TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ILTA Site כנסו..
Pages (7): « 1 [2] 3 4 5 6 7 »
| quote: |
| Originally posted by Ariels ?!!? תגיד לי מתוק עם איזה תוכנה אתם עושים את הפונטים |
| Originally posted by KrazyDJs בכל מקרה לדעתי זה שטותי...זה מאט את הכניסה... וגם תאר לך שאנשים עכשיו יש להם במערכת פול ווליום.. פתאום ב 4 לפנתו בוקר הם נכנסים לאתר הזה ושומעים תקקי הזה שמעיר להם את כל הרחוב... |
| Originally posted by Ariels ?!!?בוא'נה יא זונות שרמוטות לא בא לכם לענות לי על השאלה |
| Originally posted by Rising הפונט היה כבר מוכן ... רק שמתי אותו אחי כמו האלה של ווינדאוס |
| Originally posted by -CosmicFire- מי משאיר את המערכת שלו בפול ולליום ב4בבוקר?!?! ולפי דעתי צריך לעשות טראק רקע רק בכניסה לא צריך באתר כל הזמן.. |
היום חיברתי עוד 2רמקולים
וכנראה שאני יקח עוד 2מהמערכת בסלון
אז ככה שעכשיו עם ה4
אני מעיר את כל הבנין אם אני שם פול עכשיו
עם ה6 פייי בכלל
מצטער אבל לדעתי הקטע של האתר הוא קצת דבילי.. לא שזה מפריע לי או משהו
אבל זה לא נחוץ
בשביל מה יש לנו את הפורום?? מי צריך אתר
אפשר אם רוצים לעשות איזה ערוץ במירק ככה שמשעמם לדבר כולם ככה
קיצור לא ממש צריך אתר כרגע..זאת דעתי לפחות
אחי יש המון שלא שמעו על הפורום הזה...
חוץ מזה אני רוצה שזה לא יהיה סתם אתר..אני כולי בתקווה שהאתר הזה יתפוס שם בארץ
זה אתר בשביל תקליטנים ישראלים בעיקר ואתה תראה למשל שהפורום יהיה הרבה יותר גדול ומלא אנשים מאשר פה
איכשהוא אני בספק שהפורום שנקים (אם נקים) יכלול יותר מ-20000 חברים כמו הפורום הזה...
אבל שהצלחה

אחי האתר הזה עבר המון
האתר שאני רוצה זה רק לארץ ואולי נמפתח אותו לפורומים מח"ול...כמו האתר הזה
אבל באמת שיהיה בהצלחה!
ורועי... אם אתה קורא את זה תעשה את הפוסט הזה סטיקי שלא יעלם לנו
Black-Dragon [ שחכתי תשם
]
עזוב אותך עכשו פורום..
זה ממש לא הכי חשוב עכשיו..כמו שכבר אמרתי..
בואו נבנה את האתר...
אח"כ נחליט בנוגע לפורומים, מוזיקה ברקע ודברים כאלו...
אחים שלי, לא צריך פורום, יש לנו כאן פורום מעולה......... אפשר להפנות את מבקרי האתר לפורום הזה או משהו......
| Originally posted by HyPeRSoNiC אחים שלי, לא צריך פורום, יש לנו כאן פורום מעולה......... אפשר להפנות את מבקרי האתר לפורום הזה או משהו...... |
תקשיב כל הרעיון של האתר זה שכשאנשים מקבלים המלצה על האתר בדרך כלל הם נתקעים בדף של ההורדות וזהו הם לא מתעמקים להרשם או להצטרף לפורומים
כל הרעיון של האתר זה פרסום לקהילה הזו
הדבר הכי חשוב זה
א. שהאתר יכיל קישור לפורום הזה והזה בלבד
כולל הסברים על דברים כמו ה
file sharing section
וכל הקטע של הצבירת הודעות
ב. כמו ההודעה של חברי הפורום
צריך לעשות כזה דף עם תמונות קטנות
של כולם שמקשרות לדף אישי של כל אחד מחברי הפורום
ג.במקביל איזה4/5 חברה שיהיו להם טורים אישיים
דברים מצחיקים כאלה
ד. מצעדים
עשרת הטראקים האהובים על חברי הפורום
עשרת השחרורים החדשים החמים ביותר
לינקים להורדות חשוב מאוד
זה מאוד אטרקטיבי
ה. סיכום שבועי, של אחד מהמנהלים
שבו יכתבו מה עבר על הפורום בשבוע האחרון
לכל מי שלא היה ורוצה להתעדכן
ועוד כל מיני דברי בסגנון
| Originally posted by Ariels תקשיב כל הרעיון של האתר זה שכשאנשים מקבלים המלצה על האתר בדרך כלל הם נתקעים בדף של ההורדות וזהו הם לא מתעמקים להרשם או להצטרף לפורומים כל הרעיון של האתר זה פרסום לקהילה הזו הדבר הכי חשוב זה א. שהאתר יכיל קישור לפורום הזה והזה בלבד כולל הסברים על דברים כמו ה file sharing section וכל הקטע של הצבירת הודעות ב. כמו ההודעה של חברי הפורום צריך לעשות כזה דף עם תמונות קטנות של כולם שמקשרות לדף אישי של כל אחד מחברי הפורום ג.במקביל איזה4/5 חברה שיהיו להם טורים אישיים דברים מצחיקים כאלה ד. מצעדים עשרת הטראקים האהובים על חברי הפורום עשרת השחרורים החדשים החמים ביותר לינקים להורדות חשוב מאוד זה מאוד אטרקטיבי ה. סיכום שבועי, של אחד מהמנהלים שבו יכתבו מה עבר על הפורום בשבוע האחרון לכל מי שלא היה ורוצה להתעדכן ועוד כל מיני דברי בסגנון |
....אחי תחליף את הצבע של החתימה שלך זה מפריע בעיניים
| Originally posted by Ariels ....אחי תחליף את הצבע של החתימה שלך זה מפריע בעיניים |
!!!כן אתה
!?מי חשבת
סבתא שלי
למישהו פה יש מושג איך
אני מקליט סאונג מפלאש?!?!?!?!?
http://www.godskitchen.com/eflyer/tiesto/
חברה זה חשוב!!
RISING
שלח לי את הפונט...
| Originally posted by Ariels !!!כן אתה !?מי חשבת סבתא שלי |
מכוער לחלוטין זה מפריע בעיניים
תבח צבע שיתשלב טוב עם הרקע ולא יהיה קשה לקרוא אותו
!!!!!! כמו זה
| Originally posted by Ariels מכוער לחלוטין זה מפריע בעיניים תבח צבע שיתשלב טוב עם הרקע ולא יהיה קשה לקרוא אותו !!!!!! כמו זה |
| Originally posted by KosmiK-G8 אם סבתא שלך היא קוסמיקפייר אז כן בהחלט חשבתי שסבתא שלך!! |
| Originally posted by -CosmicFire- מה אתה מכניס אותי פה?? |
ההודעה ה900 שלי
מיזה חנן הזה?