TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ציוד תקלוט, ציוד להפקה, וכל הדברים הקשורים!!
Pages (30): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
תגידו
איך הקופמקטים של סטאנטון? לדוגמה
S-250
S-550
???
שווים? הם זולים לאללהה...
עם אתה מתכוון לעבוד עם סי די
לך על דנון הרבה יותר טוב מפיוניר ממש התאכזבתי מה-100
קומפקט זול לא מדיוק ויהיה לך מלא בעיות עם צרובים לעומת זאת ה1800
של דנון שנחשב זבל אוכל את ה100
ואין לו את האפקטים וכל זה
| quote: |
| Originally posted by dj trinity עם אתה מתכוון לעבוד עם סי די לך על דנון הרבה יותר טוב מפיוניר ממש התאכזבתי מה-100 קומפקט זול לא מדיוק ויהיה לך מלא בעיות עם צרובים לעומת זאת ה1800 של דנון שנחשב זבל אוכל את ה100 ואין לו את האפקטים וכל זה |
בשוק...
ישראלים טפשים אני אתן לך עוד דוגמא
מלא אנשים קונים אוזניות סאנהייזר והולכים לתקלט עכשיו אני שם כסף שהם לא מצליחים למקסס עם זה בגרוש כי זה אוזניות לאולפן
עוד משהו המאה נחשב לגרסא של עניים יענו הם חרא וזול לתת לך דוגמא למה עוד פעם ישראלים טפשים בכל מקום שתלך תמצא מיקסר של פיוניר בדוגרי מיקסר זוועה!!
דנון מאז ומתמיד שלטו בתחום של הסידי אבל מהרגע שפיוניר הוציעו את האלף הם קצת ירדו מבחינת האיכות והאמינות הם תמיד יהיו יותר טובים מפיוניר! לתת לך עוד סיבות יש לי המון
אז אתה קורה לגיל צח איראל מוריאנו
המארגנים של טראנס אנרגי
המארגנים של סינסישון
מטומטמים בגלל שהם משתמשים בפיונר 100.....
אחי תעשההה לי טובה!!!
אני פחות או יותר גם בצד של הדנון, למרות שלא צריך להתעצבן (אייל חטף קריזה)... 
בעניין של מה הכי טוב יש וויכוחים אבל אין צ'אנס שפיוניר עבר את הדנון ביציבות אין על דנון בקטע הזה זה אמינות נטו.
בעניין מיקסרים, אני מעדיף להתרחק מפיוניר למה למרות שיש להם תכנון גאוני לעבודת אנוש הסאונד בו לא איכותי מאוד. שיקול של כל מי שקונה אבל אני מעדיף להקריב את הנוחות...

וואי אתה מדבר שטויות בקצב
פיוניר זה זול וחרא?
פיוניר אחד עולה 2700 שקל
זה יותר ממערכת ביתית
כשהייתי בחנות של פיוניר המוכר נתן לי את המכשיר אומר לי תנער אותו ויש דיסק מתנגן בפנים, אני מנער את האימא שלו
הוא לא קופץ ולא כלום
יציב כמו סלע
קורא צרובים ואפילו
CD-RW
אז אל תזיין תשכל
והוא מדוייייק אחושרמוטה
| Originally posted by Scorchio וואי אתה מדבר שטויות בקצב פיוניר זה זול וחרא? פיוניר אחד עולה 2700 שקל זה יותר ממערכת ביתית כשהייתי בחנות של פיוניר המוכר נתן לי את המכשיר אומר לי תנער אותו ויש דיסק מתנגן בפנים, אני מנער את האימא שלו הוא לא קופץ ולא כלום יציב כמו סלע קורא צרובים ואפילו CD-RW אז אל תזיין תשכל והוא מדוייייק אחושרמוטה |
| Originally posted by Scorchio פיוניר אחד עולה 2700 שקל |

