TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
חן אח שלי
היום אני לא יכול אגאדיר
ומה שהבנתי החברה של הריצה שלי
כולם הולכים להיות מחר ב9 באווזי
אז יום חמישי ב9 ככה אנחנו הולכים לאגאדיר
תביא גם את אורן עם בא לך
ואל תשכח לאסוף אותי!

| quote: |
| Originally posted by nimrod levi מורן נו קודם שיהיו תמונות מפגישה קודמת |
טוב אז ככה
אתם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש טיפשים!!!
זה שלמישהו יש בית גדול זה לא אומר כלוםםם על המצב הכלכלי
הרי כל אחד יכול לקחת משכנתה לכל החיים ולבנות לעצמו טירה, אבל זה מטומטם
אז הכל תלוי במהלך השנים על איזה הזדמנות אתה נופל.
אנחנו בכלל לא קנינו את השטח הזה, סבתא שלי הייתה גרה פה לפנינו, ואנחנו פשוט (בעזרתו הנדיבה של אבא של אורן) בנינו פה בית יחסית גדול
בכל מקרה מוש, אמרתי לך שאם אנחנו עושים את זה אז זה בליינד דייט !
רק אני ואתה, |
ונראה כבר יום חמישי, אלוהים אישה... 
| Originally posted by luckystrike אחי חזרו הפילים מהפיתוח ומשום מה אין שם את התמונות נראה לי אבא שלי מסר את הפילים הלא נכון איזה טמבל ... ועוד הוא מתווכח איתי שזה הנכון אני יבדוק ... איזה בעסה כוס אמק |
| Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחחחחחח תירוצים, תירוצים......... סתם אחי למה שלא תמסור את הפילם לפיתוח מהיר? תוך שעה זה מוכן.......... |
| Originally posted by luckystrike אחי אבא שלי הלך לפתח איזה מיליון פילים מהטיול שלהם לחו"ל וזרקתי לו שייפתח גם את זה כוס אמק - או שהוא שכח או שאנחנו צלמים מעפנה ולא יצאו התמונות |
הכותרת של האשכול הזה קצת מטריד אותי
הרי הייתה כבר פגישה
| Originally posted by NaOren זהו, לא מגיב יותר בעניין הכסף שלי |
טוב
אז ככה
שבוע הבא
ביום שבת אני מוכן שנעשה אצלי מסיבת חצר קטנה יש לי מקום
אבל לא נוכל להפעיל את הציוד בגלל שיש לי שכנים דתיים ואנחנו מכבדים אותם
אז אם בא לכם אני מוכן להביא את הקייס לבית של מישהו אחר אבל אצלי אי אפשר להפעיל אותו.
| Originally posted by Scorchio טוב אז ככה שבוע הבא ביום שבת אני מוכן שנעשה אצלי מסיבת חצר קטנה יש לי מקום אבל לא נוכל להפעיל את הציוד בגלל שיש לי שכנים דתיים ואנחנו מכבדים אותם אז אם בא לכם אני מוכן להביא את הקייס לבית של מישהו אחר אבל אצלי אי אפשר להפעיל אותו. |
| Originally posted by MoSH_MaN חן אח שלי היום אני לא יכול אגאדיר ומה שהבנתי החברה של הריצה שלי כולם הולכים להיות מחר ב9 באווזי אז יום חמישי ב9 ככה אנחנו הולכים לאגאדיר |
| Originally posted by Hell_Copter אז יום רביעי חמישי שישי ושבת אין מצב שאני יתקרב אליך שלא תפליץ עוד פעם ואני יהרוג אותך בטעות ושבת יוצא ב 8 תימן... |
| Originally posted by Koodoo אויי נווו כבר אין לו פלוצים.. הוא הפליץ כבר פעם שעברה והשם הוא "ימן" לא תימן |
| Originally posted by Hell_Copter היה לו פלוצים מאווזי פעם שעברה אני לא מתקרב אליו בפעם הבאה שהוא יאכל אווזי ובטח שלא אחרי אגאדיר... וימן זה תימן באנגלית... אז אותו דבר... |
Yaman = תימן
...
| Originally posted by oDrori Yaman = תימן ... |
יה מאן!
| Originally posted by oDrori יה מאן! |
ככה אני אוהב אותך
| Originally posted by Scorchio טוב אז ככה שבוע הבא ביום שבת אני מוכן שנעשה אצלי מסיבת חצר קטנה יש לי מקום אבל לא נוכל להפעיל את הציוד בגלל שיש לי שכנים דתיים ואנחנו מכבדים אותם אז אם בא לכם אני מוכן להביא את הקייס לבית של מישהו אחר אבל אצלי אי אפשר להפעיל אותו. |
מחר מיני פגישה !!!!!!
ב 18:30 בת"א בחנויות פאנקי פיש או החרטא הזה שיש בשיינקין
קיצור באים בטוח
ערן, עודד, יובל
ואולי צח אני רון ונמרוד ימיני ואורן (בן דוד שלי) נראה מה יהיה מחר
עודד / ערן אחראים
דברו איתם 
| Originally posted by Koodoo תפתחו מילון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yemen = תימן לא YAMAN!!!! |
18:30
אני לא יודע מה מאוחר בשבילך
נראה כבר בקשר לפגישה ...
ויש לי הצעה
פשוט לקרוא לו
שחור
לא ימן לא ימיני לא תימן
פשוט
שחור
| Originally posted by Hell_Copter חשבתי השם משפחה שלך זה ימיני yemini... yemen.. teiman... ולא yaman = ya man = רגאיי = ג'מייקה תחליט איזה סוג של שחור אתה!!!! ובקשר לפגישה מחר.. אם זה יהיה בשעה מספיק מאוחרת אז אולי אני יבוא... תהיו איתי בקשר |

מורן אני לוקח איתך טרמפפפפ