TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פגישה ביום העצמאות!!!!!!!!!!!!!
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter וואלק יש למוש מתחרים אה ![]() מה זה משנה הגיל זה מפגש של פורום.. לא יציאה חברתית... |
בלי לריב עכשיו או משו
אני בן זונה, אם אתה היית הולך למפגש שכולם בני 16+ ואתה בן 13
גר רחוק מהם
ולא מכיר אף אחד מהם אישית...
אוקיי ?
| Originally posted by KrazyDJs בלי לריב עכשיו או משו אני בן זונה, אם אתה היית הולך למפגש שכולם בני 16+ ואתה בן 13 גר רחוק מהם ולא מכיר אף אחד מהם אישית... אוקיי ? |
קוצור
שלא יפריע למישהו להסתובב עם ילד בן 13
תגיד לי
בסדר ?
אני יבוא בכיף...
Originally posted by KrazyDJs קוצור שלא יפריע למישהו להסתובב עם ילד בן 13 תגיד לי בסדר ? אני יבוא בכיף... |
| Originally posted by Hell_Copter אנחנו לא מסתובבים@@%@#$@#$~@#$!~#@$~@!#!@#$ אנחנו נפגשים באיזה מקום בסבבה ויושבים אפשר לחשוב... לנו זה צריך להפריע יותר מלך... אז אם אומרים לך שזה בסדר פשוט קבל את זה... |
| Originally posted by KrazyDJs קיצר...בוא נגמור תסיפור המזדיין הזה ככה לכם לא מפריע שאני יבוא לי לא מפריע בסדר? |
בסדר
אמרנו שגמרנו תויכוח
אם אני יוכל לבוא לרעננה או איפה שלא תיפגשו
אני יבוא בכיף
חחח אתם מצחיקים אותי
מתווכחים לכם על הפגישה
אבל........
אין שום פגישה
סתם מדברים
קודם כל תמצאו מקום ויום שבו כולם או לפחות הרוב יוכלו לבוא
| Originally posted by TinkerbeL חחח אתם מצחיקים אותי מתווכחים לכם על הפגישה אבל........ אין שום פגישה סתם מדברים קודם כל תמצאו מקום ויום שבו כולם או לפחות הרוב יוכלו לבוא |
אין על צ'יפס למיקרו!!!!!
ואני פשוט מפחד לבוא שתאנסו אותי או תרביצו לי מה שקורה לי ברוב המקומות שנאי הולך אליהם
אההההההההה
אבל אם אתם מיבנה תבאואו אז אני ככה זה די בדרך לא?
כל מקרה לא נעים לי אני ביישן, עזבו
| Originally posted by Flotser אין על צ'יפס למיקרו!!!!! ואני פשוט מפחד לבוא שתאנסו אותי או תרביצו לי מה שקורה לי ברוב המקומות שנאי הולך אליהם אההההההההה אבל אם אתם מיבנה תבאואו אז אני ככה זה די בדרך לא? כל מקרה לא נעים לי אני ביישן, עזבו |
| Originally posted by TinkerbeL תיראה זה אני ועוד איזה 187678532 בנים באמת ניראה לך שאני לא יבוא?! חחחחח |

| Originally posted by Flotser אההההההההה אם אני חושב על זה מהצד שלי אני ועוד איזה 187678532 בנות באמת נראה לך שאני לא אבוא???? ![]() במאת לא מבין אותך חלומה של כל בחורה לפגוש כל כך הרבה קלאברים רעבים וחסונים במקום אחוד! |
| Originally posted by TinkerbeL נוווו ומה אמרתי? |
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חרמנים
בכל מקרה, יש לי הודעה שטלי שחכה לספר לכם......
אתם בונים על הבית של מורן
זה לא כ"כ טוב בשבילנו
טלי אמרה לי שהיא יכולה רק עד איזור ראשון........
היא הציעה שניפגש בחוף ראשון
מה אתם אומרים? יש מצב שתגיעו לשם??
| Originally posted by HyPeRSoNiC טלי אמרה לי שהיא יכולה רק עד איזור ראשון........ |
| Originally posted by Hell_Copter זה היה צפוי... היא באמת חשבה שההורים שלה יתנו לה לנסוע תוך שבועיים חצי מדינה?? |
טוב עוד מישהוא בונה על הביית-קופסת-גפרורים שלי
בלי להגיד לי ?
!
בכל מקרה - מה סוכם ?
יאללה דרומיים תארגנו אוטו !
אצל עודד במועדון אולי ?
יש מצב שיתנו לך את האוטו לשם טלי ?
| Originally posted by luckystrike בכל מקרה - מה סוכם ? יאללה דרומיים תארגנו אוטו ! אצל עודד במועדון אולי ? יש מצב שיתנו לך את האוטו לשם טלי ? |
טוב , אז יש פה אחד בן 21
עם אוטו שאם חברים שלי לא יוצאים ביום העצמאות או סוף שבוע מסוים (וזה קורה) אז
אין בעיה להפגש ולהסיע תיבנאים או משהו (אני מרחובות)
בכיף ...........
מעניין לראות תפנים של כל החרמנים הצעירים פה
| Originally posted by DJentlman טוב , אז יש פה אחד בן 21 עם אוטו שאם חברים שלי לא יוצאים ביום העצמאות או סוף שבוע מסוים (וזה קורה) אז אין בעיה להפגש ולהסיע תיבנאים או משהו (אני מרחובות) בכיף ........... מעניין לראות תפנים של כל החרמנים הצעירים פה |
| Originally posted by DJentlman מעניין לראות תפנים של כל החרמנים הצעירים פה |