TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
| quote: |
| Originally posted by Sniper אני גם מקווה שהבן אדם שמקבן אותי יכנס שותף גם ואז אני מקומבן לכל אורך הליין |
| Originally posted by Hell_Copter ואז אני מקומבן לכל אורך הליין |
| Originally posted by nimrod levi יש גם בקומפורט מסיבת שוקולד... |
מי שיש לו כח להתקשר, להודיע לי מי מתקלט

אהמ קומפורט 13 לא דיסקוטק של טראנס
לא ?
הולדט !!1
שנייהה אחים
קודם כללל לפניי הכלללללללל
(סורי על הכתיבה המעצבנת ..)
שאף אחד לא ילך לקומפורט 13 וזה בגלל:
א.מקום קטן מסריח ועלוב
ב.חם שםם נוראא
ג. שזה הסיבה הכי רצינית המקוםם שורץ אבלל מפוצץ בערסים !!!1
מלא ערסים ובטחות שמנות מגעילות רצות שם
מקום מגעיל יחצנתי שם למסיבה הראשונה וממש מגעיל
עכשיו יום שישי הזה יש כמה דברים קודם כל יש את המסיבת פנויים פנויות בסטודיו וזה רעיון ממש ענקקקק לפי דעתי
כי זה הולך ככה בכניסה ישאלו כל אחד אם הוא פנוי או לא ומי שכן אז יביאו לו סטיק לייט ואז כל אחד יוכל לדעת מי פנוי ומי לא .. רעיון ענק מקווה שיצליח
זה היה פעם באקו הרעיון הזה ( גנבים)1
עכשיו יש את התכלת שזה מקום טוב ויהיו שם מצד את כל החברה מפורום לילה שהם ממש סבבה כי זה כל הקלאברים וכל האלה שכיף איתם
ומצד שני המסיבה זה הפקה של הבלקוני שזה בדרך כלל ערסים ...1
אז אני לא יודע ממש מה לעשות לא משנה
הקיצר עוד שבועיים יש מסיבה בתמרז שצריך להיות משו טוב אבל יש עוד זמן
עכשיוו בקשר למסיבות (מי שאמר אני לא ממש זוכר) אהה זה ממש לא בעיה להתחרות במסיבות של היום (סטודיו וכל אלה)1
כי אף אחת מהמסיבות האלה לא איכותיות !!!1
מלאות בערסים וממש לא כיף בהם
אני רוצה לעשות מסיבה ממשששש איכותית
עם קהל יפה
שלא יהיה מפוצץ ושלא יהיה דחוס
אבל אני מחפש משהו רציני שמוכן להשקיע כסף איתי
יחצנים זה לא בעיה לסדר בפורום לילה כל אחד רוצה להיות יחצן ואני מכיר שם דיי הרבה אנשים שיכולים להביא אנשים יפים ככה שזה לא ממש בעיה
אבל אני רוצה משהו שמבין בעניין ובכל הסצנה
בכל מקרה בינתיים
ביייי
pizza face
:-))))))))
חחחח
חחחחחח
שווקקק
ש - ו - ק !!!!1
זה ההודעה ה - 300 שלי
טוב זה לא כל כך הרבה אבל סבבה לי !!1
חח בפוקס הסתכלתי כזה ראיתי 299
מממ השבוע אין לימבו בקרוב זה עובר לגעש
זה הולך להיות מתחם החורף שלהם
נקווה שילך טוב שם
מממממ יש השבוע TLV
| Originally posted by Sniper מממממ יש השבוע TLV |
| Originally posted by Sniper מממ השבוע אין לימבו בקרוב זה עובר לגעש זה הולך להיות מתחם החורף שלהם נקווה שילך טוב שם מממממ יש השבוע TLV |
| Originally posted by oDrori חזק!!!!! למי יש קשרים ולמי יש קשרים |
(אני אקמבן בתמורה לטובה (תביט בטרד האלה שלא תהיה להם בחורה
ממממממממ
חברה חברה חברה
יכול להיות שאני יהיה מקובן פה ושם במסיבה בגעש
