבקשה להמנע מקשקושים על סגנונות בטרד' הזה הוא סטיקי עם מטרה (נראה לי) |