TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
| quote: |
| Originally posted by Koodoo חחחחחח אנשים מה נראה לכם שאורן צוחק במה שהוא אומר? לחן בבינין הראשון יש לו שם מה שאתם רוצים ויש לו גם מגרש טניס וכדורסל אבל המגרש של הכדורסל קצת קטן וגם הבריכה שלו לא משו.. של אורן יותר גדולה ויש לה גם גדר בטיחותית! ולחן אין בעיה לעשות את המפגש אצלו העובדים יכינו הכל וינקו הכל בשביל זה יש את הטבחית והמנקות |
| Originally posted by MoSH_MaN פגישה הבאה אני ורועי נעשה קרב קטן הוא יראה איך אני מוריד אותו על הגאש אבל אחרי זה אני כבר לא יכול להכאיב לו כי זה לא בטבע שלי |
| Originally posted by NaOren טמבללללל אתה אה |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה מצחיקים אתם חחח
בקיצור פגישה הבאה תיהיה בעזרת ה' פה בנתניה
אני השבוע סוגר על מקום למסיבת יום הולדת
רק מוזמנים אני יעלה לכאן תהזמנה אחרי שאני יוצי אותה בבית דפוס
20
שקל כניסה שתיייה חופשית
ככה זה בינתיים
אני יעדכן לייטר
תבורך נשמתך
החבר'ה מכפר סבא ודרומה... יש כוונה להגיע?
לא עודד יא מאפן
קרב קרב
אני אני לא רוצה מכות
רק הפלות וכאלה
אוקיי לאמת כמה נתונים
הבית שלי הוא 400 מ"ר רבוע
יש לי שתי גינות, אחורית עלובה
וקידמית שהיא לא גדולה אבל ממש נוח לתפעל אותה 
אההה, הבית של אורן יותר גדול, אני לא יודע מידה, הוא בערך במבנה אותו דבר רק שהחצר שלו גם הקידמית וגם האחורית דיי גדולות
קיצר, שני הבתים שלנו דומים , של אורן יותר גדול
END OF STORY
אהה ובקשר לעובדים,
בסך הכל יש משהי מסכנה שמסתובבת בשיכון, ורוצה לגהץ לאנשים דברים אז היא מגהצת פה מדי פעם
ויש את המנקה
וזהו, חוץ מיזה יש את המזכירה של אבא שלי כי הוא עצמאי והמשרד שלו במרתף
זה בעיקרון הכל...
| Originally posted by MoSH_MaN לא עודד יא מאפן קרב קרב אני אני לא רוצה מכות רק הפלות וכאלה |
אני פשוט עדיין משועשע אימים מהקטע עם הנאד
| Originally posted by DjChook אוקיי לאמת כמה נתונים הבית שלי הוא 400 מ"ר רבוע יש לי שתי גינות, אחורית עלובה וקידמית שהיא לא גדולה אבל ממש נוח לתפעל אותה ![]() אההה, הבית של אורן יותר גדול, אני לא יודע מידה, הוא בערך במבנה אותו דבר רק שהחצר שלו גם הקידמית וגם האחורית דיי גדולות קיצר, שני הבתים שלנו דומים , של אורן יותר גדול END OF STORY אהה ובקשר לעובדים, בסך הכל יש משהי מסכנה שמסתובבת בשיכון, ורוצה לגהץ לאנשים דברים אז היא מגהצת פה מדי פעם ויש את המנקה וזהו, חוץ מיזה יש את המזכירה של אבא שלי כי הוא עצמאי והמשרד שלו במרתף זה בעיקרון הכל... |
ואללה אחים שלי
ר"ג זה קצת הרבה יותר קרוב לי!!!!!!
דווקא נראה לי אם מתארגנים מעכשיו אני יוכל לבוא
אני רק צריך לנדנד לאיתמר מספיק פעמים למה הוא ההסעה היחידה לי, לו, לשגיא ממזכרת בתיה, וליובל...............
אה..... ו
sniper
תעדכן אותי בקשר למסיבה
אני רוצה לבוא......................
| Originally posted by MoSH_MaN פגישה הבאה אני ורועי נעשה קרב קטן הוא יראה איך אני מוריד אותו על הגאש אבל אחרי זה אני כבר לא יכול להכאיב לו כי זה לא בטבע שלי |
| Originally posted by HyPeRSoNiC sniper תעדכן אותי בקשר למסיבה אני רוצה לבוא...................... |
| Originally posted by Hell_Copter קודם כל אתה אופטימי חזק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שני אם אני ילך איתך רציני אתה טוסט... דבר שלישי לא היה נעים לי להגיד קודם אבל אחרי שנכנסנו לאוטו אריק כזה עושה לו טוב שריחמת עליו... אתה אוכל אותו לארוחת בוקר דבר רביעי ביום שתכאיב לי אני יחזיר לך בנוד אבל זה לא יקרה... |
יאללה חבר'ה... להכין צ'ולנט...
(אני פשוט הורג אותי) (אני אפסיק עכשיו)
בואנה מוש לקח את זה ברצינות חושב פה זה WCW
יאללה חן תארגן זירה בבית אני יארגן את ההימורים...
| Originally posted by oDrori יאללה חבר'ה... להכין צ'ולנט... (אני פשוט הורג אותי) (אני אפסיק עכשיו) |
| Originally posted by DjChook אוקיי לאמת כמה נתונים הבית שלי הוא 400 מ"ר רבוע יש לי שתי גינות, אחורית עלובה וקידמית שהיא לא גדולה אבל ממש נוח לתפעל אותה ![]() אההה, הבית של אורן יותר גדול, אני לא יודע מידה, הוא בערך במבנה אותו דבר רק שהחצר שלו גם הקידמית וגם האחורית דיי גדולות קיצר, שני הבתים שלנו דומים , של אורן יותר גדול END OF STORY אהה ובקשר לעובדים, בסך הכל יש משהי מסכנה שמסתובבת בשיכון, ורוצה לגהץ לאנשים דברים אז היא מגהצת פה מדי פעם ויש את המנקה וזהו, חוץ מיזה יש את המזכירה של אבא שלי כי הוא עצמאי והמשרד שלו במרתף זה בעיקרון הכל... |
| Originally posted by Koodoo מה קרה לטבחית???? פיטרתם אותה???? אני ראיתיי אותה חותכת ירקות לפני כמה זמן!!!!! אל תעבוד עליהם וראסמי שלאורן יש אחוזה גדולה יותר... והפארק מול הבית שלו... בבעלות המשפחה שלו (גן הקופים) |
| Originally posted by NaOren מה האי סי קיו שלך? |

| Originally posted by oDrori וראסמי תארגנו בבית של אחד מהנאורים, נראה לי יותר טוב מחנות הצעצועים של מיסטר דאנקן |
אההה והבית של חן ברחוב הכי עשיר בשיכון
והשיכון זה האיזור הכי עשיר בר"ג בערך
400 דונם שם זה יותר מדיי יקר לכולנו
חוץ מלאורן כמובן
| Originally posted by NaOren נאורים? |
| Originally posted by NaOren מה ת'מזיין בשכל? בואו לימן... יש לו אחלה אוכל בבית... |
| Originally posted by oDrori Ah well... הנחתי שגם השם משפחה של חן זה נאור... |
חחחחחח
אני לא יעשה
להכל...
אבל ימן אתה טמבלללללללללללללללל
:-)
די לדבר איתה על נאצים!!!
ושם המשפחה של חן זה
RL