אבל יש מצב גדול שאני יהיה חלקן (עוזר יחצן) יענתו רק בשביל כניסה
פנאני
ניפגש שם אחי 
או קיי שמע
| Originally posted by Hell_Copter ולאלה הלא הומואים מביננו?? בואנה דיוקס אתה יודע למה שמתי לב?? כל מסיבה אצלך יש ערסים לא ראיתי שסיפרת על מסיבה אחת שלא היה לפי דעתך ערסים שם וחוץ מזה אתה אומר שקומפורט מקום חרא שבעצם אתה ייחצנת לשם... אז מה הקטע? אז אמרת לנו מקום מצוין והכל תחליט כבר חוץ מזה בקשר לערסים... אפילו אם מפוצץ שם ערסים... מה זה נוגע אליך? אל תתחיל איתם והם לא יתחילו איתך... יתחילו איתך תתעלם זה כל כך פשוט אני פשוט לא סובל את הגישה הזאת של הילד הקטן שאומרת יש שם ערסים יש פה ערסים יש ערסים בכל מקום... מה זה כבר ערסים אפשר לחשוב... הם לא אנשים שמסתובבים ברחוב ומחפשים כל היום מכות... אז מה הקטע!? תרגע כבר!! זה גם נוגע אליך נייקון... זה ממש מתחיל לעצבן אותי כל הגישה הזאת שלכם |
| Originally posted by oDrori (אני אקמבן בתמורה לטובה (תביט בטרד האלה שלא תהיה להם בחורה |
באמת אלון אני לא מבין אותך
ממש אבל ממש אין ערסים בסטודיו
הלכתי לשם כבר המון פעמים ופעם אחת לא ראיתי מכות או אפילו לא התגרויות
ובפנים, הערסים לא משתוללים אם כבר יש
פעם אחת בערב אתה שומע צעקות שלהם, זה לא מפריע והם לא אלימים
עכשיו זה גם לא ממש ערסים, הערסים היחידים מנסים להכנס, בלי תז , לא מכניסים אותם, והם ממשיכים ללכת משם יעני הם לא סתם עומדים שם ועוצים צרות, מה גם שיש ניידת קבועה עכשיו מול הסטודיו ככה שאין מצב למכות ...
בקשר לסטודיו, איזה מצחיק אתה אלון אני בהלם
המסיבות באקו היו גם של צוות אייס, והרעיון של הפנויים פנויות היה שלהם חח
הם פשוט עושים את זה שוב בסטודיו !
בקשר לקומפורט אני גם שמעתי שהמקום חרא.
השאר לא ממש אומרים לי כלום כי אני גם ככה עם כבר הולך למסיבה אלך לסטודיו כי אני נכנס לשם חינם...
ולעשות מסיבה כמו שאתה אומר אלון זה דפוק מכמה סיבות
א. אתה לא יכול לסמוך על זה שלא יכנסו ערסים
ב. אתה לא יכול לעשות מסיבה לקצת קהל כי לא תרוויח כסף ולכן לא ישקיעו במסיבה הזאתי
ומה גם שאתה תכניס כל בנאדם שרק ירצה בלי לחשוב, כי ברגע ששמת כסף אתה תעשה הכל כדי לגרום לבנאדם הזה להחזיר לך את ההשקעה,
| Originally posted by Hell_Copter בשביל להמנע מחוויה לא נעימה כזאת נראה לי אני יעדיף כבר לשלם |
די כבר עם הטמטום הזה!!!
אתה אומר שערסים נדחפים להגיע ראשונים להכנס? אז אני אומר לך שכולם עושים את זה
אתה אומר שיש חמולות בדיסקוטק? אז אני אומר לך שגם אנחנו מגיעים לפעמים בחמולה של 20 איש לפחות... דרורי יעיד... ואנחנו לא ערסים
אתה אומר יש סלקציה? אני אומר זה זיון שכל למה כולם נכנסים בסוף הם לא יעיפו משם ילדים רק בגלל איך שהם נראים בחיים ואם כן אז אני למשל הייתי תובע
לא משהו אישי אבל יש לך גישה של ילד מטומטם לגמרי!!!
