TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מערכת רדיו דיסק לאוטו
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by -CosmicFire- מה הקטע בלקנות גנוב?!?! אף אחד לא אמור לדעת שזה גנוב... זה כמו שאתה מוריד שירים מהאינטרנט או קונה דיסקים צרובים אותו דבר... |
| Originally posted by Q-PiXeL אתה שב בשקט יא גונב סמלים מעפן!!!! לקנות ציוד גנוב בידיעה שהוא גנוב זה כמו לגנוב אם אין לך כסף אתה הרי לא תלך לגנוב... וחוץ מזה אתה נותן פה פרנסה לערבים!! |
לא הבנתה אותי אחי
זה לא שאני רוצה שהוא יקנה ציוד חדש או משהו
כל הקטע שהוא מעודד גנבת ציוד
אבל בסופו של דבר שיעשה מה בראש שלו
רק אמרתי את דעתי בכל הנושא הזה
| Originally posted by Q-PiXeL וחוץ מזה אתה נותן פה פרנסה לערבים!! |
| Originally posted by Q-PiXeL לא הבנתה אותי אחי זה לא שאני רוצה שהוא יקנה ציוד חדש או משהו כל הקטע שהוא מעודד גנבת ציוד אבל בסופו של דבר שיעשה מה בראש שלו רק אמרתי את דעתי בכל הנושא הזה |
אם אתה לא תקנה מישהו אחר יקנה..
הם לא יחזירו את זה..
| Originally posted by -CosmicFire- מה הקטע בלקנות גנוב?!?! אף אחד לא אמור לדעת שזה גנוב... |
אני לא חושב שיעשו לך משהו אם יש לך מערכת גנובה באוטו
חוץ מזה איזו סיטואציה יכולה להיות שיבוא שוטר ודווקא יסתכל לך על המערכת?
יש לי רשיון כבר 8 חודשים ועדיין לא עצר אותו שוטר!!!!!
ועוד משהו אם אתם תפסיקו לקנות זה לא אומר שיפסיקו לגנוב
אנשים ימשיכו לגנוב אלה חוקי הטבע
ולכל יפיי הנפש שכחתם שגם הורדת אמ פי 3 זו גם גנבה
אבל בכל זאת לא תמחקו את הדי סי
או קאזה
כי אתם מוסריים

| Originally posted by Hell_Copter חוץ מזה אם תופסים אותך יכולים לזיין אותך... אבל קשה לתפוס על כזה דבר... הרי שוטרים לא הולכים ומבקשים תעודת אחריות על המערכת... עדיין... לא לעניין לפי דעתי |
אח שלי כל התסריט הזה לא ילך כי אניטה פאללי עשתה את זה כבר עוד בשנות
ה50

| Originally posted by -CosmicFire- יכולים לעלות על זה רק אם גוררים לך את האותו מוצאים באותו משהו שיצריך לבדוק את כל האותו למשל אם חושדים שכל האותו גנוב או משהו... הרי גם אם יגררו לך את האותו לא יבדקו לך את המערכת לפי דעתי אפשר לקנות את זה בראש שקט יאאא איך אני מחכה שאני יקבל רישיון ויקבל 206סיסי שחורה עם גג פתוח פנסים אחוריים שקופים מגנזיות זהבים כנף הכי עצבני בעולם שיהיה לי טורבו שיוציא לי אש מהאגזוז ומערכת גנובה מכפר-קאסם עם סאב שיתפוס לי את כל המקום שאין לי באותו ובדלתות רמקולים 300וואט כל אחד עם מגבר 600!!! :} ואז שהשוטרים ירדפו אחרי יצא לי שלט מהכנף שיגיד "יש לי מערכת גנובה יא מניאק בואו תפסו אותי!!" אז שהשוטרים יתקרבו אני יתן גז ואז האגזוז יפליץ עליהם וימיס להם את הגלגלים מהלהבה ואז אני יברח ויהיה המבוקש מספר אחד של אינטרפול... |
| Originally posted by Eitan E אח שלי כל התסריט הזה לא ילך כי אניטה פאללי עשתה את זה כבר עוד בשנות ה50 |
| Originally posted by Eitan E אח שלי כל התסריט הזה לא ילך כי אניטה פאללי עשתה את זה כבר עוד בשנות ה50 |
| Originally posted by KosmiK-G8 מי זאת .?? מאיפה הבאת את השם הזה |
המערכת של פג'ו לא מעפנה!!!
