TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מונדיאל 2002
Pages (17): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 »
אני בעד ברזיל בגמר, הם מאה אחוז לוקחים
חוץ מזה איך אפשר לאהוד את גרמניה???
הם משחקים על התוצאה והם לא משחקים יפה בכלל
בניגוד לברזיל
כל שחקן שחקן
יאללה ברזיל
| quote: |
| Originally posted by oren_naor וואלה לא יודע מה איתך אבל אני רוצה את ברזיל... ורוברטו קרלוס מלוכלך??? טוב.... ורונאלדו יתן את המשחק של החיים שלו, אחרי מה שהיה לפני 4 שנים... דרך אגב, כבר אמרתי לכם שהייתי בגמר לפני 4 שנים??? איזה טירוף ישבתי ליד הברזילאים, איזה תופים, איזה מצחיקים הם... יש לי אפילו דגל של ברזיל משם |
| Originally posted by Hell_Copter גם אני הייתי מתי שהיה את הגמר בצרפת וחטפתי שם את הביאוס של החיים יום אחרי שצרפת זכו הלכנו בשאנז אליזה עד שער הניצחון ואז אבא שלי אמר בוא נחזור עכשיו... קיצר חזרנו שחזרתי הביתה ראיתי בעיתון תמונה של השחקנים עם גביע העולם על רקע של שער הניצחון מהצד השני שאני הייתי בו התבאסתי כל כך גם ביום של הגמר כל הברזילאים חגגו ברחובות ויום אחרי רק צרפתים... איך הברזילאים הושפלו שם... היה ממש מצחיק |
מחר (היום) יש משחק
על מקום 3 - 4
איזה משחק חסר חשיבות...
אתם קולטים שבשנה הבאה במשחק פיפ"א 2003 אנחנו נראה
Korea - FIFA Ranking : 3
Turkey - FIFA Ranking : 4
איזה שוס זה יהיה

אגב זה סתם הייתה דוגמא אני בעד טורקיה.
| Originally posted by Scorchio אתם קולטים שבשנה הבאה במשחק פיפ"א 2003 אנחנו נראה Korea - FIFA Ranking : 3 Turkey - FIFA Ranking : 4 איזה שוס זה יהיה ![]() אגב זה סתם הייתה דוגמא אני בעד טורקיה. |
מחצית ראשונה הייתה פשוט מדהימה...
חוץ מזה שאלי אילדיס לא יודע לשדר...
וטורקיה ניצחה 3-2 והיא מקום שלישי בעולם
מי היה מאמין
| Originally posted by Hell_Copter מחצית ראשונה הייתה פשוט מדהימה... חוץ מזה שאלי אילדיס לא יודע לשדר... וטורקיה ניצחה 3-2 והיא מקום שלישי בעולם מי היה מאמין |
למי אכפת מהדירוג
טורקיה סיימה מקום שלישי
זה אולי המונדיאל הכי גרוע שראיתי
בעצם ראיתי 3 בחיים שלי... וזה הגרוע בהרבה מהאחרים
היום ראיתם כברמ שחק פתוח שהושפטים לא עם קוראיה
אני מבטיח לכם שהם לא עולים שלב במונדיאל הבא
שהוא בגרמניה?
יורו 2004 בפורטוגל?
וואי וואי יש עוד זמן....
FORZA ITALIA ANYWAY!!!!!!!!!
| Originally posted by MoSH_MaN למי אכפת מהדירוג טורקיה סיימה מקום שלישי זה אולי המונדיאל הכי גרוע שראיתי בעצם ראיתי 3 בחיים שלי... וזה הגרוע בהרבה מהאחרים היום ראיתם כברמ שחק פתוח שהושפטים לא עם קוראיה אני מבטיח לכם שהם לא עולים שלב במונדיאל הבא שהוא בגרמניה? יורו 2004 בפורטוגל? וואי וואי יש עוד זמן.... FORZA ITALIA ANYWAY!!!!!!!!! |
מונדיאל הבא נהיה בצבא סעממממממק וגם את היורו לא נראה קיבינימאט
מי יהיה בצבא עד אז???
אני מתגייס עוד מעט וצבא עד כמה שידוע לי זה 3 שנים ולא יותר אם לא חותמים קבע או אם משרתים שירות ארוך יותר
| Originally posted by NeMeSiS1234 מי יהיה בצבא עד אז??? אני מתגייס עוד מעט וצבא עד כמה שידוע לי זה 3 שנים ולא יותר אם לא חותמים קבע או אם משרתים שירות ארוך יותר |
| Originally posted by Scorchio מונדיאל הבא נהיה בצבא סעממממממק וגם את היורו לא נראה קיבינימאט |
אחי אנחנו נכנסים לצבא עוד שנה
יורו עוד שנתיים משמע נהיה עדיין בצבא
ועוד 4 גם נהיה עדיין
אה...
זה אומר שאתה חותם קבע...
ואלה אני לא יודע מה איתכם, אבל אתם שוכחים שצבא זה לא חור
אולי בחלק מהמקרים כן
אבל ברוב הבסיסים יש טלויזיות ותאמינו לי ששמו דיגיטלי לפני המונדיאל
(תשאלו את אח של אורן - למרות שהוא כבר לא משרת שנה בפועל)