רועי אחי אתה מה זה לא צודק!! בקשר לסלקציה תלוי בבן אדם של המסיבה
המסיבה הראשונה בקיוגה היה סלקציה ממש כבדה
וילדים שפשוט לא ניראו לסלקטור פשוט לא ניכנסו הבן אדם אמר להם
במילים האלה:
"חמודים אתם לא ניכנסים"
ומשו מצחיק פה שאחד האימהות היתקשרה לחבר שלי ואמרה לו שהוא חרא של בן שהוא לא הכניס את הבן שלה למסיבה
וערסים זה אלה שהולכים עם הסיגריה באוזן ואלה שמחפשים לריב!! בזמן האחרון יש פחות ופחות ערסים במסיבות כאילו יש אבל הם לא מזיקים כמו פעם
הערסים של פעם היו רבים מכות עם השומרים סתם בשביל הכיף וגם היו מנסים להיכנס בלי כסף ולהיתפללח בקיצר אלו שעושים בלאגן
ובאמת בזמן האחרון אין כבר הרבה כאלה
מעניין לאן הם נעלמו
| Originally posted by Sniper רועי אחי אתה מה זה לא צודק!! בקשר לסלקציה תלוי בבן אדם של המסיבה המסיבה הראשונה בקיוגה היה סלקציה ממש כבדה וילדים שפשוט לא ניראו לסלקטור פשוט לא ניכנסו הבן אדם אמר להם במילים האלה: "חמודים אתם לא ניכנסים" ומשו מצחיק פה שאחד האימהות היתקשרה לחבר שלי ואמרה לו שהוא חרא של בן שהוא לא הכניס את הבן שלה למסיבה וערסים זה אלה שהולכים עם הסיגריה באוזן ואלה שמחפשים לריב!! בזמן האחרון יש פחות ופחות ערסים במסיבות כאילו יש אבל הם לא מזיקים כמו פעם הערסים של פעם היו רבים מכות עם השומרים סתם בשביל הכיף וגם היו מנסים להיכנס בלי כסף ולהיתפללח בקיצר אלו שעושים בלאגן ובאמת בזמן האחרון אין כבר הרבה כאלה מעניין לאן הם נעלמו |
רועי אחי כניראה שלא הבנת אותי או שאני הסברתי את עצמי לא נכון
אני מיתכוון שזה נותן מראה של ערס
ותרוצה להגיד לי שאתה הולך למסיבה סתם ככה לריב עם מישו?? פשוט בע לך לתת למישו מכות??? זה מראה על ערסיות זה מאפיינים שתשיאל כל אחד
ויגיד לך שכן
אם מישו התחיל איתך אז סבבה תן לו מכות מצדי תהרוג אותו אבל סתם ככה
זה או שהבן אדם חמום מוח או שיש לו נטייה קטנה לערסיותת
בעיקרון זה לדעתי ערס כל אחד והדעה שלו
מבין
?
| Originally posted by Sniper רועי אחי כניראה שלא הבנת אותי או שאני הסברתי את עצמי לא נכון אני מיתכוון שזה נותן מראה של ערס ותרוצה להגיד לי שאתה הולך למסיבה סתם ככה לריב עם מישו?? פשוט בע לך לתת למישו מכות??? זה מראה על ערסיות זה מאפיינים שתשיאל כל אחד ויגיד לך שכן אם מישו התחיל איתך אז סבבה תן לו מכות מצדי תהרוג אותו אבל סתם ככה זה או שהבן אדם חמום מוח או שיש לו נטייה קטנה לערסיותת בעיקרון זה לדעתי ערס כל אחד והדעה שלו מבין ? |