TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הגזענות בשיאה....
Pages (3): « 1 [2] 3 »
גועל נפש האנשםי האלו
גזענות או לא גזענות
BAN EM
| quote: |
| Originally posted by luckystrike רועי ראיתי את הט'רד שפתחת שם וזה אחלה אני יגיב שם בערב ויברר את הענין עם עוד כמה מודים כי לא הגיוני שהדביל הזה לא יושהה ! אין מצב ... תאמין לי הגזענים האלה ... שונא גזענים ... וגם כושים ... |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ ההקשר היחיד שהבנתי פה, הוא שמוש נותן סיסמאות על השרינג שלו אז לא יודע בטח הוא דחה אותם והם התעצבנו או משהו |
| Originally posted by -CosmicFire- אז איך לא נותנים לו באן(למוש) חבר שלי אמר לי שאם הוא יתן את השריג שלו הוא יקבל באן 100% צריך להוריד למטומטם הזה באן ולהכניס לו כמה כאלה ואז הוא יהפוך ל |
Originally posted by DJ-Kreing^^ אתה מכניס אותי ללחץ אחי wtf?? |
יאללה
ביג דיל
אפשר לחשוב שהם בכלל יודעים על מה הם מדברים? דוגרי אני רוצה לראות את כל הגזענים הקטנים האלה באים לפה חיים פה חודש אחד ואז שיבואו אלינו לפנים ויגידו לנו מה שהם רוצים.
לשמוע את זה ממישהו עוד מחו"ל שלא גר פה זה משהו אחד
אבל לשמוע את זה ממישהו מהארץ זה כבר באמת נורא
אהמ עודד אהמ
| Originally posted by -CosmicFire- אז איך לא נותנים לו באן(למוש) חבר שלי אמר לי שאם הוא יתן את השריג שלו הוא יקבל באן 100% |
| Originally posted by NyKoN לשמוע את זה ממישהו עוד מחו"ל שלא גר פה זה משהו אחד |
| Originally posted by Hell_Copter על מה בדיוק אתה מדבר שאני יבין... |
| Originally posted by NyKoN אבל לשמוע את זה ממישהו מהארץ זה כבר באמת נורא אהמ עודד אהמ |
לא שאני מצדיק את הדברים שההוא אמר...
אבל זה לא מצדיק שכל אחד יבוא לכאן ויתחיל לקלל
זה לא הופך אתכם למשהו יותר טוב מאלה שמקללים אתכם
יש לנו מזל שאנשים מחו"ל לא יודעים לקרוא עברית, למה לא היו רואים בעין יפה את זה...

| Originally posted by Hell_Copter לא שאני מצדיק את הדברים שההוא אמר... אבל זה לא מצדיק שכל אחד יבוא לכאן ויתחיל לקלל זה לא הופך אתכם למשהו יותר טוב מאלה שמקללים אתכם יש לנו מזל שאנשים מחו"ל לא יודעים לקרוא עברית, למה לא היו רואים בעין יפה את זה... |
| Originally posted by Rising ממתי אסור ליהודי לקלל נאצי? ואף אחד לא יכול להסתכל על זה בעין לא יפה.. |
| Originally posted by NyKoN אהמ עודד אהמ |
| Originally posted by Rising מחזק את דברייך... ממה שהבנתי הגזען חבר פה של אנשים חחחח |
| Originally posted by -CosmicFire- אתה אומר שאני חבר שלו? כולה אמרתי שחבר שלי אמר שאם הוא יתן את השרינג שלו יתנו לו באן |
| Originally posted by oDrori כי עדיף להראות קצת יותר בגרות |
| Originally posted by oDrori ואני אשאל שוב... אתה רוצה להגיד לי שאין לך משהו במשותף עם הנאצים? |
| Originally posted by Rising אממ לנאצים אין כוונות טובות .. עודד תגיד אתה עוד מנסה להיות הצודק באישו הזה? הבנתי שהיית בפולין וכל זה.. אבל דווקא בגלל זה אתה אמור להבין קצת מי אלה הנאצים וגם אלה שחיים בתקופתנו.. אם תיהיה סבלני איתם אז דברים יכולים לקרות. שמשווים אותך לנאצים מה הם כבר יכולים להתכוון אחרת משנאה אלייך... ועצם העובדה שמשווים אותך לחרות האלה זה בלתי נתפס.. כי אין דבר שמשתווה אליהם ברוע ובאזכריות.. |
| Originally posted by Rising עודד אתה בחור חכם.. מה קרה? |
| Originally posted by NyKoN תראה לאיפה הגענו על זה שאני מביע דעה- קיצונית או לא יהודי אחר.. ועוד ישראלי... קורא לי נאצי |
| Originally posted by NyKoN אין לי שום דבר משותף עם הנאצים- כלוווווווום |
קבל ח"ח עודד
לדעתי אתם מנפחים את זה יותר מידי, נכון אולי הוא נתן תגובה מוגזמת אבל לא, לא מצאתם נאצי בפורום, לא כל מי שאומר "היטלר" נאצי, תבדקו את ההקשר, נכון שהוא השווה את מוש להיטלר שזה מעשה מטומטם אבל זה היה בתור משהו רע...
