TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המלחמה בדרך- אם היה ספק...
Pages (2): « 1 [2]
חבר'ה, צח באמת הזכיר את זה ואני לא חושב שאתם מכניסים את זה טוב לראש... לישראל יש נשק ביולוגי וכימי ואפילו גרעיני,זה מצדיק התערבות של ארה"ב? אז מה אם לסורים יש גם?
עכשיו:
| quote: |
| Originally posted by NyKoN כדי שתתחיל ללמוד איך לכתוב ולהתבטא בכתב כי לא הבנתי כלום מהמשפטים שלך חוץ מהקטע האחרון על המו"מ |
| Originally posted by NyKoN עכשיו תקשיב טוב רמת הגולן זה לא יהודה ושומרון וגם לא מזרח ירושלים ברמת הגולן יש ערים ערים ואנשים אנשים אמיתיים אין אזרח אחד (חוץ ממך אולי) במדינת ישראל שיהיה מוכן לוותר על הגולן והסורים התמימים והנחמדים העמידו כתנאי למו"מ שנצא מהגולן זה הסעיף הראשון שלהם בדרך לשלום מה הטעם ללכת למו"מ אם אנחנו יודעים שצריך לוותר על הגולן |
| Originally posted by NyKoN בוא נקווה שזה יהיה ככה כי אז תיכחד הדת המוסלמית |
חזק ואמץ עודד 
עודד
תודה רבה על התיקון שלך- לא הייתי יודע עברית בלעדיך
תחשוב איזה מן מסר זה מעביר לערבים כשאתה מחליט שאתה נותן להם שטחים תמורת שלום?
הם חושבים שברגע שהם לקחו לך ככה שטח אז הם פשוט יתחילו סכסוך חדש ויקחו עוד שטח- מאוד פשוט..
ואל תגיד לי שהם לא רוצים כי לסורים יש חזון סוריה השלמה או משהו בסגנון הזה שכולל את כל החוף המזרחי של הים התיכון- שאם לא שמת לב כולל גם אותנו
כיוון והם שולטים בלבנון כבר רק נשאר לשלוט בישראל
אתה יודע מה?
זין על הסורים! יש דברים שפשוט לא נועדו לקרות- במקרה הזה שלום עם הסורים
את המכות שלהם הם יחטפו בקרוב מאוד ובעזרת השם כולם שם ימותו ואז אולי יהיה פה קצת שקט
זה שלך יש שאיפות לשלום ונירוונה לא אומר שזה באמת יקרה לצערי הרב
| Originally posted by NyKoN עודד תודה רבה על התיקון שלך- לא הייתי יודע עברית בלעדיך תחשוב איזה מן מסר זה מעביר לערבים כשאתה מחליט שאתה נותן להם שטחים תמורת שלום? הם חושבים שברגע שהם לקחו לך ככה שטח אז הם פשוט יתחילו סכסוך חדש ויקחו עוד שטח- מאוד פשוט.. ואל תגיד לי שהם לא רוצים כי לסורים יש חזון סוריה השלמה או משהו בסגנון הזה שכולל את כל החוף המזרחי של הים התיכון- שאם לא שמת לב כולל גם אותנו כיוון והם שולטים בלבנון כבר רק נשאר לשלוט בישראל אתה יודע מה? זין על הסורים! יש דברים שפשוט לא נועדו לקרות- במקרה הזה שלום עם הסורים את המכות שלהם הם יחטפו בקרוב מאוד ובעזרת השם כולם שם ימותו ואז אולי יהיה פה קצת שקט זה שלך יש שאיפות לשלום ונירוונה לא אומר שזה באמת יקרה לצערי הרב |
איי ואי, איפה אני מתחיל...
