TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- איך ביליתי יום בהופעת המורדים
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Scorchio לא יודע תאמינו לי אבל כשעמדתי לידה היה לה כזה ריח מדהים באלוהים הריח הכי מדהים שהרחתי בחיים שלי וזה אחרי שעה וחצי של הופעות וריצות פשוט ריח לא ייאומן והיא גם מה זה חמודה לא תתפסו אותה לא מחייכת |
אחי תגיד לי מה אתה בסרטים ?
אתה לא יודע מה זה
חיוך דוגמניות ?
עובדים על זה שעות
לתקוע את החיוך במקום, ופשוט לחיות איתו
זה רק בגלל שאם יתפסו אותה פעם אחת עושה שטות קטנה
כמו עצובה , מחטטת באף
ישר זה יהיה בעיתונים
מחיר התהילה
וריח... אחחחח ריח לבחורה זה משהו סוףףףףףףף
זה לא שאני לא חושב שהיא נראת טוב זה פשוט שאתם....
מגזימים!!!
כאילו סבבה היא נראת טוב
אבל סתם ילדה קטנה
ואני עם מוש
לא תוכלו להשיג אותך אז שכחו ממנה לצמיתות
| Originally posted by arik זה לא שאני לא חושב שהיא נראת טוב זה פשוט שאתם.... מגזימים!!! כאילו סבבה היא נראת טוב אבל סתם ילדה קטנה ואני עם מוש לא תוכלו להשיג אותך אז שכחו ממנה לצמיתות |
אתם מדברים פה סינית חחחח
מי זאת מיה ומי זאת השניה לא יודע איך קוראים לה ואני מאמין שהן ממש כוסיות אהה??
אאאאאאאאאא
איפה מורן היה כשכל זה קרה?!@#$
למה אין תגובה שלו פה?!@$
מוררן, אתה מפסיד את מאריצה!#$#@$
| Originally posted by Tarantula אאאאאאאאאא איפה מורן היה כשכל זה קרה?!@#$ למה אין תגובה שלו פה?!@$ מוררן, אתה מפסיד את מאריצה!#$#@$ |
| Originally posted by luckystrike קיצר להפתעת מוש ואריק שאמרו שלא ניתן להשיג את מיה |
| Originally posted by luckystrike קיצר - צח !!! אני לא מאמין !!! אספת משהוא ???? אאאאאההההההההה שערות,טביעות אצבעות משהוא ??? צח יא חרא !!! לא השגת כלום !!! אני לא מאמין עלייך אתה חתיכת שתן ! אאאאאההההה אני עוד יתנקם בך יא זיעת-אשכים ! |
| Originally posted by Scorchio מה ציפית שאני יעשה קיבינימאט?! יכניס לה יד לתחתונים ויתפוס לה את הקרום בתולים למזכרת?! אידיוט חחחחח מורן אין לך מושג איזה נמוכה מאריצה היא מגיעה לך לביצים בקושי |
האמת שרציתי לצלם לך תמונה של מיה ואפילו הייתה לי מצלמה אבל חברה של אחותי שגם עבדה שם
אבל בול כשהם יצאו סגרו את השערים בין המפלסים והיא לא יכלה להביא לי אותה ככה שלא יכלתי לצלם...
| Originally posted by Scorchio מורן אין לך מושג איזה נמוכה מאריצה היא מגיעה לך לביצים בקושי |
חחחחחחח אחי העיקר נהנית.....
רועי זוכר את מה שאמרת שאי אפשר להשיג אותן
אז תחשוב על זה ככה.... הן חיות בתהילה
ועם כל האבטחה מסביב והתקשורת
הן לא יכולות להגיע אלינו החתיכים העולמיים
נ.ב
וגם אם הן כן יכולות
אז סביר להניח שיעצרו אותי על
בעילת קטינה או משהו כזה
| Originally posted by Ariels רועי זוכר את מה שאמרת שאי אפשר להשיג אותן אז תחשוב על זה ככה.... הן חיות בתהילה ועם כל האבטחה מסביב והתקשורת הן לא יכולות להגיע אלינו החתיכים העולמיים נ.ב וגם אם הן כן יכולות אז סביר להניח שיעצרו אותי על בעילת קטינה או משהו כזה |

רועי - מיה בת 15 איך שנה מתחתיך ?
| Originally posted by luckystrike רועי - מיה בת 15 איך שנה מתחתיך ? |