לדעתי כולם סתם מתערבים זה עניין אישי של מוש והמודים, למקרה שהם רואים לנכון להעיף אותו
בוא נתחיל מזה שאני מקווה שהאיסלאם יכחד כי מה לעשות
האיסלאם זאת לא ממש דת מפותחת- יש לה הרבה חסרונות.. אני אישית יכול לספור יותר חסרונות מיתרונות
זאת דת של בורים
תקרא לי מניאק גזען אבל אני פרפקציוניסט ולפי דעתי במאה ה21 במדינות שיש להן ערמות של כסף מנפט צריכה להיות דת יותר מעודכנת של משאירה את המאמינים בה בורים
תהרוג אותי- אני לא סובל מוסלמים
אני בטוח שגם אתה לא סובל מישהו ולא היית מתנגד למוות שלו
אתה מדבר על הגישה שלנו
אבל הגישה שלך היא בעצם זאתי ששגויה
מה אתה חושב? שמזה שאתה מקווה/מצפה לשלום באמת הוא יבוא??
אתה לא מבין שהם שונאים אותנו?
אם מישהו שאתה מכיר היה שונא אותך ומנסה להשמיד אותך אתה לא היית שונא אותו בחזרה?
יווווווו אני לא יכול להתאפק יותר, קודם כל אני מסכים עם עודד, אתם לא שמים לב שאתם גזענים בעצמכם??, כמה ציטוטים להמחשה:
"הגזענים האלה נולדים עם ריח רע מהפה"
"צריך להרוג את כל הערבים"
די כבר להיות כאלה מפגרים, תקראו איזה ספר הסטוריה, זה בדיוק מה שאמרו על יהודים לפני מלחמת העולם השניה, ונייקון יודע מה, מילא עודד השווה אותך לנאצי, אבל אתה בעצם תומך ברצח עם, ומה הנאצים עשו? (תשלים אותי פה...)
אתה שם לב שאתה טוען שהדת שלך עליונה מזאת של המוסלמים??? עלק דת של בורים, כל הדתות הגדולות הן על אותו יסוד, אותו דבר יכולת להגיד על היהדות והנצרות...
אגב אני לא מאמין שאתה מקשר בין הדת של המדינה לכלכלה שלה, זה רק בישראל ככה שתדע לך שהדת מקושרת למוסדות המדינה באופן ישיר, אתה שוכח שיש גם ערבים נוצרים וערבים דרוזים... עלק פרפקציוניסט... אגב אין אף אחד שהייתי מאחל למוות שלו, ולמה אתה לא סובל מוסלמים? אתה מכיר כמה באופן אישי?
וגם אני לא שונא מישהו בחזרה, זה כל כך מטומטם, תחשוב על זה קצת, אם לא היית שונא אותו בחזרה הוא גם היה לא שונא אותך...
אתה שם לב שאתה מבטל מישהו שהוא עם גישה שונה משלך??? אולי גם תקשיב לו? ככה הרבה בעיות היו נפתרות בעולם הזה...