| Originally posted by dj trinity לעומת זאת ה1800 של דנון שנחשב זבל אוכל את ה100 ואין לו את האפקטים וכל זה |
עזוב פינטו הוא סתם מזיין בשכל
ה-1800 הוא אחלה קומפקט וגם הפיוניר 100
וואי איך אתם לוקחים ללב כאילו זיינתי את אחותכם...!
המאה קקה של קומפקט תודו בזה וזהו
הג'וג שלו נהרס תוך 10 ארועים בשטח פתוח
העין שלו נגמר תוך שנתיים לעומת הדנון שזה תוך 6 עד 9 שנים
את הדנון תזרוק מקומה 3 וימשיך לנגן בזמן שהפיוניר יהיה שבור להמון חתיכות קטנות על הריצפה
הפיטץ' שלו לא יציב בגרוש הוא לא מדיוק
ההוט סטרט שלו לא על המיני סקנד ותעשה לי טובה צרובים ממש לא עושים טוב לקומפקט הזה אלא עם כן אתה עושה דיסק קופי לכל דיסק
ועוד דבר בתור מקור משני ה100 מעולה יחד עם פטחפונים וכו
מה מזיין בשכל
מה נפגעת בגלל שני מעביר ביקורת על הק'ומפקט שלך?!
דבר איתי באי סי קיו אני אתן לך דף שללם של סיבות למה לא להתקרב אליו
זה קומפקט זול לי הוא עלה 1700 לפםני חצי שנה
זה שבחנות שודדים אותך זה משהו אחר
לך לפורום של לילה יש אחד ירין או איקס
קיצר הבן אדם יודע מה הוא אומר...
וזה לא שאני מסתמך עליו פשוט עוד אחד שיגיד לכם כמה אתם טועים
פינטו
ה1800 לא נחשב זבל הוא
cost efective
בדיוק כמו ה100
אתה משלם מעט ומקבל יותר..
ה1800 באמת קומפקט טוב לעומת ה100
יובל אתה מדבר מניסיון או ממה שאנשים אמרו לך
תראה לפי מה שאני זוכר אתה המלצת למישהו לקנות ברהינגר שזה שפל המדרגה
ממש הרבה יותר גרוע מג'ימיני
טריניטי אתה יותר גרוע מבן דוד שלי
סתם אחי, אל תתרגז, אני ממש לא מבין בזה אז אני לא יכול להביע דעה
אבל
לילה ?
תיכף תגיד הפורום של בי יו

| Originally posted by dj trinity לך לפורום של לילה יש אחד ירין או איקס קיצר הבן אדם יודע מה הוא אומר... וזה לא שאני מסתמך עליו פשוט עוד אחד שיגיד לכם כמה אתם טועים |
| Originally posted by Agent-Fire וכן, אני גולש לפעמים בלילה... אבל הכרתי אותו בפורום יותר מכובד... |
תגיד לי מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה?!
פיוניר מדוייק מאוד
יש לי אותו כבר חצי שנה והג'וג כמו חדש, הוא קורא צרובים מצויין אני צורב פול דיסקים לא עשה לי בעיה אפילו פעם אחת.
חלאס לדבר שטויות
| Originally posted by DjChook איזה? |
| Originally posted by Agent-Fire www.futureproducers.com אבל פרשתי ממנו, הרבה אנגלית ולא לעניין כי זה לא רק טראנס |

מה זה???
מישהו מדבר על הקומפקט שלי???
מה אני צריך לחלק כפות?!

הפיוניר אחלה של קומפקט...
לא קופץ לא עושה בעיות לא כלום פשוט כל מי שיש לו דנון צריך לדעת שעבר שמנו של הדנון כמה שהוא אחלה קומפקט הוא לא נוח בכלל.... ועל זה אף אחד פה לא יכול להתווכח
הכפתורים שלו הם מגומי אז שאתה לוחץ אתה לא מרגיש בדיוק כמה לחצת...
חבר שלי קנה פיוניר משומש לפני שנתיים והוא חורש עליהם והם עדיין עובדים לו מעולה....
לפני שקניתי את הציוד הלכתי למישהו שרצה למכור את הדנון 2500 שלו, הקיצר הוא בא להראות לי אותו סי די אחד לא נפתח רק אחד פעל......
| Originally posted by Dj Moriano לפני שקניתי את הציוד הלכתי למישהו שרצה למכור את הדנון 2500 שלו, הקיצר הוא בא להראות לי אותו סי די אחד לא נפתח רק אחד פעל...... |
| Originally posted by DjChook אני בטוח שעד היום הוא תקוע איתו |
תגידו למישהו יש מושג כמה עולה היום טכניקס ?
או הוסטאקס(פטיפונים
טכניקס 1200
וווסטאקס 2000)