TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףף
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Ariels איך פחדתי שילחו אותי לגדוד, ששלחו אותי לימ"מ חש"ל במקשל"ר אמרתי אולי אני יתקמב"ן עם רמ"ד תורה וכאלה אני מכיר אותם די טוב |
| Originally posted by luckystrike אני יודע ?!? מה אכפת לי ! קמבננני ! |
| Originally posted by yahel222 אני עוד שנתיים אוג' 02 כבוד סתם סתם... אגב מורן חובשי מילואים אצלנו הכי שכונה ממש סבבה לעשות לא עושים כמעט כלום היה אחד לא מזמן שאמר שטחנו אותו בשטחים עד שהוא הוריד פרופיל |
יש לך עוד זמן עד שתגיע למילואים אחי 
| Originally posted by luckystrike אני מכיר את הקטע הזה אחי חצי מהצוותים שאני מאמן הם מילואימניקים שיורדים לשטחים ללוחמה ... אבל הקטע הביזיוני הוא שבגלל שיש מחסור בלוחמים\חובשים אז גם פרופיל 64 ו-45 מורידים לשטחים לתעסוקה במילואים ... חקרתי את הנושא הזה בקרוב אחי זה סרטים אני פוחד מזה רצח ... ועוד אני ואתה אם לא נבקש בשיחרור ונתעקש נהיה במאגר חובשים - אתה יודע מה זה? זה יענו מאגר שלוקחים ממנו להשלמות לוחמים\חובשים לגדודים ואז אין מצב להיות בתאג"ד של הגדוד שזה בית זונות ... קיצר לפחות אני רשום בתור מדריך למילואים בשנים הראשונות ... בהההההה מילואים=בחילה ... |
ם המילואים שלי ייראו כמו השירות הסדיר שלי אז נראה לי שלא תהיה לי בעיה לתרום 30 ימים בשנה למדינה...

| Originally posted by KosmiK-G8 ם המילואים שלי ייראו כמו השירות הסדיר שלי אז נראה לי שלא תהיה לי בעיה לתרום 30 ימים בשנה למדינה... ![]() |
| Originally posted by Gil Shwarts יש לך עוד זמן עד שתגיע למילואים אחי |
| Originally posted by KosmiK-G8 אתה טועה... אני במקרה מכיר מעולה את אוגדה 98 כי אני נמצא בחטיבה של צנחנים שהיא ת"פ של האוגדה אז אני מכיר שם גם כמה אנשים... ככה הבסיס נמצא 2-3 דקות מצומת בילו אם אתה בא מכוון דרום אז זה קצת אחרי צומת בילו ככה בעקרון זה בסיס שלא תראה בו כלב אחרי שעה 5 וחצי כמו שהבנת בסיס של יומיות רק בעלי תפקידים מיוחדים (למשל התפקיד שלי - שעושה שם שבוע שבוע) יושנים בבסיס ואין הרבה כאלה אפילו הקצינים בעקרון אם אין להם יותר מדי עבודה יכולים לצאת הביתה... אם לא הם יושנים במשרדים כי אין שם חדרי שינה עכשיו השאלה בתור מה תתקע בבילו אני יודע שם על טבח עם פרופיל 45 שבא ב-9 והולך איך שנגמרת ארוחת צהרים שזה 12 וחצי גג שעה אחד אבל עזוב לא רלוונטי הקיצר סמוקמשין שכחתי איך קוראים לך דווח לנו מה התפקיד שלך אם נפלת בקשר אז זה סבבה בדוק יצא לי לראות אותך מתישהו... ואם לא... שטויות פעם בכמה חודשים יוצא לי לבקר בבילו... לא נשכח אותך |

| Originally posted by Sm0keMachine אההה רק עכשיו שמתי לב לפוסט הזה..! אחי זה ראסמי בסיס בית זונות של החיים (למרות שצריך לעשות שם לילה בשבוע ושבת אחת לארבע) שמו אותי במפקדת-אוגדה 98 באגף של חימוש..כרגע אין להם מה לעשות איתי כי יש להם כבר בוחן תחמושת אז יש שתי אופציות: שישאירו אותי להתעסק עם המחשבים במשרדים שם - לעשות מצגות וכאלה.. או שישלחו אותי לבסיס של חטיבה 35 בבית-ליד שם אני בקושי יצא הביתה ויטחן מלא עבודה של חימושניק ולא יהיה לי חיים.. אני מקווה להשאר שם.. זה אחלה בסיס ![]() ודיברת על הטבח? יש שם תפקידים כ"כ דפוקים..למשל דיברתי עם אחד שם שהתפקיד שלו הוא מש"ק דואר..חוזר הביתה ב12.. ![]() נראה לי אתה נמצא בקומה שמעליי לא? |
| Originally posted by Hell_Copter אתמול סיפר לי אחד שהמילואים שלו היו להיות בשדה התעופה עם משאית למקרה שיש איזה פיגוע, אז במשאית הזאת מפנים את הגופות והכל... קיצר הוא היה שם רק למקרה שיקרה משהו... עכשיו תקלוט... 33 יום הוא פשוט עומד ליד המשאית ומטפס על הקירות כי אין לו מה לעשות התפקיד שלו זה פעם ביום להתניע את המשאית כדי לבדוק שהיא עדיין עובדת ולא נגמרו המים או משהו כזה וזהו זה מה שהוא עשה 33 ימים ברצף!! |
| Originally posted by Ariels מנשמע כמו הזדמנות טובה לעשן נרגילה ולשחק שש-בש כל היום ועוד לקבל על זה כסף מהמדינה ושחוזרים לחתום אבטלה.... חחחחח אוכלי חינם |
| Originally posted by KosmiK-G8 אני בחטיבה 35... אני ישמח אם יהיה איתי שם מישהו שאוהב קצת מוזיקה איכותית.. אבל... רצוי שלא תתקרב למרות שנראה לי שהחימוש יוצא אצלנו יומיות... אני יכול לבדוק לך את זה עוד היום אם אתה רוצה... אהה אבל רגע אמרת שתהיה בוחן נשק..? אז זה בדוק חמשושים ואיזה שבת ל-6 משהו כזה... |
| Originally posted by Hell_Copter אבל ראסמי אתה משתגע אחי כי זה לא כאילו אתה הולך לקיבינימאט וחזרה... אתה נמצא באותו פאקינג מקום 33 יום!! אתה מטפס על הקירות מרוב שאין מה לעשות... |
| Originally posted by Ariels רועי כמו שאתה יודע. אפשר להפוך כל מקום לבית זונות להביא "דיילות" וכאלה שיעשו לך ביד או כל מיני דברים כאלה |

| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחח ראסמי אה ![]() או שתי ערסיות שיקראו לך חומד... חחחח מורן יצא פארש שהוא לא בא!! |
| Originally posted by luckystrike rasmi אבל הייתי מת מעייפות בדיוק חזרתי מאיזה דאנס-בר בסידניאלי ותפסת אותי במיטה אחי ! פעם הבאה בדוק ... |
| Originally posted by Hell_Copter התקשרתי אליך עוד לפני שהיית בקו השני אתה הפארש פה!! מחר זה פעם הבאה... בואו בהמוניכם |