ובקשר לנושא, מוש נראה לי סתם עלית להם על העצבים 
| Originally posted by Vortex_SA יווווווו אני לא יכול להתאפק יותר, קודם כל אני מסכים עם עודד, אתם לא שמים לב שאתם גזענים בעצמכם??, כמה ציטוטים להמחשה: "הגזענים האלה נולדים עם ריח רע מהפה" "צריך להרוג את כל הערבים" די כבר להיות כאלה מפגרים, תקראו איזה ספר הסטוריה, זה בדיוק מה שאמרו על יהודים לפני מלחמת העולם השניה, ונייקון יודע מה, מילא עודד השווה אותך לנאצי, אבל אתה בעצם תומך ברצח עם, ומה הנאצים עשו? (תשלים אותי פה...) אתה שם לב שאתה טוען שהדת שלך עליונה מזאת של המוסלמים??? עלק דת של בורים, כל הדתות הגדולות הן על אותו יסוד, אותו דבר יכולת להגיד על היהדות והנצרות... אגב אני לא מאמין שאתה מקשר בין הדת של המדינה לכלכלה שלה, זה רק בישראל ככה שתדע לך שהדת מקושרת למוסדות המדינה באופן ישיר, אתה שוכח שיש גם ערבים נוצרים וערבים דרוזים... עלק פרפקציוניסט... אגב אין אף אחד שהייתי מאחל למוות שלו, ולמה אתה לא סובל מוסלמים? אתה מכיר כמה באופן אישי? וגם אני לא שונא מישהו בחזרה, זה כל כך מטומטם, תחשוב על זה קצת, אם לא היית שונא אותו בחזרה הוא גם היה לא שונא אותך... אתה שם לב שאתה מבטל מישהו שהוא עם גישה שונה משלך??? אולי גם תקשיב לו? ככה הרבה בעיות היו נפתרות בעולם הזה... ובקשר לנושא, מוש נראה לי סתם עלית להם על העצבים |
יפה יפה
מה שאמרת שגיב ממה שקראתי

לא היה לי כוח
רק רציתי להגיד שעודד שהיה בפולין ואחרי שראה הכל פשוט הבין שהוא בחיים לא יעשה את מה שהנאצים עשו לנו
אני לא אמרתי שהוא נאצי פשוט אמרתי שהוא אנטישמי וגזען
והתגובה השנייה שלו היו אחרי מילים שנוסחו על ידי חבר שלי מארצות הברית והוא בחיים לא היה אומר את הדברים האלה עליו.....
זהו
| Originally posted by Vortex_SA יווווווו אני לא יכול להתאפק יותר, קודם כל אני מסכים עם עודד, אתם לא שמים לב שאתם גזענים בעצמכם??, כמה ציטוטים להמחשה: "הגזענים האלה נולדים עם ריח רע מהפה" "צריך להרוג את כל הערבים" |
| Originally posted by oDrori כשמשווים אותך לנאצים אז אכן הם מראים שנאה כלפיך, אבל הם עושים את זה ע"י השוואה למשהו גרוע... כלומר, הנאצים מבחינתם זה משהו גרוע, אתה לא מסכים איתי שנאו-נאצי לא ישווה אף יהודון למישהו נעלה כמו אדולף היטלר? זה שהם מראים שנאה למוש לא אומר שהם מראים שנאה ליהדות. ושנייה בקשר לזה שזה בלתי נתפס להשוות אותי אליהם אני כבר אתייחס אחרי הציטוט לאלון |
איכס אתם מגעילים אותי עם הגישה האופורית שלכם
פתחתם פעם את העיניים שלכם וראיתם מה הולך פה?
אתם קולטים שרוצחים אותנו ברחובות שלנו? מה אתם רוצים? שנשב בשקט ונגיד טוב בואו נעשה שלום כשהם רוצחים אותנו?
