TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- נרגילות..
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by Ariels בואנה הבאת לי רעיון ענק למה שהעיריה לא תעשה פינות נרגילה עם נרגיות שמקובעות לרצפה ושומר כזה שישגיח שאין בלאגן ואז במקום שאנשים יסחבו נרגילות מהבית הם יביאו רק גחלים וטעמים |

?!!?!? רועי, אנחנו גרים במדינה דמורקית, לא
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שילך להזדיין ביילסקי
| Originally posted by Ariels ?!!?!? רועי, אנחנו גרים במדינה דמורקית, לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שילך להזדיין ביילסקי |
!?!?! דוגרי כמו שצריך, מבנה ציבורי לא
למה לא לנצל אותו כל שעות היממה
| Originally posted by Ariels !?!?! דוגרי כמו שצריך, מבנה ציבורי לא למה לא לנצל אותו כל שעות היממה |
יחי מערכת החינוך
לא פלא שכ"כ אוהבים
את הישראלים בחו"ל
| Originally posted by Hell_Copter וקוסמיק... איזה דימויים מטומטמים יש לך יא רבאק!@$@#%! סיגר אין לו טעם של שוקו בכלל אבל הוא מלא בכימיקלים וטעות אנוש לקחת לריאות אותו!! |
יא אללה הט'רד שהיה פה היה קלאסה של ט'רד ...
בכל מקרה - יש לי 10 נרגילות בדיוק אחת מהם נפח-זכוכית עשה לי
מזכוכית כזאת מיוחדת עם עיטורי-זכוכית מסביב על הכד משהוא בסט !
3
מהם בגובה כמעט מטר וחצי שאחת מהם זאת מהנפח הזה ...
קיצר - אני חולה על נרגילה גם כן מעשן מכיתה ז' כבר ...
אני וחברים שלי זכינו מקום בתואר של כבוד באתר של
אבוללה - עם נרגילה שבנינו גם כן ממיכל של מי עדן ו
כמה גופים משופצרים בפנים משהוא חבל"ז ...
חוץ מזה אני וחבר שלי התקשרנו לרדיו אבוללה וזכינו בקיסם ושקל
כי ענינו תשובה נכונה ואשכרה הגיע לנו בדואר מעטפה
אחרי שבוע עם קיסם ושקל אחד !!! נקרעתי מצחוק !
אחלה אתר ...
חוץ מזה יש מלא טריקים וכאלה ושיפצורים - אין לזה סוף ...
ואין כוח לפרט ...
| Originally posted by luckystrike יש לי 10 נרגילות |
אמא שלך תחנוק אותך
עבור שכר הולם אני מוכן לחנוק אותה
"אלוהים - עבודה"
[ניסים בוסקילה משאבי אנוש בע"מ]
| Originally posted by Ariels אמא שלך תחנוק אותך עבור שכר הולם אני מוכן לחנוק אותה "אלוהים - עבודה" [ניסים בוסקילה משאבי אנוש בע"מ] |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחח ראסמי ואתה יודע מה הכי מצחיק זה ליד בית ספר יסודי בלילה מעשנים סמים ומשאירים לילדים הקטנים שאריות שישחקו איתם בבוקר |
yo everyone!!! smoking nargilla in the US is the shit!!! (i can read ur heb...) try smoking coke w/ a little mint in the middle of new jersy 
| Originally posted by Vortex_SA yo everyone!!! smoking nargilla in the US is the shit!!! (i can read ur heb...) try smoking coke w/ a little mint in the middle of new jersy |
| Originally posted by MASTERsplinter אחי כבד לי קוקאין בנרגילה.... |
| Originally posted by MASTERsplinter אחי כבד לי קוקאין בנרגילה.... |
| Originally posted by Hell_Copter כן אה חחחחחחחח מי יעשן קוקאין בנרגילה וכחושבים על זה... גם אם מישהו רוצה זה מזה לא ריווחי לו לבזבז כל כך הרבה כסף על קוקאין בשביל נרגילה מסכנה שגיא חראם עליך |
כן אה... כבד ביותר...
עדיף כבר באנגים בלאגנים במקום קוק בנרגילה 
| Originally posted by Hell_Copter כן אה... כבד ביותר... עדיף כבר באנגים בלאגנים במקום קוק בנרגילה |
בתחילת החופש עוד היה אפשר לעשן אם חברים שלי, כל ערב מעשנים בין 4-5 ראשים, אבל עכשיו אין להם זמן, עלק עובדים לי קשה...קיצר חייבים לארגן עוד מפגש אצל אדון דרורי, אני חייב לעשן נרגילה
מממממממ ישלי 5 נרגילות, אחת בת 5 שנים...שאני בחיים לא יזרוק, עוד 2 שאיתי כבר שנתיים, את הענקית שהיא סתם ליופי ועוד אחת שהיא מיני-נרגילה או בשמה בעכו נרגילת כיס...לפי דעתי הטעם הכי שולט זה מלון ואף אחד לא יצליח לשנות את דעתי........מומלץ צינור ממזגן וראש של צינור סורי
da end.
מיני נרגילה זה נמחד
אני חושב שקוראים לזה "באנגילה"
| Originally posted by MASTERsplinter אני אישית מתרחק גם מזה אבל כספית זה בהחלט עדיף.. |
יש לנו נרגילה אחת אצל חבר מה זה קטנה
יענו אשכרה כוס תה
אבל היא מוציאה עננים של עשן אין זה תעלומה עד היום אני לא מבין איך
ברכה מהרב עובדיה יוסף
| Originally posted by Scorchio יש לנו נרגילה אחת אצל חבר מה זה קטנה יענו אשכרה כוס תה אבל היא מוציאה עננים של עשן אין זה תעלומה עד היום אני לא מבין איך |