היא לא מעולה אבל היא בהחלט סבבה ומספיקה לי...
2.7T A6 אני רוצה אודי
נהגתי לרמת גן היום באוטו המדהים הזה ואני כלכך נהנתי!
לא מרגישים את המהירות!
אני רואה המד טורים על 1000 בכביש החוף פתאום אני רואה שאני על 120!!!
ואיזה קיקים הוא מביא, אפילו במהירויות גבוהות!!!
נסעת לרמת גן ולא באת להגיד שלום
| Originally posted by Dj-2TaLL המערכת של פג'ו לא מעפנה!!! היא לא מעולה אבל היא בהחלט סבבה ומספיקה לי... 2.7T A6 אני רוצה אודי נהגתי לרמת גן היום באוטו המדהים הזה ואני כלכך נהנתי! לא מרגישים את המהירות! אני רואה המד טורים על 1000 בכביש החוף פתאום אני רואה שאני על 120!!! ואיזה קיקים הוא מביא, אפילו במהירויות גבוהות!!! |
| Originally posted by ADiSH אם אתה לא תקנה מישהו אחר יקנה.. הם לא יחזירו את זה.. |
| Originally posted by Hell_Copter קיצר יש לו אלפא רומאו 156 הילוכים עם מנוע 2 ליטר טי ספארק אוטו מטוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולמי שמכיר את האוטו... ידעתם שיש לאוטו הזה 4 דלתות ולא 2 כמו שזה נראה? פשוט 2 נסתרות... זה מגניב |
| Originally posted by Dj-2TaLL כן זה חבל"ז אוטו פשוט יפה! הוא 4 דלתות שנראה כמו קופה אבל מה שהכי הדהים אותי בו זה האחורה שלו, יש לו את המראה "אוטו ספורט" הכי בעולם!!! |
לא הבנתי מה הטי-ספארק באלפא...
זה כאילו הטורבו שלהם?
...גם עוד משהו לא מובן Telespeed יש להם גם
16V או Vלדוד שלי יש מנוע 2.0 24
ועוד משהו, לא זוכר מה
הגעתי למסקנה אבל שאוטו לקחת ולשפר סטייל מהיר ועצבני זה מיצובישי גאלנט
!!!החדשה (נראה לי) ראיתי אותה והיא מה זה מתאימה לזה
יש לה כזה מכסה מתעכל למטה כמו לסיויק פנסים דקים כאלה ומשם יורד החלק התחתון
זה כלכך מתאים!!!
| Originally posted by Dj-2TaLL לא הבנתי מה הטי-ספארק באלפא... זה כאילו הטורבו שלהם? ...גם עוד משהו לא מובן Telespeed יש להם גם 16V או Vלדוד שלי יש מנוע 2.0 24 ועוד משהו, לא זוכר מה |
דייייייייי סעמק כל אחד פה והאודי והאלפה רומאו שלו
יא עשירים מפונקים אולי מישהו כאן יפתח טרד על ויקי כנפו והמאבק שלה..??
אני נוהג בפזו 205 שנת 93 שהצבע המטאלי שלה כבר דהוי
אוטו שלא מרביץ
בקושי משתעל
באמא שלי פורום של עשירים
רועי יש לי אישור לפורום תמיכה בויקי כנפו..??
T Spark
נדמה לי זה סוג של הצתה אחרת במנוע
ויש לאלפה מנועים עם 24 שסתומים
מנועי ה6 צילינדרים
יש גם כזה מנוע ב156
יענו באחד מהדגמים
ורועי
VTEC
זה לא מנוע כזה חזק
כאילו יותר חזק ממנועים רגילים אבל המנוע החזק של הונדה זה ה
VTI
ולא הגיוני שהצ'בק 1.4 אוטומט לוקח תאוטו שלך...
| Originally posted by Rising בדיוק! ---- צריך לחשוב בזול... אז אני אפרנס את הערבים... אני עדיין אשלם פחות... לא מבין מה הקטע? |