TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
| quote: |
| Originally posted by AnthemFreak אחים שלי אני צריך את עזרתכם:: שמעתי בטי אל וי שיר מזה יפה!! זה נראה לי בוטלג שעשו לשיר darude - feel the beat ועוד שיר בקיצור, יש לשיר כזאת מנגינה קצרה שחוזרת על עצמה כזה! יפה לאלה משהו יודע???? זה דחוף!! |
| Originally posted by Vortex_SA ויק ניגן את שניהם אחד אחרי השני, בכלל אם תשיג את הטראקליסט של ויק זה יהיה ממש פצצה, הוא ניגן יום שלישי או רביעי נראה לי, זה היה בתוך סט, לא ביו שידרו את זה מלוח השידורים הקבוע שלהם... מה שכן אם אתה מוצא את שני אלה אתה מלך עולם!!! אגב, היא לא בדיוק שרה כמו באופרה, נו אף אחד לא מכיר את השיר הזה שמבוסס על התנך? שהיא שרה בו "מים רבים לא יכבו את האהבה ונהרות לא ישתפוה" ??? אה והטראק השני פשוט המלים שלו גדולות what good is the head of my cock fucking u when my other head with the brains keep thinking how fucked up everything is and all i want is to be close to u but all i can access is this fucking cock... אל תגידו שאין לי זיכרון מוזיקלי אין אני זוכר טראקים ששמעתי רק פעם אחד מסט... פיתחתי חוש לזה, זה בא עם הזיכרון שלי לטראקים, זה עוזר לי מאוד לתקלט, אבל נראה לי שכל אחד שמתקלט או מתעסק עם מוזיקה כל הזמן מפתח זיכרון כזה...בקיצור תמצאו את השירים האלה, הם פיצוציים במסיבה!!! |
| Originally posted by Vortex_SA נראה לי שאתה מתכוון ל darude - feel the beat (robbie rivera) שעופר חרש עליו, כמו על כל דבר של רובי... |
תודה לרועי ול-
Vortex_SA
וואלה אחי אני לא זוכר את השם שלך!!!
אני יילך להוריד את זה!!!
יש לי בקשה יותר קשה!!!!!!
אבל הרבה יותר חשוב לי למצוא את השיר הזה!!!!
ענק!!!
יש כזה שיר קיצבי
סגנון סקוטר
אולי זה הם לא יודע
עם זמר כזה
שיר די מהיר כזה
אם משהו ראה צ'ק אין עם יעל בר זוהר בלונדון
אז בסקול דיסקו שמו את השיר הזה
-------------------------------------
המילים היחידות שאני זוכר מהשיר הזה זה שהזמר אומר::
come on come on yeeeaaa....
בקשה אם משהו יודע שיכתוב זה מזה חשוב
אני מחפש את השיר הזה מלא זמן!!!
| Originally posted by AnthemFreak ------------------------------------- המילים היחידות שאני זוכר מהשיר הזה זה שהזמר אומר:: come on come on yeeeaaa.... בקשה אם משהו יודע שיכתוב זה מזה חשוב אני מחפש את השיר הזה מלא זמן!!! |
יש
Club Mix
| Originally posted by MoSH_MaN יש Club Mix |
| Originally posted by MoSH_MaN יש Club Mix |
| Originally posted by AnthemFreak תודה לרועי ול- Vortex_SA וואלה אחי אני לא זוכר את השם שלך!!! אני יילך להוריד את זה!!! |
שירן, פרט עוד קצת על השיר, אם זה סקוטר אז פנית למקום הנכון!
מישהו יכול להביא לי
Milk Inc. - Wide Awake (Kevin Marshall Remix)
???
מישהו מכיר אהוס שיש איזה אחת שבפזמון אומרת
safe from homeeee
או
save from homeeee
...?
יש אותו במלא מסיבות
narcotic thrust - safe from harm
לא רע דווקא רק שלא יתמסחר יותר מדי...
| Originally posted by nimrod levi narcotic thrust - safe from harm לא רע דווקא רק שלא יתמסחר יותר מדי... |
אנשים אתם חייבים לעזור לי !!!