מילא תגידו שהארגונים הלא דתיים שרוצים שנצא מהשטחים זה עוד מובן למה הם לוחמים וזה טבעי גם
אבל אתם לא מבינים שקבוצות כמו הג'יהאד האיסלמי שזה ארגון עצווום בגודל שלו לא יוותר ברגע שנצא? הם שונאים אותנו
אותי אותך עודד וכל יהודי או אמריקאי אחר
וכן
אני הכרתי מוסלמים והיחס המגעיל שלהם רק תרם לשנאה שלי כלפיהם- איך שהם חושבים שהם מרמים אותך ומשקרים לך ככה בעיניים זה פשוט ביזיון
חבל שהפורום הזה הוא פורום של ג'ובניקים (אל תעלבו) ואתם לא נמצאים שם במחסומים ורואים מה הבני זונות האלה עושים
אח שלי היה שמאלני לא פחות מכם ועכשיו הוא שונא אותם יותר ממני ותאמינו לי שזה לא מההשפעה שלי
מנוער עבודה לפני כמה שנים- בבחירות האחרונות הוא הצביע האיחוד הלאומי
אני לא מבטל פה אף אחד
תחגגו, תבלו ותהנו מהדעות שלכם על אופוריה ועולם שלא שונאים בו
אני רק אומר שזה לא מציאותי להגיד או לחשוב כאלה דברים..
אני בכלל באתי מגישה אחרת
כל הנושא הזה שאני צריך בכלל לכתוב פה היה נמנע מאוד מהר עם עודד היה חוזר בו מההשוואה שלו בה אני מושווה לנאצי כי המצב בהחלט שונה
מדינות ערב לא נראות לי בדיוק חסרות אונים וחסרות אמצעים ואנחנו לא מבצעים רצח עם פה ולא אונסים ובוזזים ועושים בהם פוגרומים
תאמינו לי שבדיוק כמוכם הייתי יכול להיות מאוווווווווווד מרוצה אם היה פה שלום
הייתי מעדיף אפילו שלום
אבל לא כל מה שאני רוצה מתגשם לצערי הרב
מלחמה זה המקלט האחרון שלנו מפני השמדה
באלוהים אתה נשמע כמו ההערוץ של החיזבאלה רק מהצד שלנו
| Originally posted by NyKoN אתם קולטים שרוצחים אותנו ברחובות שלנו? מה אתם רוצים? שנשב בשקט ונגיד טוב בואו נעשה שלום כשהם רוצחים אותנו? מילא תגידו שהארגונים הלא דתיים שרוצים שנצא מהשטחים זה עוד מובן למה הם לוחמים וזה טבעי גם אבל אתם לא מבינים שקבוצות כמו הג'יהאד האיסלמי שזה ארגון עצווום בגודל שלו לא יוותר ברגע שנצא? הם שונאים אותנו אותי אותך עודד וכל יהודי או אמריקאי אחר וכן אני הכרתי מוסלמים והיחס המגעיל שלהם רק תרם לשנאה שלי כלפיהם- איך שהם חושבים שהם מרמים אותך ומשקרים לך ככה בעיניים זה פשוט ביזיון חבל שהפורום הזה הוא פורום של ג'ובניקים (אל תעלבו) ואתם לא נמצאים שם במחסומים ורואים מה הבני זונות האלה עושים אח שלי היה שמאלני לא פחות מכם ועכשיו הוא שונא אותם יותר ממני ותאמינו לי שזה לא מההשפעה שלי מנוער עבודה לפני כמה שנים- בבחירות האחרונות הוא הצביע האיחוד הלאומי אני לא מבטל פה אף אחד תחגגו, תבלו ותהנו מהדעות שלכם על אופוריה ועולם שלא שונאים בו אני רק אומר שזה לא מציאותי להגיד או לחשוב כאלה דברים.. אני בכלל באתי מגישה אחרת כל הנושא הזה שאני צריך בכלל לכתוב פה היה נמנע מאוד מהר עם עודד היה חוזר בו מההשוואה שלו בה אני מושווה לנאצי כי המצב בהחלט שונה מדינות ערב לא נראות לי בדיוק חסרות אונים וחסרות אמצעים ואנחנו לא מבצעים רצח עם פה ולא אונסים ובוזזים ועושים בהם פוגרומים תאמינו לי שבדיוק כמוכם הייתי יכול להיות מאוווווווווווד מרוצה אם היה פה שלום הייתי מעדיף אפילו שלום אבל לא כל מה שאני רוצה מתגשם לצערי הרב מלחמה זה המקלט האחרון שלנו מפני השמדה |