TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בשורות נוראיות!!!!!!!!!
Pages (2): « 1 [2]
דוגרי זה לא מעניין 
לא סובל הראדטראנס או מה שזה לא יהיה
סעמק עכשיו רק חסר שקוסמיק גייט התפרקו וסרוט פרוג'קט ויוג'י יעזבו את הסצינה

| quote: |
| Originally posted by DJ_Yuval סעמק עכשיו רק חסר שקוסמיק גייט התפרקו וסרוט פרוג'קט ויוג'י יעזבו את הסצינה |
| Originally posted by oDrori אנרוואטה ... אבל נחליק את זה ![]() אוקצור ריוורב באמת מהיוצרים הבודדים בהארד שיש להם קלאסה. אבל מה לעשות, הוא מיחזר הרבה ומתישהו זה עלול להמאס. אני מקווה לראות מה יהיה לו להציע בתקווה שהוא יחזור כמובן. וטראנסה בתקופת 99 היו גדולים... אך... Wonder Cheekah Bow Bow Transtar Supernovaaaaaaaaaaaaaaa ואל תשכחו שהם גם עומדים מאחורי Cascade עם Cascade - Altitude Cascade - Transcend !!! |
| Originally posted by DJ_Yuval סעמק עכשיו רק חסר שקוסמיק גייט התפרקו וסרוט פרוג'קט ויוג'י יעזבו את הסצינה |
| Originally posted by luckystrike ENERVATE כמו שצח כתב זה הנכון ... CASCADE גם היה מנצח ... זה סגנון פצצה המפיקים ההאלה של טראנסה אין מה לעשות ... והתכוונת לרמיקס שלהם לוונדר ? |
ליגת העל של רמיקס
מצטער שאני מחייה מחדש את הטרד הזה אבל לדעתי הוא חשוב מאוד...
בכל מקרה רק רציתי להוסיף רמיקס שלא הוזכר פה משום מה והוא באמת בין הגדולים שלהם
green court - silent heart (flutlicht mix)
אולי יש להם דברים טובים יותר אבל הגרסה הזאת של פלוטליכט הצילה את כל הטראק הבינוני מאוד הזה (לפחות בגרסאותיו האחרות)
חוץ מזה באמת אולי מישהו יודע מה קורה עם קוסמיק גייט..????
הם פשוט נעלמו לחלוטין מעל פני האדמה מאז נדמה לי
4 strings - diving (cosmic gate remix)
| Originally posted by KosmiK-G8 חוץ מזה באמת אולי מישהו יודע מה קורה עם קוסמיק גייט..???? הם פשוט נעלמו לחלוטין מעל פני האדמה מאז נדמה לי 4 strings - diving (cosmic gate remix) |
| Originally posted by Hell_Copter מה פתאום מאז הם הוציאו את האורגינל והרמיקסים של Human Beings |