TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מי רוצה לבא לעודד היום?
Pages (6): « 1 [2] 3 4 5 6 »
| quote: |
| Originally posted by luckystrike יאללה הפעם באמת תתארגנו הדרומיים ... |
אני ינסה לארגן אוטו ליום שני
למרות שהסיכויים קלושים
אבל אם למישו בא לאסוף אותי מהבית יהיה הכי טוב
זה כולה 10-20 דקות
משפיים
אז תודה רבה
:]]]
| Originally posted by HyPeRSoNiC ואין פה עוד מישהו עם רישיון חוץ מטלי, שיש לה מלווה אבל ברגע שיגמר לה המלווה, אנחנו נתחיל להתארגן ולבוא לרוב הפגישות לפחות ככה היא אומרת נכון טלוש? |
| Originally posted by TinkerbeL חחחח עוד 3 שבועות...... ולמה לא כל עוד אתה מביא מוזיקה טובה לדרך ומשלם לי כמו למונית |
בעעעעעעעעעעע
מי מקפיץ אותי ואת קובי!??

| Originally posted by YuVaL בעעעעעעעעעעע מי מקפיץ אותי ואת קובי!?? |
| Originally posted by HyPeRSoNiC איתמר |
| Originally posted by HyPeRSoNiC איתמר |
טלי בטח חיה בסרט שאיך שנגמר לה המלווה ישר היא מקבלת את האוטו לאיזה נסיעה של חצי ישראל
זה לא עובד ככה מותק ההורים ישבו לך על הנשמה
אני בקושי מקבל אוטו לעבודה בתוך רעננה
| Originally posted by Scorchio טלי בטח חיה בסרט שאיך שנגמר לה המלווה ישר היא מקבלת את האוטו לאיזה נסיעה של חצי ישראל זה לא עובד ככה מותק ההורים ישבו לך על הנשמה אני בקושי מקבל אוטו לעבודה בתוך רעננה |
| Originally posted by Tarantula איזה קרציה יאללה.... |
| Originally posted by HyPeRSoNiC יש לו רישיון כבר איזה חצי שנה ואף פעם לא נסעתי איתו באוטו, וגם לא ראיתי אותו נוסע אני רוצה כבר שהוא יסיע אותי לאנשהו!!!!!! איתמר, מה נסגר איתך??????? מתי תעשה לי סוף סוף סיבוב?????? |
| Originally posted by HyPeRSoNiC למה קרציה? מה הקשר? יש לו רישיון כבר איזה חצי שנה ואף פעם לא נסעתי איתו באוטו, וגם לא ראיתי אותו נוסע אני רוצה כבר שהוא יסיע אותי לאנשהו!!!!!! איתמר, מה נסגר איתך??????? מתי תעשה לי סוף סוף סיבוב?????? |
| Originally posted by luckystrike אה? אתם לא אמורים להיות חברים או משהוא כזה ? |
| Originally posted by TinkerbeL קודם כל יש לאיתמר רישיון כבר יותר מחצי שנה!!! הוא עבר ביולי.....! ודבר שני וואלה אף פעם לא חשבתי על זה שהוא לא עשה לך סיבוב........ מוזר הנוער של ימינו ולא גנבתי לרועי את המשפט פשוט הוא לא פה כדי להגיד אותו בעצמו |
monday has arrived!!!!!!!!!
יאללה מי בא לעודד היום
מי בא לשחוט פרות
מי מי
יאללה אסא מי מזמין אותי
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

| Originally posted by warpedd_ monday has arrived!!!!!!!!! יאללה מי בא לעודד היום מי בא לשחוט פרות מי מי יאללה אסא מי מזמין אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחח |
טוב מישו בא לקחת אותי????
| Originally posted by Sniper טוב מישו בא לקחת אותי???? |

| Originally posted by warpedd_ monday has arrived!!!!!!!!! יאללה מי בא לעודד היום מי בא לשחוט פרות מי מי יאללה אסא מי מזמין אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחח |

| Originally posted by Hell_Copter בוא דבר למיקרופון!!!!!! גם כן אלה... חושבים אפשר ללכת לאסא קבוצת כדורגל ולקבל את כל החנות ב 3 ורבע שקל ודרך אגב... כל הזכויות שמורות למשולש המקראי... זה לא הולך ברגל שמצטרפים אנשים חדשים כל שניה לברית אסא ![]() אההה וגם ראיתי שיש אסא באילת ליד המלון שהייתי בו... צחוקיה!! |
| Originally posted by Hell_Copter גם כן אלה... חושבים אפשר ללכת לאסא קבוצת כדורגל ולקבל את כל החנות ב 3 ורבע שקל ודרך אגב... כל הזכויות שמורות למשולש המקראי... זה לא הולך ברגל שמצטרפים אנשים חדשים כל שניה לברית אסא ![]() |

לא נראה לי שאני יגיע עד ליבנה
קצת רחוק ואין לי כח למסוע את כל הדרך הזאת
(סורי טלי)
ובקשר לאסא טוב נו לא נורא אז רועי ועדד יזמינו ואני יאכל ככה נתאזן
| Originally posted by oDrori אני אישית יודע שמעל 4 אנשים ככה כבר לא מקבלים את כל הצ'יפס שבעולם חינם , אפילו באחת בלילה! |
נו אז מישו בא לקחת אותי?????
תודיעו לי
056 88 38 38