TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אריאל !!! וכובע הסלסה !
Pages (3): « 1 [2] 3 »
חפש את כל התמונות שלי מחוף אכאדיה
אין לי שם תמונה אחת עם כובע
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter זין... אריאל סיפר לך את זה?!?!?!? כי מורן סיפר לי גם את כל הסיפור הזה לפני כמה זמן... מורן... אתה רוצה להגיד לי שאריאל זה החבר שלך שמזיין את הסקסולוגית1?!?!?!?!??!?!?!?! ולא אמרת לי!? בוש והכלם |
...לפחות הוא לא הומו
| Originally posted by oDrori ...לפחות הוא לא הומו |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגתם אותי עכשיו עם הטרד הזה!!!!
אני תומך באריל גם אני בפורום נוסף ועוד של DBZ
אני לא מתחפש לגוקו אבל עדין...
תנו לו לחיות 
אף פעם לא הבנתי למה אנשים כל כך מתלהבים מסלסה!!!!!!
זה בכלל לא משהו.........
| Originally posted by TinkerbeL אף פעם לא הבנתי למה אנשים כל כך מתלהבים מסלסה!!!!!! זה בכלל לא משהו......... |

אני נדבקתי בלהתחיל שיחות ב
מעעעעעעעעעעעעעעעע
ואפילו לי מורן עשה פעם את ה
כן אחיייייייי
משהו טוב 
| Originally posted by luckystrike ורועי\עודד יא חארות ! תודו שנדבקתם ! אין פעם שעודד לא מתקשר אליי ומתחיל בכככככןןן אאאאחייי חחחחחחחחחחחחחח זה גם תפס אצלי בחבר'ה העניין הזה ![]() זה התחיל בכלל מהצבא ... WELL ... ורועי - שלא נדבר על התפוחי אדמה שאתה מסתובב איתם יא פג |
| Originally posted by TinkerbeL אף פעם לא הבנתי למה אנשים כל כך מתלהבים מסלסה!!!!!! זה בכלל לא משהו......... |
היום הייתי אמור ללכת לאיזה "ערב סלסה" או משו כזה על החוף היום
התבטל..בעע...
אבל דוגרי זה די נחמד...
בתור אחד שהחלקים החשובים של הגוף שלו (יעני שתי הרגליים המותניים הידיים והשכל) ממש לא מסונכרנים ביניהם וכל אחד חושב שהוא לבד בגוף אני מתקשה מאוד לאהוב סלסה
שכחתי עוד חלק חשוב אחד אבל אני מאמין שלא רק אצלי הוא פועל בלי שום קשר לשאר החלקים.....

| Originally posted by Hell_Copter ועם איזה תפוחי אדמה אני מסתובב בדיוק?! שבלול אחי... |
| Originally posted by luckystrike צח\עודד? |

| Originally posted by luckystrike צח\עודד? |
| Originally posted by itamarsan למה דווקא לפי דעתי זה נחמד לא צריך להתלהב מיזה זה בסך הכול סגנון של ריקוד אבל זה ממש כייף לפי דעתי |
| Originally posted by Hell_Copter בנזונה מסתובב עם תפוחי אדמה?!! אז קורה ששיכורים ולא רואים בעיניים... עזוב אותי מזה כבר |
| Originally posted by Scorchio אין רועי זה משהו שירדוף אותך לכל החיים ת-ע-ש-ה לי טובהההההה לא רואים בעיניים?! דבר כזה גדול לא רואים בעיניים?! |
| Originally posted by Hell_Copter כנראה שכן... אתה יודע למה אני מסוגל שאני שיכור!? בפראנויה פעם הייתי כל כך שיכור שהלכתי מכות עם שומרים והעיפו אותי גם החוצה מהדיסקוטק והכל... |
| Originally posted by Scorchio אין רועי זה משהו שירדוף אותך לכל החיים ת-ע-ש-ה לי טובהההההה לא רואים בעיניים?! דבר כזה גדול לא רואים בעיניים?! |
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי !!!! ואילן אחי אתה מפחיד אותי בזמן האחרון |
| Originally posted by KosmiK-G8 למה בזמן האחרון אחי..? זה קרה לפני שנתיים... השתניתי מאז חחחחחחחחחחחחח.... מה קורה איתך מורן..? מה אתה עושה בשעה כזאת מוקדמת בבית..?? |