TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סלולר
Pages (3): « 1 [2] 3 »
יש לי סמסונג 514 של סלקום
קקה של מכשיר
אבל ממש קקה
אני מת להחליף אותו, אבל אין לי זמן לנסוע לסלקום

| quote: |
| Originally posted by EternalMusic יש לי מקרר |
| Originally posted by -CosmicFire- דווקא עדיף את הסלידר לא מבחינת התוכן על הנוקיה אלא מבחינת הגודללל הנוקיה כ\זה מעצבן!! |
אני שונא פומיות !
יש לי אחד במושב הביא פלאפון מחו"ל אני חושב פלאפון של פנאסוניק מזה קטן חבל על הזמן אבל אין לו שום דבר מיוחד
הוא בערך 3 ס"מ לאורך ולרוחב איזה 1.5 ס"מ
| Originally posted by Segev יש לי אחד במושב הביא פלאפון מחו"ל אני חושב פלאפון של פנאסוניק מזה קטן חבל על הזמן אבל אין לו שום דבר מיוחד הוא בערך 3 ס"מ לאורך ולרוחב איזה 1.5 ס"מ |
הביא לו שלט של אותו
הכי מגניב הפלאפונים האלה שנראים כאילו הם מצלמה
אשכרה ילדים באים בדיסקוטק לבנות ומסתלבטים עליהן ככה!!

| Originally posted by Hell_Copter הכי מגניב הפלאפונים האלה שנראים כאילו הם מצלמה אשכרה ילדים באים בדיסקוטק לבנות ומסתלבטים עליהן ככה!! |
| Originally posted by -CosmicFire- איזה פלאפון נראה כמו מצלמה?? יש את הפלאפון הענק המגעיל הזה של נוקיה שמצלם בוידאו טוב אבל הוא עולה 100שקל בחודש וחבר שלי זכה בו בהגרלה (הוא עולה 3600שקל בכללי) ואף אחד לא רוצה לקנות אותו |
| Originally posted by Hell_Copter הכי מגניב הפלאפונים האלה שנראים כאילו הם מצלמה אשכרה ילדים באים בדיסקוטק לבנות ומסתלבטים עליהן ככה!! |
| Originally posted by itamarsan אחי יש לי להגיד לך יותר מיזההה יש כאלה שמיביאים גם מצלמה בלי פילים ופשוט עושים את עצמם כמצלמים וככה מתחילים עם בחורות |
| Originally posted by Hell_Copter לא יודע מה איתך אבל אני דיברתי על כאלה שמסתלבטים על בנות עם פלאפון יענו הם מצלמים אותן עד שהן שמות לב!! לא על שיטה להתחיל עם בנות |
| Originally posted by Sniper חחח בפרנויה ראיתי מישו שעשה את זה חח זה היה מצחיק |

| Originally posted by Hell_Copter עליו אני מדבר ![]() בקיצר חבר שלי קיבל גם סמסונג 824 וגיליתי שזה הפלאפון שאפשר לעשות יענו אתה מצלם איתו הרווחת |
| Originally posted by -CosmicFire- איך? |
Re: סלולר
| Originally posted by -CosmicFire- אני שמח מעל הראש קיבלתי ברוך השם סמסונג 824 הצבעוני החדש |
נייקון זה יעבוד רק על הפוסטמות :}
שחר הפלאפון באמת שולט\
אחלה דבר
רק הבטריה
העבה החזיקה לי יומיים
ובנתיים גם הדקה כבר יומים והיא על מצב מלא :] (אבל כיביתי אותה בלילה) :}
כן בן זונה
יש לו עיצוב יפה ועוד שקניתי אותו הוא היה יותר חדש
רציתי את ה824 בגלל העיצוב
דווקא ה932 יותר מתקדם ויותר קטן והבדל של 5שקל במחיר אבל העדפתי את ה824
אני אולי אחליף אליו
יש ל 824 באמת עיצוב שווה..
ל932??
למה אחי
ההבדל היחיד זה ה40פולי ולא 16 ושאפר לראות וידאו שגם ב824 אפשר לקמבן את זה
והעיצוב המגעיל של ה932..
זהו ל 824 יש עיצוב שתכלס גורם לך לגמור..
מתלבט..
תישאר עם ה824 אחי..
העיצוב שווה את ההיתלבטות
| Originally posted by -CosmicFire- נייקון זה יעבוד רק על הפוסטמות :} |