TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
| quote: |
| Originally posted by DjChook למה הזין שלך היה רטוב מהתחלה ? מה השפכת על עצמך ? |
![]()
| Originally posted by Sniper צודק אחי:] תגידו יש גירסא יותר איטית ל Dj Sammy - Havean ?? |
| Originally posted by Sniper צודק אחי:] תגידו יש גירסא יותר איטית ל Dj Sammy - Havean ?? |
אם למישהו יש מושג:
שמעתי בביו את דיג'יי ויק, הוא מתקלט נחמד אבל עם פטיפונים ופיינל סקרץ', אז יש למחשב שלו לפעמים דפקים... בקיצור הוא מתקלט כל מיני דברים, והיו שני טראקים שמשכו אותי במיוחד אם יש למישהו מושג (זה דיפ...)
הראשון זה טראק פרוגרסיבי, אפילו קצת גאראג', שיש איזה אחד שאומר משהו בסגנון:
how good is the head of my cock, fucking u, when my other head, the one with the brains keeps thinking how fucked up everything is...
ככה הוא מבלבל איזה דקה ויש כזה קול נמוך שאומר
fuck sole
או
shit sole
או
fuck song
משהו לא ברור כזה בקיצור, ויש גם קטע עם בחורה גונחת ברקע, זה קטע אחד שאני מת להשיג מאז ששמעתי את הרזידנט של הפצ'ה באיביזה שם את זה בשידור של הפצ'ה בביו...
קטע שני אני מנחש שזה של ויק, זה דיפ, עם ווקל של זמרת ישראלית ששרה כמו באופרה כזה "...את האהבה, ומים רבים לא ישתפו אותה" קטע גדול, חייב להשיג...
קיצר אם למישהו יש מושג שידבר, ועכשיו!
| Originally posted by Vortex_SA קטע שני אני מנחש שזה של ויק, זה דיפ, עם ווקל של זמרת ישראלית ששרה כמו באופרה כזה "...את האהבה, ומים רבים לא ישתפו אותה" קטע גדול, חייב להשיג... קיצר אם למישהו יש מושג שידבר, ועכשיו! |
תודה,
אני יוריד את מה שאין לי וידיע אם מצאתי:P
| Originally posted by Sniper תודה, אני יוריד את מה שאין לי וידיע אם מצאתי:P |
יש איזה מיקסים טובים לעזאר עזאר?
| Originally posted by Vortex_SA אם למישהו יש מושג: שמעתי בביו את דיג'יי ויק, הוא מתקלט נחמד אבל עם פטיפונים ופיינל סקרץ', אז יש למחשב שלו לפעמים דפקים... בקיצור הוא מתקלט כל מיני דברים, והיו שני טראקים שמשכו אותי במיוחד אם יש למישהו מושג (זה דיפ...) הראשון זה טראק פרוגרסיבי, אפילו קצת גאראג', שיש איזה אחד שאומר משהו בסגנון: how good is the head of my cock, fucking u, when my other head, the one with the brains keeps thinking how fucked up everything is... ככה הוא מבלבל איזה דקה ויש כזה קול נמוך שאומר fuck sole או shit sole או fuck song משהו לא ברור כזה בקיצור, ויש גם קטע עם בחורה גונחת ברקע, זה קטע אחד שאני מת להשיג מאז ששמעתי את הרזידנט של הפצ'ה באיביזה שם את זה בשידור של הפצ'ה בביו... קטע שני אני מנחש שזה של ויק, זה דיפ, עם ווקל של זמרת ישראלית ששרה כמו באופרה כזה "...את האהבה, ומים רבים לא ישתפו אותה" קטע גדול, חייב להשיג... קיצר אם למישהו יש מושג שידבר, ועכשיו! |
| Originally posted by Shahar יש איזה מיקסים טובים לעזאר עזאר? |
תודה שוב רועי
| Originally posted by Hell_Copter 01.dj_thumpy-d_and_faruk_k-fuck_the_azzar_(klubb_mix)-cnn |

| Originally posted by Shahar יש כבר.. ![]() יש עוד איזה משהו ? |
| Originally posted by Hell_Copter לא ממש השתחררו לזה רמיקסים.... |
שחר נשבע לך שזה הטרד שלך
כל הפוסטים שלך הם פה
בטח סתם הדיג'יי עשה את זה במקום
| Originally posted by DjChook שחר נשבע לך שזה הטרד שלך כל הפוסטים שלך הם פה בטח סתם הדיג'יי עשה את זה במקום |
| Originally posted by DjChook שחר נשבע לך שזה הטרד שלך כל הפוסטים שלך הם פה בטח סתם הדיג'יי עשה את זה במקום |
חחח לא לא הוא לא עשה במקום אחי
)
יוווווווווווווווו
אתם חייבים לעזור לי ואם אני לא אקבל תשובה תוך יומיים אני גם פותח טרד 
יש שיר שרץ חזק ברדיו, ישראלי שקט כזה
שגבר שר ואשה שרה בשפה לא מובנת
הוא שר
"אל תשאלי אותי .. אל תשאלי אותי על אושר"
או שזה אל תדברי איתי, אני כבר לא זוכר
נראה לי קוראים לשיר בואי כי הוא אומר את זה הרבה
למישהו יש מושג ?
| Originally posted by DjChook אתם חייבים לעזור לי ואם אני לא אקבל תשובה תוך יומיים אני גם פותח טרד ![]() |
דברלאלי יפההההההההההה
רק הקבועים באמת קוראים את ה
STICKY
מישהו מכם בכלל מכיר את זה ?
אני לא:\
| Originally posted by Shahar אחי, אם אתה זוכר את התאריך ואפילו השעה שזה נוגן בביו תגיד לי ויש סיכוי שאני אשיג לך את השם.. |
אין אני זוכר טראקים ששמעתי רק פעם אחד מסט... פיתחתי חוש לזה, זה בא עם הזיכרון שלי לטראקים, זה עוזר לי מאוד לתקלט, אבל נראה לי שכל אחד שמתקלט או מתעסק עם מוזיקה כל הזמן מפתח זיכרון כזה...