TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
| quote: |
| Originally posted by luckystrike רועי באמא שלי אתה מאכזה כל שבוע יש לי תקוות ואתה לא שם ... יאללה נשתמע - אני אחרי 12 טקילות ואני רואה כפול ! היה פשוט ענננננננננננננננק ! C YA DONT WANNA BE YA ... טה טה טה טה טה |
| Originally posted by luckystrike אין שבוע הבא ! זאת הייתה מסיבת סגירה - בגלל זה הייתה שתייה חינם אף פעם אין באננס - פשוט לכבוד הסגירה הם החליטו לשים ... יאללה נתראה בבורה בורה בתקווה ... |
איפה זה הזברה?
טוב חבר'יה אני הייתי במסיבה ביום שישי האחרוןןן של 20 פלוס טוב עד שניכנסתי עם קומבינה אני ניכנס בהתלהבות (לפני שאני ממשיך מי שכאן פריק או משהו אז אין לי שום דבר נגדכם פשוט הייתי בשוק)
בקיצור אני וחבר שלי ניכנסים ורואים רק אנשים שחורים זה פשוט מדהים מה שהלך שם אמרתי לעצמי כוס עמוו עשיתי מאמץ להיכנס למסיבה של פריקים ועוד מסיבת רוק מגעילה שכולם שותים ומשתכרים טוב אמרנו יאאללה נהנה מהספק לבסוף הכרנו שם שני בנות חמודות לאלללה שהם היו שם הכי פחות או יותר נורמליות מבחינת המראה והאופי אז המשכנו איתם למסיבה אחרת אבל אני הכי מבסוט זה שקיבלתי את הכסף שלי בחזרהה ואייי זה היה מצחיק שבאתי לשומר בחוץ וצעקתי לו תביא לי את הכסףףףף כמה פעמים ובסוף הוא החזיר לי את הכסף איזה כיייףףף
אבל בכול באופן כללי היה בן זונה
ועוד משהוו המלצה שלי לא ללכת לספייס בראשון סתם חרא של מועדון וחרא של אוכלוסיההה לא ממליץ

????
| Originally posted by itamarsan ועוד משהוו המלצה שלי לא ללכת לספייס בראשון סתם חרא של מועדון וחרא של אוכלוסיההה לא ממליץ |
Re: ????
| Originally posted by divx-master הספייס זה לא בהרצליה ???1 למה שם אני יודע שיש מסיבה של כיתות יא יב משהוו שווקקקק |
הספייס בהרצליה מקום לא משהו...
וגילי.. הבורה בורה זה המתחם חורף של האננס
משהו כזה
| Originally posted by guetag איפה זה נמצא? |
| Originally posted by Hell_Copter באותו איזור של תל יצחק והאננס וכל זה... יענו רחוק ממך לא יודע בדיוק איפה למה לא הייתי שם אף פעם... אבל רונן ומורן יודעים |
| Originally posted by guetag נו מישהו כבר מוכן להגיד לי ולתת לי פרטים בבקשה על המקום המזדיין הזה בשם בורה בורה? |
דרך אגב מחר תעשו טובה בואו לזברה !!!
אריאל - אני סומך עלייך זה בטוח !
ורועי - אל תאכזב הפעם 1!!!
תנסו להגיע - זה מסיבת הסגירה שלהם - יש שתייה חינם
אני יסדר הנחות לכולם רק תעשו מאמץ להגיע !!!
יאללה זה לא כזה רחוק יא חארות !
הייתי כבר עם אריאל וחברים שלי שם כבר 4 פעמים רצוף נראה לי
בחודש האחרון - וכל אחת הייתה יותר טובה מהשנייה
למרות שנראה לי האחרונה הייתה השיא ! יובל לוים פוצץ בטראקים לשם שינוי
...
מישהוא יבוא אולי ?
| Originally posted by guetag אז אין מסיבות טובות מחר? |
| Originally posted by guetag אבל פעם שעברה שאני וחברים שלי רק עברנו לשם היו שם אנשים בגיל 20+ |
| Originally posted by guetag אתה יחצן שם? ד"א כמה תעלה כניסה? |
| Originally posted by luckystrike דרך אגב מחר תעשו טובה בואו לזברה !!! אריאל - אני סומך עלייך זה בטוח ! ורועי - אל תאכזב הפעם 1!!! |
| Originally posted by Hell_Copter אחי אני מחר כנראה בעמק..... |

| Originally posted by luckystrike דרך אגב מחר תעשו טובה בואו לזברה !!! אריאל - אני סומך עלייך זה בטוח ! ורועי - אל תאכזב הפעם 1!!! תנסו להגיע - זה מסיבת הסגירה שלהם - יש שתייה חינם אני יסדר הנחות לכולם רק תעשו מאמץ להגיע !!! יאללה זה לא כזה רחוק יא חארות ! הייתי כבר עם אריאל וחברים שלי שם כבר 4 פעמים רצוף נראה לי בחודש האחרון - וכל אחת הייתה יותר טובה מהשנייה למרות שנראה לי האחרונה הייתה השיא ! יובל לוים פוצץ בטראקים לשם שינוי ... מישהוא יבוא אולי ? |
| Originally posted by Hell_Copter אחי אני מחר כנראה בעמק..... |
ד"א מישהו בא היום לסטודיאו ?
מסיבת שנה לצוות אייס, צריך להיות משהו טוב
| Originally posted by DjChook ד"א מישהו בא היום לסטודיאו ? מסיבת שנה לצוות אייס, צריך להיות משהו טוב |
| Originally posted by oDrori יהיה שם עלוב נראה לי |
| Originally posted by Hell_Copter אולי אני מקמבן את דרכי פנימה... אבל בלי קשר... יש שם היום את רועי פלינר ומסיבה בחסות אר 3 שזה אומר שיחולקו קונדומים ועוד דברים בקיצור נראה לי אני שם והסטודיו שלחו לי הודעה... אולי שבוע הבא אני שם רוצים שאני ייחצן להם אולי |
| Originally posted by guetag תשמע אח שלי אני רוצה לבוא אבל אני צריך להיות בטוח שתכניס אותנו אנחנו בערך 8-9 חבר'ה |
מישהו הולך היום לאומן 17?
מישהו הולך להאנגר?