TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סיבה הכי מטומטמת שהלכתם עליה מכות
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Sniper בדוגרי אני אחד שמיסתדר עם רוב האנשים אלה אם כן הם עולים על הקריז |

| Originally posted by DjChook סעמק אלונה כבר ציפיתי לשמוע איזה סיפור על קריעת חזיות וחולצות ממך |
אני זוכר שלפני איזה שנתיים היו כמה ילדים שנה מתחתינו שעשו לחבר שלי
"תביא לנו סיגריות"
עכשיו חבר שלי לא רצה... אז הוא התעלם מהם...
הם המשיכו ללכת אחרינו וישבו 100 מטר מאיתנו
אחר כך שהתחלנו לחזור הביתה הם כזה התחילו עוד פעם ללכת אחרינו
אז אנחנו כזה עוצרים... עושים להם מה נראה לכם שאתם עושים
אז הם התחילו לזיין את השכל וחבר שלי חטף קריזה והוריד אגרוף לפנים של איזה אחד שהתחיל לדמם
אז חבר שלו קפץ על חבר שלי ואני באתי לחבר שלו תפסתי אותו וזרקתי אותו קיבינימאט
והיה עוד קצת ואז נגמר...
אההה והיה קטע מצחיק שחבר שלי עושה לי לפני כמה שבועות שהיינו בפיתוח
"אתה רואה את ההוא שם עם המשקפיים?
תבוא אליו כאילו אתה רוצה להביא לו מכות"
וזה היה בן דוד שלו...
קיצר אני בא לאיזה אחד ותופס אותו שם עושה לו בוא איתי עכשיו עם מבט של רצח בעיניים... וחבר שלי נלחץ למה תפסתי את הבנאדם הלא נכון...
קיצר עזבתי אותו ואז תפסתי את בנדוד שלו ולקחתי אותו כזה ליד ארומה
איך הוא התקפל כל שניה כי הוא חשב אני הולך להרביץ לו
זה היה מצחיק...
אבל הקטע הכי מצחיק זה שאני היחיד יענו שתפס אותו
ושחברים שלו קלטו את זה שיענו אני עומד להרביץ לו אחרי שתי דקות הם קפצו על איזה חבר שלי שסתם עמד שם...
אליי הם בכלל לא התקרבו... אולי הם פחדו 
| Originally posted by Tarantula חחחחחחחח כל אחד יכול להגיד את זה "אני מרביץ רק כשמעצבנים אותי " בקול ערסי מחריד רק מעצבנים כל שניה.. |
| Originally posted by Hell_Copter אולי הם פחדו |

| Originally posted by Tarantula ממממממ..... מעניין למה ![]() |
מכות זה לא עניין של חוזק ...
זה עניין של אומץ יותר ... ואכזריות - בוא נגיד כמו שאלעד
אמר צריך הרבה בשביל לשרוף את הפיוז שלי אבל שהוא נשרף
גם אם זה חבר טוב אני כבר לא בדיוק שפוי כדי להבין את זה ...
וזה לא קשור לכוח - כי בוא נגיד לא משנה כמה אתה חזק אם יש
לך רתיעה ולא תעשה דברים כמו אגרופים לפנים , עיניים , ביצים
וכל מיני דברים שלא עושים בדרך כלל יאכלו אותך ...
תשמע זה הכל תלוי בסיטואציה
אם אתה הולך מכות עם חבר שלך
מבחינתי זה לא משנה כמה אני כועס עליו
בנאדם שאני מכיר אני לא אעשה לו שמסכנים אותו לטווח הרחוק
| Originally posted by DjChook תשמע זה הכל תלוי בסיטואציה אם אתה הולך מכות עם חבר שלך מבחינתי זה לא משנה כמה אני כועס עליו בנאדם שאני מכיר אני לא אעשה לו שמסכנים אותו לטווח הרחוק |
| Originally posted by luckystrike מכות זה לא עניין של חוזק ... זה עניין של אומץ יותר ... ואכזריות - בוא נגיד כמו שאלעד אמר צריך הרבה בשביל לשרוף את הפיוז שלי אבל שהוא נשרף גם אם זה חבר טוב אני כבר לא בדיוק שפוי כדי להבין את זה ... וזה לא קשור לכוח - כי בוא נגיד לא משנה כמה אתה חזק אם יש לך רתיעה ולא תעשה דברים כמו אגרופים לפנים , עיניים , ביצים וכל מיני דברים שלא עושים בדרך כלל יאכלו אותך ... |
| Originally posted by -CosmicFire- דווקא כן... רוב הציונים שלי מעל 90 רק את הבעיה הזאת יש לי :{} אם הייתם מדברים פה יותר אנלית היה לי יותר נוח אבל לא משנה.. |
| Originally posted by Vortex_SA אללה אני מדבר אנלית כל היום, כמו בסרט הזה אייס ונטורה שהוא גם מדבר אנלית... תתאמנו קצת, פשוט צריך להזיז קצת את התחת... ולדבר... בצחוק אחי |
ואאללללה היה לי פעם קטע מוזר
הגיעו עלייי אנשים שאני מכיר ואמרו לי שפגעתי באיזו מישהי סמתי לה רגל או משהו כזה אין לי מושג מה בקיצורר זה היה לפני שנתיים
ופגשתי את אותו בן אדם שאמר להם את התשמוע והוא היה מסכןןן
| Originally posted by Hell_Copter hi... i wanna ass you something!!! |
Both of u, shut the fuck up.
Ass eaters!
| Originally posted by DjChook Both of u, shut the fuck up. Ass eaters! |