איזה מחצית מגעילה...
כל הפלצנים שאמרו שברזיל משחקים יפה... שבו בלול למה הם שיחקו כזה מגעיל פה!!!!!! אפילו גרמניה שמשחקים בדרך כלל בונקר מסריח שיחקו הרבה יותר יפה
אני החלטתי... אני בעד גרמניה פה!!! שונא את ברזיל
ובעיקר את רונאלדו האפס הזה שהחטיא בעיטה מול אפשר להגיד שער ריק!!! אני הייתי מבקיע את זה בדוק
רק קלברסון עוד יצא בסדר במחצית הזאת... אין על שניידר!!!
BRAZIL DID IT!!!
What a game by both teams. Congrats to Germany..really surprised with a superb game. I feel sorry for Kahn
Such a good goalkeeper makes such a mistake just in the final..
Anyway: brazil deserved it, Ronaldo deserved it...
Hooray!
זהו הם לקחו
ובונאה ההתחלה הייתה כיפית והסיום של המונדיאל הזה היה מגעיל
יאללה שכבר יתחילו הליגות
רציתי את הרצליה בליגת העל השנה בגלל האווירה וקיבלתי זין בספורט כל אורך השנה הזאת... 
גועל נפש של משחק!!!!
רונאלדו ההומו הזה אוכל חינם בגול הראשון והגול השני באמת הבקיע נורמלי...
אבל לגרמניה עדיין הגיע לנצח למה הם היו הרבה יותר טובים כל המשחק
ברזיל אגואיסטים וחרא של קבוצה... יש להם רק שחקנים שיודעים לשחק לבד... אגואיסטים מסריחים
זה בולשיט שאתם אומרים שהגיע להם לקחת את הגביע
אם יש קבוצה אחת שמגיע לה לפי דעתי לקחת זאת דרום קוריאה
רק תסתכלו את מי הם עברו במונדיאל הזה
את פורטוגל ופולין בבית המוקדם... וגם את ארצות הברית אפשר להגיד כי הם סיימו מקום ראשון... אחר כך את איטליה שהייתה אחת המועמדות העיקריות תואר
אחר כך את ספרד שגם הייתה מועמדת רצינית ואז נפלה מול בונקר גרמני
ולמי ברזיל היה לעבור?!
קוסטה ריקה וסין... פעמיים טורקיה... בלגיה שהגיע לה לנצח אבל טעויות שיפוט היו שם... ואנגליה שזה היה המשחק הרציני היחיד שלה
קיצר לזונות האלה הייתה הגרלה קלה וגם את זה בקושי הם עברו
בראסמי אני ממש שונא את כל אלה שאומרים שהם משחקים הכי יפה בעולם למה זה זיון שכל אחד גדול
יש כל כך הרבה קבוצות ששיחקו יותר יפה מהם במונדיאל
קוריאה, יפן, שבדיה, פורטוגל ואפילו סנגל אני לא מתבייש להגיד
אפילו גרמניה שתמיד עושים בונקר שיחקו יותר יפה מהם בגמר
זה למה אני שונא אותם בכלליות

| Originally posted by Hell_Copter גועל נפש של משחק!!!! רונאלדו ההומו הזה אוכל חינם בגול הראשון והגול השני באמת הבקיע נורמלי... אבל לגרמניה עדיין הגיע לנצח למה הם היו הרבה יותר טובים כל המשחק ברזיל אגואיסטים וחרא של קבוצה... יש להם רק שחקנים שיודעים לשחק לבד... אגואיסטים מסריחים זה בולשיט שאתם אומרים שהגיע להם לקחת את הגביע אם יש קבוצה אחת שמגיע לה לפי דעתי לקחת זאת דרום קוריאה רק תסתכלו את מי הם עברו במונדיאל הזה את פורטוגל ופולין בבית המוקדם... וגם את ארצות הברית אפשר להגיד כי הם סיימו מקום ראשון... אחר כך את איטליה שהייתה אחת המועמדות העיקריות תואר אחר כך את ספרד שגם הייתה מועמדת רצינית ואז נפלה מול בונקר גרמני ולמי ברזיל היה לעבור?! קוסטה ריקה וסין... פעמיים טורקיה... בלגיה שהגיע לה לנצח אבל טעויות שיפוט היו שם... ואנגליה שזה היה המשחק הרציני היחיד שלה קיצר לזונות האלה הייתה הגרלה קלה וגם את זה בקושי הם עברו בראסמי אני ממש שונא את כל אלה שאומרים שהם משחקים הכי יפה בעולם למה זה זיון שכל אחד גדול יש כל כך הרבה קבוצות ששיחקו יותר יפה מהם במונדיאל קוריאה, יפן, שבדיה, פורטוגל ואפילו סנגל אני לא מתבייש להגיד אפילו גרמניה שתמיד עושים בונקר שיחקו יותר יפה מהם בגמר זה למה אני שונא אותם בכלליות |

