TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- לשריין את יום שישי ה20/07 בבקשה
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by KrazyDJs עדיין לא נפל האסימון... או שמה שרשמת סתם לא קשור ? |
| Originally posted by Sniper 28/7 אני מתגייס!!! סעממק כל דבר פתאום יוצר בתאריך הזה? היום כמעט לכל מקום אני מיתסכל אני קולט תתאריך הזה... בכל אופן זה דיי שקוף שזה לא יהיה לגילנו וסירקולישן לללללללללליייייייגגגגגגגגהההה מת על הסטייל שלו |
כוססססססססססססססססססססססססססססס
אני לא יודע עם לצחוק או לבכות
אבל בקטנה
בטוח הוא יגיע בחופש
רק שזה יהיה לפני ה 28.7, אלוהים בבקשההההה
חברים שלי צר לי לאכזב אותכם אבל לפי מה שראיתי ביומן שלו באתר הבית של טיאסו האומן לא יגיע עד לאוגוסט אולי. כי בחודשים " יוני" , ו" יולי" הוא כבר רשום במועדונים אחרים.אז נקווה שהוא יגיע לפחות באוגוסט
| Originally posted by Hell_Copter למרבה הצער זה בגלל שלא נפל האסימון |
| Originally posted by TTman וואי, אתה מתגייס ב 28.7 פיששששששש, סרטים אחייייי אני ב 28.7 הולך לעשות מילואים, יווו איזה זקן אני |
| Originally posted by Sniper כן אחי זה מבאס אותי רצח בדוגרי אין לי בעיה להתגיס מיצדי מחר להתגיס העיקר לא להיות קרבי.. לא מסוגל נפשית\פיזית ללכת לקרבי |
הייתי בכמה וכמה מסיבות עם טייסטו ואני חייב להגיד לכם שזאת שהייתה בטי אל וי הייתה הכי מאפנה.
דבר ראשון היה הרבה יותר צפוף מאשר באומן, אי אפשר היה לנשום כמעט
דבר שני הוא נתן סט על הפנים, מיקסים של רדיו (נראה לי שזה בכוונה)
באומן היה הרבה יותר טוב למרות שאני כבר לא ממש מתלהב מטייסטו כמו שהתלהבתי ממנו לפני 4 שנים.
דבר שלישי אנשים שם מסוממים קשות ואין לי בעיה עם סמים אבל זאת ממש הגזמה
דבר רביעי זה עלה איזה מאה ומשהו שקל במכירה מוקדמת! באומן זה עלה מאה במקום (טוב הייתה לי הנחה אז 120)
הדבר היחיד שהיה חיובי במסיבה בטי אל וי היה שסהר זנגלביץ' נתן סט שלא מהעולם הזה, לא כמו הסטים האיטיים שהוא נותן באומן (שזה גם טוב אבל...)