היית לפני יומיים ב
James Bond - Die Another Day
קיצור בסוף הסרט הייתה גרסא עצבנית ל
Madonna - Die Another Day
יש לי כבר בערך כל גרסא אפשרית וזה פשוט לא זה
הגרסאות שיש לי:
Madonna - Die Another Day (Deepsky Mix)
Madonna - Die Another Day (Dirty Vegas Main Mix)
Madonna - Die Another Day (DJ Audigy Remix)
Madonna - Die Another Day (Roger Sanchez Tribal Mix)
Madonna - Die Another Day (Thee Retrolectro Remix)
Madonna - Die Another Day (Thunderpuss Club Mix)
ושמעתי גם את ה
Tiesto's Didicated Remix
וזה לא אף אחת מהן
משהו יודע איזו גרסא זו?
או לפחות יודע אם יש עוד רמיקסים חוץ ממה שכתבתי
| Originally posted by nimrod levi narcotic thrust - safe from harm לא רע דווקא רק שלא יתמסחר יותר מדי... |
אממ לפני איזה שבוע וחצי מישהו שאל פה על טראק שדומה ל
darude - i can feel the beat
או שהוא רמיקס שלו..
רק היום נפל לי האסימון שזה משהו שאני מחפש
למישהו יש מושג על מה אני מדבר?
| Originally posted by Narcotic Mind אנשים אתם חייבים לעזור לי !!! היית לפני יומיים ב James Bond - Die Another Day קיצור בסוף הסרט הייתה גרסא עצבנית ל Madonna - Die Another Day יש לי כבר בערך כל גרסא אפשרית וזה פשוט לא זה הגרסאות שיש לי: Madonna - Die Another Day (Deepsky Mix) Madonna - Die Another Day (Dirty Vegas Main Mix) Madonna - Die Another Day (DJ Audigy Remix) Madonna - Die Another Day (Roger Sanchez Tribal Mix) Madonna - Die Another Day (Thee Retrolectro Remix) Madonna - Die Another Day (Thunderpuss Club Mix) ושמעתי גם את ה Tiesto's Didicated Remix וזה לא אף אחת מהן משהו יודע איזו גרסא זו? או לפחות יודע אם יש עוד רמיקסים חוץ ממה שכתבתי |
| Originally posted by Shahar אממ לפני איזה שבוע וחצי מישהו שאל פה על טראק שדומה ל darude - i can feel the beat או שהוא רמיקס שלו.. רק היום נפל לי האסימון שזה משהו שאני מחפש למישהו יש מושג על מה אני מדבר? |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ אתה יכול להעביר עמוד אחד אחורה ולבדוק... darude - Feel The Beat (Robbie Rivera Tribal Sessions Mix) |
| Originally posted by Narcotic Mind אנשים אתם חייבים לעזור לי !!! היית לפני יומיים ב James Bond - Die Another Day קיצור בסוף הסרט הייתה גרסא עצבנית ל Madonna - Die Another Day ... וזה לא אף אחת מהן משהו יודע איזו גרסא זו? או לפחות יודע אם יש עוד רמיקסים חוץ ממה שכתבתי |
| Originally posted by warpedd_ כן אחי אני יודע על מה אתה מדבר באמת גרסא טובה ולא מעצבנת כלכך תחפש אולי יצא לבן white אני מהמר שזה של ט'נדרפוס שהוציא לה רמיקסים קצביים לכל השירים האחרונים |
אני חיייב עזרה דחוף !!!!
CJ Stone - Live at W-To The Club Party 30-11-2002
השיר הרביעי !!!!!
שתי טראקים לפני
Speed up !
טראק ענק !!!! יש לו באמצע מאיין מוזיקה מפחידה ואז נהיה קטע פצצה שנשמע כמו
Hennes & Cold style....
plz need help !