TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דפוק אתה אלון!!!
ורועי וחן הינה אלון נתן דוגמא טובה להיתנהגות של חלק מהערסים שמחפשים עם מי לריב... (זה עם הזרחן) אני מדבר על כאלה אנשים
| quote: |
| Originally posted by Sniper חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דפוק אתה אלון!!! ורועי וחן הינה אלון נתן דוגמא טובה להיתנהגות של חלק מהערסים שמחפשים עם מי לריב... (זה עם הזרחן) אני מדבר על כאלה אנשים |
אז מי זה היה אורן???
| Originally posted by Sniper אז מי זה היה אורן??? |
אז רגע! דיויקס מסטר זה אלון???
ואנטמ פריק זה שירן
??
סבבה:}
| Originally posted by Sniper אז רגע! דיויקס מסטר זה אלון??? ואנטמ פריק זה שירן ?? סבבה:} |
| Originally posted by AnthemFreak בוא נגיד שאם תהיה לי נגיד הזדמנות ללכת מכות עם ערס נגיד באילת שאני בחיים לא יפגוש אותו שוב אני יפוצץ אותו מכות!!!! וזהו! |
| Originally posted by Sniper חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דפוק אתה אלון!!! ורועי וחן הינה אלון נתן דוגמא טובה להיתנהגות של חלק מהערסים שמחפשים עם מי לריב... (זה עם הזרחן) אני מדבר על כאלה אנשים |
חחחחחחח רועי אין מצב שזה הייתה אתה הם היו שיאאאאאא הערסים כמו שהבנתי הם גם התחילו מכות עם השומרים שהם רצו להוציא אותם חח בקיצר איו מצב שזה הייתה אתה ואני לא מדבר על מוטגים לדעתי זה סתם חרטא.. יש פשות צורת לבוש גופיות גם אני לובש אבל יש גופיות לבנות כאלה שהם הולכים איתם ואני מקווה מאוד למה שאתה מבין.. זה מגעיל ממממ ובוא נגיד ככה אני מיתכוון כאילו על הקטע עם שירן שלא בראש שלי להביא לו סטייקליט פשוט לא רוצה אז אתה צריך להתחיל איתי מכות וכו'.. למה כל הקטע המסריח הזה בוא נתן סיטואציה כזאת
אני ואתה במסיבה (לא מכירים אחד תשני) לי יש מממ סטיקלייט נניח ואתה אומר לי תן לי שניה אני אומר לך לא רוצה להביא לך אני לא חייב לך כלום לא ככה?? לך לא ניראה שאני עונה לך ככה ואתה מתחיל לידחוף ולתת לי מכות זה ערסיות!!! וכמו שאמרתי אני בקושי רואה כאלה במסיבות בזמן האחרון מממ ואני יגיד אתזה שוב אין לי בעיה עם ערסים כל עוד הם לא מפריעים לי אז סבבה
שיעשו מה בראש שלהם
נ.ב רועי אחי
אין מצב שזה הייתה אתה כאילו איןןן שום מצב!! חחחח הם היו ביכלל בני 19 ככה כי חבר שלי שאל אותם בני כמה כי הם היו ממש ממש ממש ניראים גדולים כאלה
| Originally posted by Sniper אני ואתה במסיבה (לא מכירים אחד תשני) לי יש מממ סטיקלייט נניח ואתה אומר לי תן לי שניה אני אומר לך לא רוצה להביא לך אני לא חייב לך כלום לא ככה?? לך לא ניראה שאני עונה לך ככה ואתה מתחיל לידחוף ולתת לי מכות זה ערסיות!!! וכמו שאמרתי אני בקושי רואה כאלה במסיבות בזמן האחרון מממ ואני יגיד אתזה שוב אין לי בעיה עם ערסים כל עוד הם לא מפריעים לי אז סבבה שיעשו מה בראש שלהם |
