TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- Po Polsku Ktosz?
Pages (155): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 »
quote: |
Originally posted by SBK Witam ![]() Jezeli ktos z was wybiera sie do Polski jakos w najblizszym czasie, badz w wakacje to taka mala rozpiska imprezek dla was zebyscie wiedzieli gdzie sie udac i co sie dzieje ![]() 31.05.2003 - Futureshock @ Piekarnia Club (Warsaw) 07.06.2003 - Paul Oakenfold @ Heineken Thirst Party (Warsaw) 13.06.2003 - Nick Warren, Danny Howells, Darren Emerson @ Kuszenie Magnum (Warsaw) 09.08.2003 - Sasha, Tiesto, Pete Tong, Chicane, Dave Clark, Sonique, Dirty Vegas, Mauro Picotto i inni... @ Creamfields Poland (Kołobrzeg) Pozdrawiam ![]() |
Originally posted by infinity HiGH JA PIERDOLE!!! Dzieki Bogu ze bede w Polsce przez 3 miesiace!! Na Futureshock mi sie nie uda, ale na Nick Warren i Danny Howells to napewno bede. A Creamfields...JEZU!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Originally posted by StereoPrincess Mowilam Ci ze bedzesz mial gdzes balowac! |
infinity HiGh jezeli wybierasz sie na Kuszenie Magnum to biletow nie mozna kupic sa one rozdawane, tzn musisz wziasc udzial w konkursie w sumie to chyba formalnosc www.kuszeniemagnum.pl podajesz jakies namiary i musisz napisac czym dla ciebie jest kuszenie im lepszy opis tym wieksza szansa ze dostaniesz bilet impreza zapowiada sie na 3000 osob , ciekawy jestem czy to nie bedzie za duzo jak na hale wyścigów w wawie
Ja osobiscie jade na Oakenfolda wiec nie wiem czy sie wyrobie na kuszenie bo to 6 dni po, ale bede probowal. Natomiast jesli chodzi o Creamfields to raczej bankowo bede z mala ekipa wiec jak bedziesz w PL jeszcze mozna sie zgadac
CU
a gdzie mozna nabyc te bilety na Creamfields, czy moze bede tylko do kupinia przy wejsciu, bo moze tam wyjade bo odrazu na morzem to nawet spoko, jak ktos zna jakies inne info jak jakis zagraniczny dj przyjezdza do Polandii to niech pisze.
WISLA PANY MISZTRZA MAMY
Jak tam dresy w Polsce jeszcze to modne
teraz zauwazylem ze VMC pytales sie skad mam info o tych romach i labedziach oto link
http://mail2.kim.net.pl/~wislakrk/viewtopic.php?t=5646
Originally posted by Projekt4.o teraz zauwazylem ze VMC pytales sie skad mam info o tych romach i labedziach oto link http://mail2.kim.net.pl/~wislakrk/viewtopic.php?t=5646 |
tylko sa jedne Bronowice i to w Krakowie, ... ale spoko ze sa tez i inne np te w Lublinie.
Co do tych romow to sie nie bede wypowiadac, i tyle
Originally posted by infinity HiGH Tiesto moze mnie w dupe pocalowac, ale tez go zobacze. |
Wygląda na to że referendum przejdzie...
dere kan godt slutte med alt det polske mambo-jamboet deres. det er ikke sĺ kult ĺ se pĺ.
er jeg den eneste som mener det???
Originally posted by atlearmeen dere kan godt slutte med alt det polske mambo-jamboet deres. det er ikke sĺ kult ĺ se pĺ. er jeg den eneste som mener det??? ![]() |
please speak in polish, cause this a freakin polish thread, i mean one and only polish thread as i know of
widze ze w polsce cholerne upaly, , oj bedzie super w lecie mojim zdaniem, a tak apropo to da sie plywac w baltyku czy moze jest ze ryby plywaja do gory brzuchem
ja kocham upały, tyle tylko że nie mogę się smażyć w słoneczku tylko musze ryć i zdawać egzaminy (sesja)...