מה הוא אומר לנו לשתוק זה?!?! בואנה עכשיו הייתי תוקע עליך גרעפס (אנלית...)...
תצטרף לשיחה גם... או שלא יא שונא אנלים!!! ואנחנו לא אוכלים מזה אנחנו מדברים מזה...
| Originally posted by Vortex_SA מה הוא אומר לנו לשתוק זה?!?! בואנה עכשיו הייתי תוקע עליך גרעפס (אנלית...)... תצטרף לשיחה גם... או שלא יא שונא אנלים!!! ואנחנו לא אוכלים מזה אנחנו מדברים מזה... |

אני לא ממש הולך מכות
אבל היתה פעם אחת ביסודי
היה מישהו שאני לא ישכח עד היום הוא כזה
!!!!!!מכוער
הוא רוסי
והוא כל הזמן אמר במקום
WINDOWS
VINDOWS
וזה עיצבן אותי אז נתתי לו בעיטה
ואז חבר הפריד
| Originally posted by Vortex_SA מה הוא אומר לנו לשתוק זה?!?! בואנה עכשיו הייתי תוקע עליך גרעפס (אנלית...)... תצטרף לשיחה גם... או שלא יא שונא אנלים!!! ואנחנו לא אוכלים מזה אנחנו מדברים מזה... |

| Originally posted by arik אני לא ממש הולך מכות אבל היתה פעם אחת ביסודי היה מישהו שאני לא ישכח עד היום הוא כזה !!!!!!מכוער הוא רוסי והוא כל הזמן אמר במקום WINDOWS VINDOWS וזה עיצבן אותי אז נתתי לו בעיטה ואז חבר הפריד |
| Originally posted by luckystrike מכות זה לא עניין של חוזק ... זה עניין של אומץ יותר ... ואכזריות - בוא נגיד כמו שאלעד אמר צריך הרבה בשביל לשרוף את הפיוז שלי אבל שהוא נשרף גם אם זה חבר טוב אני כבר לא בדיוק שפוי כדי להבין את זה ... וזה לא קשור לכוח - כי בוא נגיד לא משנה כמה אתה חזק אם יש לך רתיעה ולא תעשה דברים כמו אגרופים לפנים , עיניים , ביצים וכל מיני דברים שלא עושים בדרך כלל יאכלו אותך ... |
| Originally posted by -CosmicFire- אחי תאמין לי שבבית ספר שלנו שיש לנו חדר כושר בשיעור וחלק מרימים משקולות הם עוד שניה מתים ואני אומר לו להעלות לי את המשקל.. אין לי ממש הרבה שרירים ואני אולי יראה לך חנון על הפעם הראשונה שתראה אותי אבל תאמין לי גבר כך זה ממש חשוב אם אתה הולך מכות.. |
)
| Originally posted by -CosmicFire- הם עוד שניה מתים ואני אומר לו להעלות לי את המשקל.. אין לי ממש הרבה שרירים ואני אולי יראה לך חנון על הפעם הראשונה שתראה אותי אבל תאמין לי גבר כך זה ממש חשוב אם אתה הולך מכות.. |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ כמה זמן כבר לא הלכתי לחדר כושר...בא לי להתחיל שוב אבל אני עצלן |