TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המלצת סרטים
Pages (45): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 »
| quote: |
| Originally posted by Sniper חופשי אחי עשיתי את זה אבל אין לי כבר מקום על המחשב ואני חייב לקנות דיסקים לצריכה כבר נגמר לי ....:\ |

| Originally posted by Sniper חופשי אחי עשיתי את זה אבל אין לי כבר מקום על המחשב ואני חייב לקנות דיסקים לצריכה כבר נגמר לי ....:\ |
קניתי במחסני חשמל, שלם וקח.
אילן אחי, לשם שינוי אל תיהיה זרזרן ותבוא!!! כל הזמן אתה אומר אני יקפוץ וזה.. אני מחכה ואתה לא בא..
תבוא בערב נניח ביום שני
| Originally posted by Sniper האמת עלה לי 450 ש"ח היו גם באיזה 2000 ש"ח אבל מה אני צריך כזה דבר?? שלי מספיק טוב שאפשר לשדרג אם יש מקודדים חדשים וקורא כתוביות משהו בסט קניתי במחסני חשמל, שלם וקח |
| Originally posted by Sniper קניתי במחסני חשמל, שלם וקח. אילן אחי, לשם שינוי אל תיהיה זרזרן ותבוא!!! כל הזמן אתה אומר אני יקפוץ וזה.. אני מחכה ואתה לא בא.. תבוא בערב נניח ביום שני |
טוף לא קראתי הכל אז אנ'לא יודעת אם הזכרתם את הסרט הזה, אז למרות שהוא כבר די ישן לדעתי"רקוויאם לחלום" זה הסרט, אחד הטובים ביותר שנעשו עד היום, ראיתי אותו אולי 8 פעמים וכל פעם הוא מרגש אותי מחדש, אז לכל מי שעוד לא ראה יאללה להוריד
יובל כן ראיתי אתמול את שודדי הקריבים והיום את רומאו חייב למות
אני חייב לציין שאין הבדל של איכות בן Divx
לדי וי די רגיל
במיוחד שגם הסרט היה מקודד ב
ac3
אז שמעתי בסראונד כמו כל דבר
אין אין זה דבר מושלם!!!
הוא של
ITT
אילן, תבוא תבוא!!!
תן לי צלצול לפני שאתה בא
למרות השם הגרוע שבחרו לסרט
Hellboy
זה ממש אחלה של סרט