רועי אחי תשמע נתתי דוגמא קטנה יש עוד הרבה מיקרים כאלה קטנים שמעצבנים נגיד אתה דורך בטעות על מישו והוא בא אלייך ישר עם מכות יש כל מיני דברים כאלה בקיצר יש הרבה דברים ואין לי כוח לספר אותם
| Originally posted by Sniper רועי אחי תשמע נתתי דוגמא קטנה יש עוד הרבה מיקרים כאלה קטנים שמעצבנים נגיד אתה דורך בטעות על מישו והוא בא אלייך ישר עם מכות יש כל מיני דברים כאלה בקיצר יש הרבה דברים ואין לי כוח לספר אותם |
רועי אני מסכים איתך אבל איזה גישה בדיוק?? כמו שאמרתי שיעשו מה שרוצים כל עוד זה לא מפריע לי סבבה לא?? כאילו איזה מישו אמר מישפט רק שאני לא זוכר מי
"חיה ותן לחיות"
| Originally posted by Sniper רועי אני מסכים איתך אבל איזה גישה בדיוק?? כמו שאמרתי שיעשו מה שרוצים כל עוד זה לא מפריע לי סבבה לא?? כאילו איזה מישו אמר מישפט רק שאני לא זוכר מי "חיה ותן לחיות" |
חחחח תשמע אחי זה הגישה שלי ואין מה לעשות דוגרי אני יודע שזה לאטוב אבל זה לא נוגע רק לערסים וכמו שאמרתי הם לא מפריעים לי כל הם עוד לא מציקים וכו'... ואז נגיד באילת אז אתה הולך לאקסייט ונגיד יש שם ערסים אז לא תגיד יש פה ערסים ??? כאילו דוגרי אחי אני לא מתבאס שיש ערסים במסיבה כמו שאמרתי חייה ותן לחיות
זהו
סוף פסוק... ובואו לא נדון על זה יותר אם אתם רוצים פתחו טרד שיקרא
"ערסים"
זה טרד של מסיבות!!!!! ד"א שמעתי יש
TLV
משו טוב
וגם האנגר
| Originally posted by Sniper זה טרד של מסיבות!!!!! ד"א שמעתי יש TLV משו טוב וגם האנגר |

סבבה אחי אני יהיה איתך ועם אלונה בקשר סעממק אני רק מקווה שאני ירגיש טוב למה הגרון שלי מתחיל לכאובב וקצת הראש... מקווה להיות בריא ביום שישי
| Originally posted by guetag FUCK THAT זה כינוי להומואים |
| Originally posted by guetag לימבו זה לא כינוי להומואים |
| Originally posted by guetag כן זה כן שאקיל אוניל קרא לסקרמנטו ככה כי הם סקרמנטו קינגז אז יעני הוא אמר קווינז שזה כינוי להומואים |
| Originally posted by guetag בזכות גלם אתה בבית יבן של עז סתם אחי מת עליך אז זה מקום טוב המלכות הזה? |
אחיםם שליייי אני יודע שאתם ממליציפ פה על מועדוניים אבל הפעם אני הייתי בפאב בן זונה ים כוסיות זו כניסה של מי שמלאו לו 18 חורפים
אבל מקום סופני אבל מי שניראה גדול אז מכניסים אותם חופשי
בקיצור שמו של הפאב הוא הבאלקוני למי שמכיר סבבה ולמי שלא זה נימצא בת''א על המדרחוב של אלנבי מקום קטן ים ים כוסיות מוסיקה קצת רוק אבל ממש מוסיקה כייפית
הייתי שם פעם אחת וממש נידלקתייי על המקום
חחחחחחחחחחחחח
טוב שניזכרת איתמר
| Originally posted by Sniper חחחחחחחחחחחחח טוב שניזכרת איתמר |
אופס תאמת שלא קראתי את כל הפוסט ראיתי בלקוני וישר הגבתי
סורי אחי
מי בא לסטודיו ?