| Originally posted by NyKoN תחשוב איזה מן מסר זה מעביר לערבים כשאתה מחליט שאתה נותן להם שטחים תמורת שלום? הם חושבים שברגע שהם לקחו לך ככה שטח אז הם פשוט יתחילו סכסוך חדש ויקחו עוד שטח- מאוד פשוט.. |
| Originally posted by NyKoN ואל תגיד לי שהם לא רוצים כי לסורים יש חזון סוריה השלמה או משהו בסגנון הזה שכולל את כל החוף המזרחי של הים התיכון- שאם לא שמת לב כולל גם אותנו כיוון והם שולטים בלבנון כבר רק נשאר לשלוט בישראל |
| Originally posted by NyKoN אתה יודע מה? זין על הסורים! יש דברים שפשוט לא נועדו לקרות- במקרה הזה שלום עם הסורים את המכות שלהם הם יחטפו בקרוב מאוד ובעזרת השם כולם שם ימותו ואז אולי יהיה פה קצת שקט |
| Originally posted by NyKoN זה שלך יש שאיפות לשלום ונירוונה לא אומר שזה באמת יקרה לצערי הרב |
חחחחחחחחחחחחחחחחח עודד איזה קטילה
אני לא יגיב כאן כי ממש ממש אין לי כוח להכנס לויכוחים
אני רק חושב שעשו כזה רעש מהמלחמה בעיראק
וגם אז בוש אמר שלעיראק יש נשק גרעיני\כימי\ביולוגי והוא היה שיא הרציני וראינו שבסוף לא היה כלום והכל היה שקט אז אני לפחות רגוע ולא מוטרד מה"מלחמה" כביכול שאתם מדברים עליה.
| Originally posted by Scorchio אני רק חושב שעשו כזה רעש מהמלחמה בעיראק וגם אז בוש אמר שלעיראק יש נשק גרעיני\כימי\ביולוגי והוא היה שיא הרציני וראינו שבסוף לא היה כלום והכל היה שקט אז אני לפחות רגוע ולא מוטרד מה"מלחמה" כביכול שאתם מדברים עליה. |
לדעתי סתם הגזמתם בנוגע לנושא הזה...
"המלחמה בדרך"
כאילו היא כבר התחילה
ממה שאני שמעתי בחדשות
זה היה רק דיבורים
ועכשיו שתי המדינות הורידו פרופיל..
וארה"ב אמרו שהם לא מתכוונים לתקוף את סוריה בלי סיבה מיוחדת
לדעתי סתם מיהרתם להסיק מסקנות
מדיבורים
תקנו אותי אם אני טועה..
זה מה ששמעתי בחדשות
עודד הגזמת
אבל בראסמי הגזמת פראית
אני לא אגיב יותר לדברים שלך
| ועכשיו שתי המדינות הורידו פרופיל.. |
| Originally posted by NyKoN עודד הגזמת אבל בראסמי הגזמת פראית אני לא אגיב יותר לדברים שלך |
איפה הגזמת? אתה רציני?
השוות אותי לנאצי יא אפס!
| Originally posted by NyKoN איפה הגזמת? אתה רציני? השוות אותי לנאצי יא אפס! |
| Originally posted by oDrori קודם כל, לא קראתי לך סתם נאצי אלא הבאתי קריטריון שאתם חולקים במשותף. מלבד זאת, לא חשבתי שזה עלול להראות כהשוואה. ולמה אתה מתעקש לכנות אותי בשמות גנאי? |
| Originally posted by NyKoN לא יכול להראות כהשוואה? את ציטטת משהו שאני אמרתי ואז "ציטטת" משהו שהיטלר אמר והעמדת את זה כאילו זה אותו הדבר אם זאת לא השוואה אני באמת לא יודע מה זה השוואה... |
| Originally posted by NyKoN ולמה אני אני מתעקש לקרוא לך "בשמות גנאי"? כמישהו ישווה אותך לנאצי אחרי שהמשפחה שלך עברה את השואה אז אולי תבין למה |
מממ רק עכשיו ראיתי את הטרד הזה..
בכל מקרה...
חבר שלי היה בהרצאה על בטחון ואיזה פרופסור לבטחון בין לאומי או משהו כזה אמר שהם כמעט יכולים להבטיח שארה"ב יפלשו לסוריה, תהיה מלחמה וסוריה לא תתפקד כמדינה אחריה...
| Originally posted by Shahar מממ רק עכשיו ראיתי את הטרד הזה.. בכל מקרה... חבר שלי היה בהרצאה על בטחון ואיזה פרופסור לבטחון בין לאומי או משהו כזה אמר שהם כמעט יכולים להבטיח שארה"ב יפלשו לסוריה, תהיה מלחמה וסוריה לא תתפקד כמדינה אחריה... |