| Originally posted by Flotser למרות השם הגרוע שבחרו לסרט Hellboy זה ממש אחלה של סרט |
| Originally posted by markfeldman סוף סוף... אחלה סרט שבעולם, אני כבר מת לראות את השני ! |
| Originally posted by Flotser למרות השם הגרוע שבחרו לסרט Hellboy זה ממש אחלה של סרט |
Groove.
על הזין שלכם שזה משנת 2000
על הזין שלכם שלא ראיתם את כל הסרט
העיקר שהספקתם לראות את Digweed דופק אותה בהופעה בסרט הזה...
ואני ברגע ששמעתי איזה קטע שהוא ניגן שם..פשוט התחלתי להתחרפן בסלון
סרט משוגע...
ו OST בןןן זונה
CD 1 1 >> Ost/ Various (k.A.) : No Obstacles, Only Challenges (Intro) (Album Version) (Dialogue) [00:46] 2 >> Ost/ E - 15 Project / Crissy D & Lady G : Girls Like Us (Album Version) [05:45] 3 >> Ost/ Boo2Y & Swan : Champagne Beat Boogie (Album Version) [06:43] 4 >> Ost/ Baby D Love : You're The Lucky Ones (Album Version) [03:42] 5 >> Ost/ Various (k.A.) : Duke's Up (Joshua's Dubwise Mix) [06:29] 6 >> Dj / E.T.I. Ost/ Garth : 20 Minutes Of Disco Glory (Simon's Come-Unity Mix) [05:32] 7 >> Christian / E. B. E. / Timeline Ost/ Smith : Perpetual (Album Version) [04:55] 8 >> Ost/ Orbital : Halcyon + On + On (Album Version) [05:31] 9 >> Ost/ Libra Present Taylor : Anomaly - Calling Your Name (Ferry Corsten Remix) [05:05] 10 >> Ost/ Bedrock : Heaven Scent (Album Version) [04:28] 11 >> Ost/ Hybrid : Beachcoma (Album Version) [05:55] 12 >> Ost/ Symbidsis : Protocol (Album Version) [04:30] 13 >> Ost/ Various (k.A.) : Wanna Go To The Endup? (Outro) (Album Version) (Dialogue) [00:10] 14 >> Ost/ Alter Ring : Infinitely Gentle Blows (Scott Hardkiss' Aural Hallucination Mix) [09:15] |
היה עכשיו ב
cinema 2
ראיתי
ספיידרמן 2
ראיתי ביום חמישי..
לא התלהבתי יותר מידי
ראיתי
"Walking tall"
עם
The rock
סרט לא משהו בכלל, לא שווה צפייה
Mean Machine
או בעברית מעוותת
"משחק מכור"
סרט פשוט טוב, למי שמכיר עוד סרטים בג'אנר שיכתוב פה, בבקשה אני מת על הסגנון הזה
כלא, מאפיה, הימורים, כדורגל, מבטא בריטי\סקוטי
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK Mean Machine או בעברית מעוותת "משחק מכור" סרט פשוט טוב, למי שמכיר עוד סרטים בג'אנר שיכתוב פה, בבקשה אני מת על הסגנון הזה כלא, מאפיה, הימורים, כדורגל, מבטא בריטי\סקוטי |
ראיתי המלך ארתור..
כמה קרבות יפים שעושים תסרט אבל חוץ מזה
דיי חלש..
ומאוד צפוי הסרט הזה
| Originally posted by KosmiK-G8 סנאץ' סרט שפשוט כיף לצפות בו מהרגע הראשון ועד הסוף אפשר לראות אותו מאה פעם עם בראד פיט במבטא צועני מצחיק לאללה משנת 2000 נראה לי |
| Originally posted by Rising ראיתי המלך ארתור.. כמה קרבות יפים שעושים תסרט אבל חוץ מזה דיי חלש.. ומאוד צפוי הסרט הזה |
למען האמת זה
snatch
תהנה אחי

סרט חמוד לאללה
זה ואושן אילבן זה שתי סרטים שאני לא יכול להסביר אותם
מתח
קומדיה
סימפטיה לכל הדמויות
פשוט סרטים יפים
| Originally posted by KosmiK-G8 למען האמת זה snatch תהנה אחי ![]() סרט חמוד לאללה זה ואושן אילבן זה שתי סרטים שאני לא יכול להסביר אותם מתח קומדיה סימפטיה לכל הדמויות פשוט סרטים יפים |
ראיתי בטלוויזיה פרוייקט המכשפה מבלייר..
ינעל העולם אני לא יושן היום בלילה..
גם כן השכנים עשו לי טרור..
דקה אחרי שסיימתי לראות תסרט באתי למחשב
אני פותח ווינאמפ פתאום יש קול כזה שאני לא מזהה
השכנים קדחו בקיר..קיבלתי שוק
כן
snatch
זה אחלה של סרט
וגם המכפשה מבלייר מאוד אהבתי,
אני זוכר שלפני כמה שנים שזה היה בקולנוע כולם אמרו שזה חרא סרט
אבל אני נורא פחדתי

| Originally posted by KosmiK-G8 למען האמת זה snatch תהנה אחי ![]() סרט חמוד לאללה זה ואושן אילבן זה שתי סרטים שאני לא יכול להסביר אותם מתח קומדיה סימפטיה לכל הדמויות פשוט סרטים יפים |