רועי כל כך הרבה זיוני שכל בטרד' אחד כבר מזמן לא ראיתי
אחי... אתה שם לב מה אתה רושם ?
ברזיל אלופת העולם לשנת 2002

שהנאצים יאכלו את הלב בני זונות
נאצי = זונע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני פשוט מת פה מצחוק איך הוא מתעצבן
דבר ראשון
קוריאה לא עברו את איטליה
הם לא עברו את ספרד והם לא עברו את ארה"ב ואני אפרט:
נגד איטליה השער שלהם היה מטעות של פאנוצ'י ועד לדקה ה-88 הם בקושי התקרבו לשער
השער השני שלהם היה כי מאלדיני בטח היה חרמן וחשב על אישתו בבית או שלא יודע מה
הוא פשוט נתן להאן לחמוק ולנגוח פנימה
ושלא נדבר על זה שפסלו לתומאסי שער חוקי למהדרין בהארכה
ועוד 3 שערים חוקיים לגמרי חוץ מהשער של זמברוטה נגד קרואטיה שלדעתי אינזאגי עשה שם עבירה.
את ספרד הם לא עברו
במשך 120 דקות קוריאה הגיעה בקושי למצבים ולספרד נפסלו שני שערים חוקיים לגמרי! אחד בטענת עבירה מגוכחת ועוד אחד כאשר הכדור נשרק לחוץ כשהוא בכלל היה במלוא היקפו בתוך המגרש.
הסיבה היחידה שהם ניצחו זה בגלל שחואקין בעט לא טוב.
שוב הם ניצחו בחסד ולא בזכות כמו רוב המשחקים
נגד ארה"ב הם הוציאו תיקו בקושי בגלל שהמגן האמריקאי עשה טעות ושוב האן חמק פנימה ונגח.
את פולין הם ניצחו
אין כאן ויכוח
נגד פורטוגל, השער שלהם לפי דעתי היה יפה אבל עם כיסוי קצת יותר טוב היו מונעים אותו
בקיצור הם לא עברו את הקבוצות האלו.
בקשר לברזיל
אתה אומר שפעמיים טורקיה זה קל
הנה קוריאה הקבוצה שאתה אומר שהפילה ענקים כבר אחרי 11 שניות הייתה בפיגור 1-0 לטורקיה ובסיום המחצית טורקיה כבר הובילה 3-1.
זה רק מוכיח שקוריאה ניצחה בגלל טעויות הגנה ושיפוט ביתי ומגוכח בייחוד של מורנו נגד איטליה.
טורקיה טובים וברזיל ניצחו אותם יפה מאוד תאמין לי שזה לא היה קל.
קוסטה ריקה תתפלא טובים מאוד, נגד טורקיה הם לא הפסיקו להלחם והשיגו את השיוויון שהגיע להם כל כך בדקה ה-88.
סין אין מה לדבר הם היו הכי חלשים
נגד בלגיה
השער היה חוקי השופט בעצמו התנצל לפני וילמוטס
אבל עדיין הם הבקיעו שני שערים בזכות ולא בחסד השופט.
נגד אנגליה הם נתנו אחלה משחק וספגו שער רק כי לוסיו חלם בהגנה.
השערים שלהם שניהם היו מצויינים בייחוד השער שרונאלדיניו בישל לריבלדו.
וגם הבעיטה החופשית הייתה מדהימה.
ואתמול נגד גרמניה
היה המשחק הכי טוב שלהם בטורניר
משחק קבוצתי ושוטף
כמעט בלי טעויות, השיפוט של קולינה היה נהדר אז אין פה למי להתלונן.
גרמניה שיחקה מצויין אבל מה דווקא קאן שהוכיח את עצמו בכל הטורניר כחומה מונעת שערים עשה את הטעות הגורלית שפתחה את השער הראשון לברזיל שנתן להם מוטיבציה כבר לתת את השני.
בקיצור
צדק נעשה.