TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
גבררררררררררררר אתה המלך 
| quote: |
| Originally posted by eran מהההה המצב??? בסוף הכל היה סבבה.. הגעתי להרצאה וראיתי את זה.. פיינלסקראץ' זה ממש נחמד חזרתי לחיפה לפני שעה וחצי ככה.. הכל טוב.. נעשה את זה שוב בהזדמנות ולסיום, בהקדשה לכל מי שהגיע: |
| Originally posted by Hell_Copter וצח... ת'גבר הפיטמה שלך סופגת את זה כמו מים |
| Originally posted by luckystrike אפרופו פגישה - יום שישי אצל צח ! |
מזה 2 ליטר בירה?!?!?! אחי, החבר'ה פה גומרים 3 ליטר ומעלה פר מסיבה
חחחחחחחחחחחחחחחחח מורן נראה אותך
בוא אני שם איתך כסף אני שותה מה שאמרת וזה לא מזיז לי בכלל
ומה פתאום אתה קובע יום שישי אצלי?
אמרתי שבת דבר ראשון
אפשר שישי בערב בסוף כי יש לי עבודה במתמטיקה
| Originally posted by luckystrike תאמין לי שאחרי ליטר וחצי בירה אתה תופס ראש חבל על הזמן וליטר וחצי בירה זה כולה יוצא בערך 6 בקבוקים של 4.9 אחוז. אני מוכן לעשות התערבות שתוך 2 ליטר בירה שאתה שותה איתי אתה מסטול רצח ! אפילו בפגישה הבאה ! אפרופו פגישה - יום שישי אצל צח ! |
אבל ממקססים לאוזניות 
| Originally posted by oDrori מזה 2 ליטר בירה?!?!?! אחי, החבר'ה פה גומרים 3 ליטר ומעלה פר מסיבה |
| Originally posted by Hell_Copter אין לך מושג כמה הבטן שלי התפוצצה..... זה ממלא את הבטן באבו אבוה!!! |
סטייקים וכו' תורמים לכושר העיכול שלך
לרגישים קיימת גישה לרצפות ההקאה להחזרת המקום בקיבה 
| Originally posted by DjChook אבל ממקססים לאוזניות |
| Originally posted by oDrori קלאסההההההההההההההההההההההה נכנסים לקרחנה אחד אחד לבד, בתורות |
ראסמי לאוזניות אין מצב להפעיל רמקולים
צח איפה אתה גר?
| Originally posted by HyPeRSoNiC מה קורה אחי???????? ספר ספר מה היה בהרצאה |
| Originally posted by eran הראו את הפיינלסקראץ'.... עובד מושלם... קשה להאמין שדבר כזה יכול לעבוד כ"כ טוב שאתה ממש לא שם לב לעובדה שזה לא תקליט, בהנחה שהמוזיקה על המחשב באיכות טובה. (אני לא שמתי לב להבדל..) והמחיר בארצנו 4700 ש"ח |
המחיר הזה כולל גם את התוכנה ומחשב נייד
| Originally posted by Scorchio המחיר הזה כולל גם את התוכנה ומחשב נייד |
ואללה איזה ביעוס
אגב אני גר ברעננה
מישו יכול להסביר מה זה הפיינל סקראצ'?
יש לך מחשב נייד
עם תוכנה שמנגנת
MP3
ומתאם מיוחד שנקרא
PFOI
אם אני לא טועה
בקיצור אתה מחבר לפטופ למתאם הזה שמתחבר למיקסר שלך
אתה שם שני ויינילים מיוחדים על הפטיפונים ואתה יכול לנגן
MP3
על הויינילים האלה עם סקראצ'ים והכל.
| Originally posted by Scorchio PFOI |
בדקתי באתר של הפיינלסקראץ' ולמתאם קוראים
ScratchAmp
| Originally posted by oDrori מזה 2 ליטר בירה?!?!?! אחי, החבר'ה פה גומרים 3 ליטר ומעלה פר מסיבה |
| Originally posted by Scorchio יש לך מחשב נייד עם תוכנה שמנגנת MP3 ומתאם מיוחד שנקרא PFOI אם אני לא טועה בקיצור אתה מחבר לפטופ למתאם הזה שמתחבר למיקסר שלך אתה שם שני ויינילים מיוחדים על הפטיפונים ואתה יכול לנגן MP3 על הויינילים האלה עם סקראצ'ים והכל. |
| Originally posted by DjChook Proud Freaks of israel ? |