TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- נ-ק-נ-י-ק-י--ו--ת או לא להיות ... ... ...
Pages (3): « 1 [2] 3 »
ת'אמת להגיד לך
הפיצה בפיצה מטר זה הפיצה הכי לא ממלאת שאני מכיר
כאילו סבבה לשבת שם והכל , טעים מאד
אבל בתכלס הפיצה כל כך דקה, שזה כמו כזה נגיסונים של מנה ראשונה 
אז יש מצב שהשור הזה יכול לאכול מטר
נ.ב.
אני מוכן להתערב איתך שאתה לא מסיים לאכול פיתה בדקה 
זה רק אני או שאתם דחוף צריכים למצוא נושאים לדבר עליהם
קיצר
אני תאמת מעדיף לאכול יזה 4 משולשים לש פיצה אחרי מסיבה טובה
או בכלל סתם לאכול 4 משולשים של פיצה..אפילו 6,7,8
אין על פיצה..קיצר...
אבל לא פיצה מטר..כי זה ממש לא טעים...
| quote: |
| Originally posted by DjChook נ.ב. אני מוכן להתערב איתך שאתה לא מסיים לאכול פיתה בדקה |
אני מוכן להתערב עם מי שרוצה
שהוא לא אוכל יותר מ10 קרבמו בדקה..
חחח מה הקטע בלאכול מהר?
| Originally posted by DjChook ת'אמת להגיד לך הפיצה בפיצה מטר זה הפיצה הכי לא ממלאת שאני מכיר כאילו סבבה לשבת שם והכל , טעים מאד אבל בתכלס הפיצה כל כך דקה, שזה כמו כזה נגיסונים של מנה ראשונה ![]() אז יש מצב שהשור הזה יכול לאכול מטר נ.ב. אני מוכן להתערב איתך שאתה לא מסיים לאכול פיתה בדקה |
| Originally posted by hangover זה בלתי אפשרי אבל ראיתי בעיניים שלי בן אדם שותה ליטר בירה בחצי דקה, ויש לי חבר שיכול לשתות שקית שוקו בפחות מ-3 שניות |
מה שכן אני יודע שאני גמרתי קרוב לליטר וחצי של תות בננה בפחות מדקה
וזו לא הייתה התערבות... פשוט הייתי צמא 
סיימנו אימון באתלטיקה שנה שעברה והיה במקרר שם תות בננה
חבר שלי לקח שלוק ואז אני סיימתי את הבקבוק בשלוק אחד...
אוכל אחרי מסיבה הדבר הכי חרא שיש
למה כי אני תמיד רעבה אחרי שאני חוזרת ואז אני מסוגלת לטרוף
את כל המקרר, ואז הולכים לישון עם הרגשה מלאה ומגעילה כזאת
אז ככה שאני אוכלת רק אחרי שאני מתעוררת, האוכל נהיה פתאום טעים
יותר
| Originally posted by Sniper אני מוכן להתערב עם מי שרוצה שהוא לא אוכל יותר מ10 קרבמו בדקה.. |
| Originally posted by Hell_Copter מה שכן אני יודע שאני גמרתי קרוב לליטר וחצי של תות בננה בפחות מדקה וזו לא הייתה התערבות... פשוט הייתי צמא ![]() סיימנו אימון באתלטיקה שנה שעברה והיה במקרר שם תות בננה חבר שלי לקח שלוק ואז אני סיימתי את הבקבוק בשלוק אחד... |
| Originally posted by MASTERsplinter ולא נפלת על הרצפה בהתכווצות שרירים רצחנית בבטן? |

| Originally posted by Hell_Copter נראה לך?! הייתי צמא כמו אני לא יודע מה זה בא על חשבון המים שלא שתיתי באימון ![]() ויש לי חבר שמסוגל לשתות בקבוק שלם של קולה בשלוק |
| Originally posted by MASTERsplinter גרפס של החיים |
| Originally posted by Hell_Copter מה שכן אני יודע שאני גמרתי קרוב לליטר וחצי של תות בננה בפחות מדקה וזו לא הייתה התערבות... פשוט הייתי צמא ![]() סיימנו אימון באתלטיקה שנה שעברה והיה במקרר שם תות בננה חבר שלי לקח שלוק ואז אני סיימתי את הבקבוק בשלוק אחד... |
אני בטוח שאתם לא אכלתם את הכלב שלי כמו שאני עשיתי
זה יצא משהו כמו 5000 גרם
אז נראה לי שניצחתי במי אוכל יותר!
| Originally posted by Scorchio אייייככככססססססס צ'ופה מחלות סרטן אשכיםםםםם יש לי חבר שעבד שם אתה לא יודע איזה גועל הולך שם לפני שידעתי מזה אכלתי איזה יום אחד שני 440 ![]() עם הלחמניה והכל |
| Originally posted by Hell_Copter נראה לך?! הייתי צמא כמו אני לא יודע מה זה בא על חשבון המים שלא שתיתי באימון ![]() ויש לי חבר שמסוגל לשתות בקבוק שלם של קולה בשלוק |
| Originally posted by Scorchio אתה בטח מדבר על אבי דראי ואם לא אז הוא אוכל את החבר שלך לא יודע איך הוא עושה את זה אבל הוא מפרק בקבוק קולה בעשר שניות אני לא צוחק |

רועי ההתערבות עם הפיתה זה בלי להרטיב ובלי למרוח כלום
פיתה יבשה וטובה
עכשיו בקשר לדברים שאמרתם פה
יש בנאדם אחד בגבעתיים בשכבת גיל שלי
נמרוד ורון אולי אתם מכירים... עומר בללי
בקיצור הבנאדם שותה שקית שוקו בשניה
יעני הוא עושה חור שם בפה
לוחץ חזק עם היד הענקית שלו
והכל בפה והוא בולע...
עכשיו הוא דוד גדול
אווו עכשיו אתם מדברים לענין
טוב אז ככה
אם אתם שואלים את עצמכם מה ניצן לאכול במהירות
הזה הסבר:
מנה פלאפל>>דקה וחצי
מנה שווארמה+שתיה<<5 דקות
שקית במבה<חצי דקה בזריזות
אממ
אהה כמובן משולש פיצה ב3 ביסים ונצחתי בהתערבות על זה

ואני מתכוון להכי גדול

אני לא מבין..
לאכול פתה בדקה זה קשה?!
או 10 קרמבו?
| Originally posted by warpedd_ אווו עכשיו אתם מדברים לענין טוב אז ככה אם אתם שואלים את עצמכם מה ניצן לאכול במהירות הזה הסבר: מנה פלאפל>>דקה וחצי מנה שווארמה+שתיה<<5 דקות שקית במבה<חצי דקה בזריזות אממ אהה כמובן משולש פיצה ב3 ביסים ונצחתי בהתערבות על זה ![]() ואני מתכוון להכי גדול |
אדיש תנסה לאכול 10 קרמבו בדקה
:]
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחחח אשכרה "צ'ופה" אפילו כמעט אותו שם... קיצר... לא סובל את הנקניקיות האלה נראות כאלה מגעילות!!!! |