Kurwa macz, no ja droche mowy po polsku, ale nie moje napisasz po polksu. Kurwa Kurwa Kurwa! Dobranoc!
do kurwiania to i Polaka nie trzeba...
Katowali pod okiem policyjnej kamery
- Chodź ty kur... jeb... Doj... ci jeszcze raz? - to fragment nakręconego amatorską kamerą filmu pokazującego scenę pobicia kilkunastoletniego chłopaka przez grupę młodych mężczyzn. Cała akcja dzieje się w samym centrum Łodzi, na ulicy Piotrkowskiej, pod okiem policyjnej kamery. Policjanci jednak nie zareagowali.
Film od kilku dni krąży w Internecie. Dla osób o słabych nerwach niewątpliwie jest szokujący. Do siedzących na murku pod jedną z restauracji młodego chłopaka i dziewczyny podchodzi grupka kilku rozbawionych mężczyzn. Jeden z nich filmuje całe zajście.
Ubrany w jasne spodnie, kurtkę i czapkę bejsbolówkę mężczyzna o przezwisku Edi najpierw mówi "cześć" do siedzących, a potem niespodziewanie atakuje chłopaka nogą w twarz. Ciosy powtarza kilkakrotnie.
- Jeszcze raz? - pyta za każdym razem.
Dziewczyna siedząca obok próbuje uspokajać napastnika.
- Zamknij papę! - odpowiada "Edi".
Chłopak także usiłuje załagodzić całą sytuację. Błaga, by go już nie bito. Napastnik nie przejmuje się jednak prośbami napadniętego, tylko zadaje kolejne ciosy. Chłopak zaczyna krwawić.
- Uje... mi rękę - mówi wyraźnie wściekły napastnik i wyciera dłoń w głowę pobitego. Za chwilę podchodzi do niego kolega "Ediego".
- Wiesz, za co dostałeś? - pyta i wskazuje ręką na drugą stronę ulicy. - Widzisz tę dziewczynę? Jej nic ma się kur... nie stać - mówi i bije chłopaka po twarzy.
Całe zajście miało miejsce na wysokości popularnego w Łodzi klubu "Siódemki", kilkadziesiąt metrów od zainstalowanej kamery policyjnej systemu Command Control. Wart ponad 40 milionów złotych system miał zapobiegać takim sytuacjom. W całej Łodzi rozmieszczonych jest kilkadziesiąt kamer, dzięki którym policjanci w centrum dowodzenia mieli wychwytywać niebezpieczne sytuacje. Ta im umknęła.
- To jest skandal - uważa Karol Chądzyński, wiceprezydent Łodzi ds. bezpieczeństwa. - Skoro takie zdarzenia mają miejsce w centrum miasta, to znaczy, że te pieniądze zostały wyrzucone w błoto.
- Niestety, policja nie jest w stanie śledzić wszystkiego, co rejestrują kamery - odpiera zarzuty Mirosław Micor, rzecznik prasowy Komendy Miejskiej Policji w Łodzi. - Mamy zbyt mało ludzi
http://www.se.com.pl/iso/dzisiaj/film.avi oto to link to tego co sie tam dzialo, CHWDP
Jestem nowy tu, ale tez jestem Polakem!
@ Projekt4.o: grrrrr !!!!!
takich śmieci powinni od razu po ścianę i rostrzelać
btw: link jest martwy
anyone going to see ich troje at ontario place on june 22 for polish day?!?!?!?
so what does Po Polsku Ktosz? mean in english?
it seems polish but i dunno.
i just know the latin languages....
Originally posted by montie so what does Po Polsku Ktosz? mean in english? it seems polish but i dunno. i just know the latin languages.... |
Originally posted by Spyder it means "in Polish anyone?" or "can anyone speak polish" ![]() ![]() |
The last letter is an e, not an a. Close enough though!
Originally posted by montie so what does Po Polsku Ktosz? mean in english? it seems polish but i dunno. i just know the latin languages.... |